Şefii CSA nu l-au invitat pe Jenei la ceremonia de ADIO TEMPLU: ”M-a surprins şi pe mine. Aş fi venit”. Reacția dură a lui Bărbulescu

de | august 29, 2018

INCREDIBIL | Şefii Stelei nu l-au invitat pe Emeric Ienei la ceremonia de pe stadionul Ghencea: ”M-a surprins şi pe mine. Aş fi venit”

Emerich Jenei n-a fost invitat la ceremonia organizată de conducerea Stelei înainte de începutul lucrărilor de demolare a stadionului. Fostul mare antrenor al Stelei, omul care a adus Cupa Campionilor Europeni 1986 în Ghencea, cea cu care se laudă Talpan pe toate drumurile,  spune că a fost surprins neplăcut de această decizia a CSA de a nu-l invita.

Marţi, conducerea CSA Steaua a organizat o ceremonie prin care şi-a luat adio de la vechiul stadion, care urmează să fie dărâmat pentru a face loc noii arene. La eveniment au participat mai multe legende ale clubului, însă a lipsit antrenorul care a adus cel mai mare succes din istoria Stelei, Emerich Jenei. L-au ignorat poate pentru că a spus că FCSB este continuatoarea Steaua.

Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni spune că n-a primit niciun telefon din partea clubului şi a aflat mult prea târziu de eveniment. Ienei spune că ar fi fost dispus să străbată distanţa de la Oradea la Bucureşti pentru a-şi lua rămas bun de la arena pe care a cunoscut o mulţime de bucurii:

”M-a surprins şi pe mine că nu m-a anunţat nimeni că se dărâmă un stadion care a adus Stelei un rezultat extraordinar. Am jucat la inaugurarea stadionului într-un meci de old boys. Nu m-a sunat nimeni. Ieri am fost sunat de cineva din presă, dar era deja târziu, nu ştiam ce avea să se întâmple.

Am apucat să văd ceva din imagini, ce s-a dat la TV. Am fost emoţionat, am văzut jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor. Aveau valoare atât în teren, cât şi în afara lui. Au câştigat o cupă fantastică, şi acum sunt echipe poate mai valoroase decât cea pe care am avut-o noi, care nu s-au bucurat de un asemenea trofeu. Dacă mă chemau, veneam. Nu puteam să refuz o asemenea invitaţie. Probabil s-au gândit că sunt prea departe de Bucureşti şi era greu să ajung la acest eveniment”,a declarat Emeric Ienei pentru Pro X.

VIDEO. Declarația lui Emerich Jenei (de la min. 2)

 

Scandal după evenimentul de ieri de pe Ghencea: „Un circ! Nişte râşi ai României. Să fie de capul lor!”

Ilie Bărbulescu, campion al Cupei Campionilor Europeni, a făcut declaraţii foarte dure la adresa celor de la CSA Steaua Bucureşti şi a celor care au organizat evenimentul de marţi de pe stadionul Ghencea.

„Mă suni să mă întrebi despre ce a fost marţi pe Ghencea? Un circ! Nişte râşi ai României. Să fie de capul lor! Primul om care trebuia să calce pe acel stadion era bine să fi fost Emeric Ienei, dar crezi că s-au gândit minţile alea luminate de la armată să îl invite pe nea Imi? Lasă că l-au chemat repede pe Puiu Iordănescu…

Sunt curios dacă Puiu avea tupeul să dea ochii cu Piţi? Au transformat totul într-un circ cu acele casolete în care au fost băgate bucăţi de gazon. Zici că eram la magazin, iar produsele ne erau puse pe cântar. Puteau să organizeze şi ei un eveniment mult mai frumos. Era frumos să fim invitaţi toţi componenţii Stelei 86, nu doar aşa pe vrute şi nevrute”, a declarat Bărbulescu pentru Fanatik.

X Ray

Un comentariu la „Şefii CSA nu l-au invitat pe Jenei la ceremonia de ADIO TEMPLU: ”M-a surprins şi pe mine. Aş fi venit”. Reacția dură a lui Bărbulescu

Lasă un răspuns