Rio Ave-Steaua 2-2! Marcin Borski loveste din nou!

de | noiembrie 6, 2014

Steaua s-a intors cu un punct din Portugalia, fiind egala debutantei Rio Ave, scor 2-2, ca urmare a unor decizii hilare ale arbitrului Marcin Borski. Sau, mai bine spus, Porski, tinand cont ca polonezul nu se afla la primul episod in care o dezavantajeaza pe campioana Romaniei.

Primul gol al gazdelor de la Rio Ave a luat nastere in urma unui umar la umar consumat in flancul stang al apararii Stelei, transformat in lovitura libera, iar reusita de 2-1 a venit la un penalti inventat.
Keseru a inscris spectaculos pentru ros-albastri, iar Lucian Filip si-a incununat seara cu golul de 1 punct la ultima faza a meciului.

Cristi Tanase a semnat prima ocazie a Stelei, dupa un sut care a trecut foarte aproape de bara din dreapta lui Ederson (17). Trei minute mai tarziu, Sanmartean nu a putut transforma in gol o lovitura libera care anunta desprinderea pe tabela.

Cu un sfert de ora inainte de pauza, pe un contraatac taios al gazdelor, polonezul Lukasz Szukala a intervenit excelent din fata lui Diego Lopes, angajat in marginea careului mic de Ukra.

Cinci minute mai tarziu, Steaua a incasat gol dintr-o lovitura libera de pe partea dreapta. Ukra a centrat exact in centrul careului, iar Diego Lopes a reluat imparabil cu capul pentru 1-0.

In minutul 61, Lucian Filip, unul dintre cei mai buni oameni ai Stelei, a insistat pentru o minge in apropierea liniei de fund si l-a angajat pe Keseru, care a restabilit egalitatea cu o reluare spectaculoasa din 8-9 metri.

Lusitanii au revenit la conducerea meciului, in minutul 78, gratie unui penalti dictat usor de Marcin Borski la un presupus fault in careu comis de Papp asupra capitanului Tarantini.

Steaua a egalat la ultima faza. Keseru a fost faultat in marginea careului, provocand eliminarea lui Gouano. Borski a lasat jocul sa curga, desi se terminasera cele 3 minute de prelungire, iar Filip a punctat din cativa metri pentru o remiza cat o victorie.

Rio Ave: Ederson – Nuno Lopes, Marcelo, Prince, Tiago Pinto – Wakaso, Tarantini – Ukra, Diego Lopes (Vilas Boas), Del Valle (Bressan 59) – Esmael Goncalves (Hassan 68)
Rezerve: Cassio, Roderick, Renan Bressan, Vilan Boas, Ahmed Hassan, Boateng, Jebor

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Filip – Prepelita, Sanmartean – Popa (Bourceanu 74), Chipciu, Tanase – Keseru
Rezerve: Nita, Rapa, Luchin, Tosca, Stanciu, Breeveld, Bourceanu

Arbitru: Marcin Borski (Polonia)

Cartonase galbene: Wakaso 41, Prince 47/ Keseru 63, Prepelita 65, Szukala 72, Papp 77

Cartonase rosii: Gouano 90+2
Stadion: Rio Ave
Spectatori: 2000

www.onlinesport.ro

Lasă un răspuns