Reghe i-a răspuns dur lui Piţurcă: „Este o tâmpenie!”

de | decembrie 12, 2015

În cadrul conferinței de presă, Laurenţiu Reghecampf i-a răspuns dur lui Victor Piţurcă, după ce fostul antrenor, membru fondator-acționar (4 %) în 2003 al SC FC Steaua București SA, omul care în anul 2000 l-a adus pe „creditorul” Gigi Becali la AFC Steaua și apoi în 2003 i-a dat vot și 51% la SC FCSB SA, a spus ieri la Digi Sport că echipă de fotbal FC Steaua nu este Steaua, ci doar o formaţie fără identitate.

In imagine, Viorel Paunescu, Gigi Becali si Victor Piturca la AFC Steaua la lansarea oficiala a parteneriatului dintre Steaua si firma Nike în 2002

Vineri seară, între Victor Piţurcă, la telefon, şi Ilie Dumitrescu, prezent în studiou la Digi Sport, a avut loc o polemică aprinsă, în direct, despre situaţia actuală de la clubul roş-albastru:

 • Piţurcă: Când Steaua îşi va lua sigla înapoi şi va redeveni clubul Armatei, atunci mă va interesa ce se întâmplă acolo. Până atunci nu mă interesează. O instanţă de judecată a luat sigla şi tot ce însemna palmaresul. Dacă nu avea sigla, eu nu mai eram antrenor la Steaua
 • Ilie Dumitrescu: Piți, eu cred că nu ai dreptate aici. Și tu ai fost antrenor la această societate. Dacă nu era sigla, vrei să zici că nu mai acceptai?
 • Pițurcă: Cu siguranță, nu!
 • Ilie Dumitrescu: Am antrenat și eu acolo și nu cred că mai e altă alternativă. S-au făcut greșeli când s-a făcut tranzacția pentru că s-a făcut în condiții de urgență. S-a greșit la contractul de cedare-cumpărare.
 • Pițurcă: Știu eu foarte bine ce s-a greșit.
 • Ilie Dumitrescu: Au fost datorii la stat.
 • Pițurcă: De unde știi tu? Știi tu asta? Suporterii Stelei nu mai vin. Mă refer la cei adevărați. Păi ăsta e cel mai important lucru. Dacă ei nu vin la meciuri, e dovada că nu mai ești Steaua. Poate să câștige 200 de campionate, nu e Steaua, e zero. Cine a greșit atunci nu mă interesează. Pe mine nu mă interesează de Al Ittihad, restul …

Video cu dialogul dintre Pițurcă, Ilie Dumitrescu și Radu Naum. Merită urmărit!

 

Astăzi, în conferința de presă, Laurenţiu Reghecampf i-a replicat dur lui Pițurcă: „Este o tâmpenie!”

„Nici măcar nu pot să îi pronunţ numele. Am văzut și eu ce a spus și mi se pare o tâmpenie, dar să meargă pe drumul lui şi să îşi vadă de treabă. Atât el, cât şi eu am antrenat Steaua, iar ce se întâmplă acum nu ar trebui să deranjeze.

Noi ne concentrăm şi încercăm în fiecare zi să rezolvăm această situaţie. Oamenii care au trecut pe aici ar trebui să aibă bun simţ şi să nu comenteze, pentru că nimeni nu îşi doreşte o asemenea situaţie.

Această situaţie se va rezolva, pentru că e vorba de Steaua, cel mai important club din Romania. E păcat că s-a ajuns aici. Oamenii care conduc clubul vor lua o decizie înţeleaptă„, a declarat Reghecampf.

 • Declarația video a lui Reghe

Sursa video: Digisport

XRay

 

2 comentarii la „Reghe i-a răspuns dur lui Piţurcă: „Este o tâmpenie!”

 1. xray Autor articol

  Pro memoria! Pițurcă e „nașul” lui Becali la Steaua.
  In imagine, Viorel Paunescu, Gigi Becali si Victor Piturca de la AFC Steaua prezenți la lansarea oficiala a parteneriatului dintre Steaua si firma Nike în 2002.

  A se vedea sigla!! Aia de care nu vorbește acum Pițură Sigla aia a cui era, nea Piți? A armatei/CSA? Nu! Erai la AFCSB, Steaua cu ea sau nu? Dar în 2003 la SC FCSB, după ce ai schimbat-o cu cea pierdută în 2014, mai erai Steaua sau nu?

Lasă un răspuns