„Pupat toți piața endependenți”

de | august 17, 2015

După reacția TV a lui Becali, pe care v-am prezentat-o la finalul cronicii „Steaua – ASA 1-1! Campioana păcii!„,  directorul sportiv Mirel Rădoi, „mister” undercover, a replicat deschis la conferința de presă că nu „ţine de scaun”  şi poate acestea sunt limitele sale, adăugând că a luat în calcul o eventuală plecare inca din momentul sosirii la Steaua:

 • „În primul rând nu aş accepta eu să stau dacă Steaua nu are rezultate. Nu am venit pentru bani, am venit să ajut. Poate că în acest moment astea sunt limitele mele, nu pot face faţă unei echipe ca Steaua, dar nu ţin de scaun. Nu va fi niciun fel de problemă, până la urmă interesul este ca această echipă să aibă rezultate. Din momentul în care am venit am luat în calcul şi o aventuală plecare. Normal, dacă nu ai rezultate timpul te presează. Cine a spus ca imi dau demisia dupa meciul din Europa? Pot sa o fac și inainte.”

Mirel Rădoi a menţionat că simte o frustrare şi urmează să analizeze situaţia:

 • „Eu simt frustrare acum, dar nu vreau să declar foarte multe acum pentru că nu sunt într-o situaţie foarte bună, dar de mâine sau în noaptea asta vom analiza lucrurile şi vom vedea ce se va întâmpla. Nici până acum nu m-au lăudat foarte mult, sunt lucruri adevărate. Am eu licenţă? Nu am. Le mulţumesc celor care m-au susţinut dar ăsta e adevărul, nu posed licenţă. Poate o să am un motiv să învăţ pentru licenţă. Mă aşteptam să fie greu ca antrenor la Steaua, dar nu mă aşteptam la rezultatele astea, mă aşteptam să obţinem mai multe puncte. Din păcate timpul a fost foarte scurt. Grija noastră a fost integrarea jucătorilor noi şi să avem un joc cât mai plăcut ochiului pentru a putea readuce suporterii la stadion, dar din păcate nu am avut rezultatele pe care le-am dorit. Nu vreau să declar foarte multe pentru că nu sunt într-o stare foarte bună, dar indiferent dacă voi fi sau nu, echipa trebuie să câştige cu Rosenborg fără nicio şansă dată adversarului”.

Rădoi a răspuns şi la faptul că Becali i-a reproșat jocul echipei din repriza a doua și că nu ştie să motiveze echipa, asumându-și vina alături de staff:

 • „A spus Gigi că nu ştiu să motivez jucătorii? Păi în primele jocuri am ştiut să-i motivez pe jucători, nu? Acum nu mai pot. Nu e niciun fel de problemă, dacă discutăm la televizor lucrurile astea asta e, vom face o analiză şi vom vedea care este situaţia. E clar că acum nu trecem printr-o perioadă bună, s-a văzut şi reacţia suporterilor, dar aşa cum o cred şi suporterii o spun şi eu, că singurii vinovaţi suntem noi şi nicidecum jucătorii. Nu m-a durut, dar până la urmă este normală reacţia lor, la Steaua nu stă nimeni după tine, nu îţi alocă nimeni timp dacă nu ai rezultate, indiferent cine va fi pe banca Stelei va fi contracronometru. Băieţii nu au nicio vină. Noi staful suntem de vină, ei şi-au dorit foarte mult. Din păcate nu avem rezultate şi nici şansă, dar că nu au caracter nu se poate pune problema. Sunt aceiaşi jucători care au câştigat anul trecut trei trofee”.
 • „Din păcate nici astăzi seară nu am reuşit să câştigăm. Au fost două reprize diametral opuse în această seară: o primă repriză spre foarte bună, în care am reuşit să marcăm, din păcate în repriza a doua nu am ştiut să păstrăm jocul şi rezultatul din prima repriză”.

Despre revenirea lui Ţucudean, Mirel Rădoi a declarat că nu se pronunţă acum:

 • „Vom vedea mâine ce se va întâmpla, acum nu vreau să fac prea multe declaraţii pentru că nu am nici o situaţie psihică foarte bună şi mi-ar fi foarte uşor să vorbesc ceva ce aş putea regreta peste câteva zile. Vom vedea mâine dimineaţă ce se va întâmpla. Eu nu pot interzice nimănui să vorbească. Am avut o discuţie în care am spus că dacă s-ar critica ar fi bine să o facem între noi şi nu în public. Eu nu pot interzice nimănui să facă ce vrea, cu atât mai mult lui, care este naşul meu. Nu am fost neapărat surprins de declaraţiile lui Gigi Becali, dar dacă a spus asta nu e niciun fel de problemă. Vom vedea mâine cu ce jucători ne vom trezi la antrenament, poate vor veni. Poate ne trezim cu jucători mai mulţi. Noi am comunicat lotul pe care ne bazăm, vom vedea de mâine încolo ce va fi, dacă vor fi aduşi jucători pe care noi nu îi dorim. Vom vedea zilele următoare, până la urmă şi George (Ţucudean) este jucător la Steaua. Dacă asta va fi decizia clubului, să reprimească un jucător care în momentul de faţă nu se antrenează cu echipa, o să vedem mâine şi după aceea vom decide”.

