Steaua și Viitorul au bătut palma pentru Nedelcu

de | iunie 21, 2017

Steaua anunță că a mai rezolvat astazi un transfer și a bătut palma cu Viitorul pentru Dragoș Nedelcu. Mijlocașul de 20 ani (născut la Constanța pe 16 februarie 1997) trebuie să vină în următoarele doua zile la București ca să semneze contractul.  Nedelcu va rezolva principala problema a Stelei în sezonul viitor, aceea a jucătorului U21. Până acum, doar Man e jucătorul care poate emite pretenții la un loc în teren.

Hagi a amânat transferul așteptând și alte oferte din afară, însă acestea nu au venit așa că a decis să îi dea drumul la Steaua, mai ales ca Gigi Becali a pus, ca și în cazul lui Teixeira, o limita de timp, pentru ca jucătorul să apuce să facă pregatirea alături de Dica și jucatorii Stelei. Pe de altă parte, Hagi este presat financiar să vândă urgent.

În seara asta, Gigi Becali reconfirmat la sport.ro înțelegerea cu Viitorul pentru transferul lui Nedelcu. 1.5 milioane de euro plătește FC Steaua în schimbul mijlocașului. Potrivit unei convenții pe care Becali o are cu Hagi, acesta ii va da și 20% dintr-un eventual transfer în străinătate. Gentleman’s agreement valabil pentru toate transferurile de la Viitorul.

Video cu declarația completă a lui Becali, în care vorbește despre Nedelcu, dar și de alte transferuri.

https://youtu.be/yPQ2BZIqS8U

„Nedelcu nu e semnat oficial. Eu am convenit cu Gică să îi dau și 20% dintr-un transfer viitor la orice fotbalist cumparat de la el. Dar Nedelcu va fi jucătorul Stelei în curând.

Băiatul vrea să vină la Steaua, însă negociem salariul. Acum, impresarul vrea și el niște chestii, cere anumite lucruri pe care eu nu le pot accepta. El cere să sparg niste bareme la Steaua, să dau niște sume pe care eu nu pot sa le dau. La Steaua nu se dau prime de meci și de campionat, eu dau bani doar atunci când câștig bani, adică atunci când intrăm în cupele europene”, a spus Gigi Becali la Sport.ro TV.

 • Becali a anuntat ca vrea sa ii puna lui Nedelcu o clauza de reziliere in valoare de 30 de milioane de euro.
 • In cadrul aceleași interventii, a mentionat că Steaua are URGENT nevoie de un fundaș central.

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a vorbit și el despre transferul lui Dragoș Nedelcu la FC Steaua și a confirmat că în următoarele zile jucătorul poate semna cu clubul roș-albaștrilor.

„În momentul de față Nedelcu se întoarce din cantonamentul din Turcia. E posibil ca mâine sau poimâine să semneze cu Steaua. Lucrurile sunt, în mare, rezolvate. Viitorul va primi mai mult de 1,5 milioane de euro și va avea procent dintr-un eventual transfer. Dacă nu apare ceva din eter, vreo altă ofertă, atunci lucrurile sunt clare. Gică nu a discutat cu Gigi Becali despre acest transfer.

Nedelcu e într-o formă deosebită. Poate juca titular la orice echipă de top, nu doar la Steaua. Este o certitudine. Sunt niște oferte extrem de tentante, dar nu cred că Hagi va renunța la ambii jucători în această vară.

Era necesar să facem rost de bani pentru a plăti datoriile față de jucători, pe care îi merită. De-asta se realizează acest transfer atât de repede„, a spus Cristi Bivolaru la TV Dolce Sport.

Dragoș Nedelcu a debutat in Liga 1 pentru FC Viitorul în iulie 2014.

Image result for dragos Nedelcu

Căpitan la Viitorul

Related image

Nedelcul în lotul național U21

Image result for dragos Nedelcu

X Ray

Image result for baza sportiva fcsb steaua berceni 2017

5 comentarii la „Steaua și Viitorul au bătut palma pentru Nedelcu

 1. sikander

  Vad ca oieru arunca pisica la dica si mm cand vine vb de fundasi. Cred ca vrea sa mascheze faptul ca se zgarceste la salarii pentru cei propusi din strainatate. Altfel nu-mi explic cum nu s-a adus pana acum niciunul. Bine, ramane tot timpul varianta cu jucatori de la noi, dar situatia de aici e deplorabila.

  1. xray Autor articol

   Când un fundaș luftează e groasă pe tabelă. La un atacant se pune doar ca ratare. 🙂
   Nu e ușor să găsești fundași centrali buni, siguri. Și marile echipe mai au probleme.

   Ideea e că centralii trebuie să formeze un cuplu, să funcționeze în tandem și să se anticipeze f bine unul pe celălalt. Nu e suficient să ai doar unul bun.

   Problema mare e că Steaua are numai 2, pe când trebuia să aibă vreo 4. Asta ca să-i judecăm doar „numeric”. De asta e lot de minim 23. Să ai dubluri pe toate cele 10 posturi și 3 portari (de regulă, pentru că e post unicat, nu ca restul posturilor unde poți băga și „ce mai ai” prin curte în caz de necesitate).

   Dacă mai iei în calcul și regula U21, îți ies peri albi. :))

Lasă un răspuns