TEMPLUL STEAUA

de | octombrie 6, 2018

VIDEO. TEMPLUL STEAUA

Clipul conține o scurtă istorie comprimată în imagini și borne semnificative din istoria Templului.

În locul Templului fotbalului românesc se va ridica o arenă ultramodernă, la standardele actuale. Deși ”bijuteria” de cinci stele va fi gata abia în martie 2020, cu puțin timp înainte de Campionatul European, care va fi găzduit și de București, au apărut deja discuții multiple legate de echipa sau echipele care vor juca acolo.

În afara celor de la CSA, și Gigi Becali și-a arătat disponibilitatea de a folosi noul stadion din Ghencea. Colonelul Cristian Petrea, șeful de la CSA Steaua, a făcut ieri un anunț logic. Deși în urmă cu aproximativ două luni Petrea a spus că pe Ghencea va evolua doar echipa Armatei, acum acesta și-a schimbat discursul.

”Orice club, care dorește să dispute partide pe noul stadion, va putea trimite o propunere în acest sens. E prematur să vorbim de chirie. Se va stabili legal o taxă de închiriere. Vor fi niște criterii clare. Întâi să vedem stadionul construit și apoi ne așezăm la masă. În teorie, și echipa lui Becali va putea juca pe noul stadion”, a spus Petrea, în cadrul unei conferințe de presă.

X Ray

4 comentarii la „TEMPLUL STEAUA

 1. vasglo

  „În teorie, și echipa lui Becali va putea juca pe noul stadion”..

  Hai, ca-i distractiv Petrea asta! El crede ca clona lui din liga a 4-a va juca gratis pe un stadion construit din banii nostri, ai tuturor. Colonele, pe stadion va juca in primul rand cel care plateste si ala va fi Becali cu fcsb=steaua, ca el a asigurat continuitatea echipei legendare in Liga 1 si Europa, de la nastere si pana in prezent…

  10
  5
 2. quark

  talpanistii au fost uzi la fundulete azi, sustin ca au avut „unicul si eternul derby”, dar pana si televiziunile s-au trezit, niciuna n-a promovat si n-a preluat șușaneaua…1-1 intre saltimbanci

  8
  3
  1. xray Autor articol

   Un jucător venit chiar de la CSA a marcat pentru dinamovişti în meciul terminat 1-1.
   Golul lui Răzvan Zeciu a fost primul încasat de CSA în această ediţie de campionat, dar unul de -2 puncte.
   „Era normal să nu mă bucur, am venit de la Steaua. De fapt, am fost dat afară de la Steaua și am venit aici”, a spus Zeciu.

Lasă un răspuns