Mirel Rădoi şi-ar fi dorit ca jucătorii să abordeze cu alt moral meciul de joi cu Rosenborg, din play-off-ul Europa League:

 • „Ne facem probleme pentru că una era să abordăm cu alt moral dacă am fi câştigat în această seară. Acum va trebui ca jucătorii să uite foarte rapid aceste rezultate care nu ne avantajează”.

Referitor la „Demisia, Demisia!” venită din tribune a precizat:

 • „De ce să mă simt umilit? Suporterii au strigat demisia şi e normal pentru Steaua, patronul şi naşul meu nu e prima oară când critică pe cineva public şi nu mă simt umilit. Ştiam la ce mă înham, nu e niciun fel de problemă. Normal că nu e plăcut, dar trebuie să-i înţelegem şi pe suporteri, neavând rezultate timpul nu aşteaptă pe nimeni. Indiferent cine e. A fost el Marius Lăcătuş huiduit, aşa că nu e nicio problemă. Trebuie să acceptăm criticile. În acest moment trebuie să fim realişti şi să înţelegem situaţia că nu avem rezultate. Atât! Lăsând la o parte greşelile care au fost la meciul trecut, mai multe sau mai puţine. Până la urmă nu avem rezultate, este normală reacţia lor”.

La câteva minute după conferința lui Rădoi, Becali a intrat în direct la emisiunea Digi Sport Special, moderată de Vali Moraru, încercând să pună batista pe țambal. A reconfirmat că el are încredere totală în antrenorul Mirel Rădoi, că nu se pune problema să plece, iar ceea ce a declarat nu au fost acuze, ci a răspuns sincer reporterilor cu realitatea văzută de el în teren. Pe lângă asta, Becali a mai spus ceva important legat de clubul FC Steaua:

 • Dacă nu mai vrea Dumnezeu să meargă, banii pe care îi am eu acum disponibili (N.R. – banii din contul clubului) sunt pentru un an și jumătate. Peste un an și jumătate trag line. Dacă trebuie să mai dau eu bani, nu mai dau, bă, băieți. Insolvență!
 • Banii sunt scoși (N.R. – profitul) pe hârtie. Suntem pe profit, dar nu i-am scos. Jucătorii sunt considerați mijloace fixe, adică patrimoniu. Banii sunt în jucători. Eu mai am de scos 20 de milioane de euro. Dacă văd că nu ne calificăm cu Rosenborg, fac ofertă publică: cine vrea să dea 20 de milioane, să ia Steaua și cu asta, basta! Nu mă mai înjură pe mine ăla și ăla, cu nervi și jigniri.
 • Am făcut puşcărie din cauza fotbalului, ştiţi ceva? Nu îmi mai trebuie! Vreau să vând Steaua, aduceţi-mi cumpărător. Uite, anunţ public că eu, George Becali, vând echipa celui care îmi oferă 20 de milioane de euro, hai, poate 15 milioane de euro. Dacă o vor cei de la Clubul Sportiv al Armatei, le fac o reducere, le-o dau cu 10 milioane de euro.
Noaptea e un sfetnic bun

După discuția privată cu Bacali și o noapte de meditație, Mirel Rădoi s-a decis. Va rămâne în continuare la Steaua și va pregăti în linişte meciul următor de joi, 20 august, din playoff-ul Europa League, cu Rosenborg. Duminică dimineaţă i-a anunţat  pe jucători că rămâne să lupte în continuare pentru obiectivele pe care le are de îndeplinit. Mai mult, în aceeași zi a organizat  la Mogosoaia, un meci test în compania „Grupei 1997-1998” a Centrului de Copii si Juniori Steaua. Mirel Rădoi a trimis în teren jucătorii care nu au prins minute cu ASA, cei care nu au evoluat în ultima vreme, precum si pe cei reveniți după accidentări. Florin Niță a apărat poarta juniorilor pe toată durata partidei. În acest meci a fost introdus și noul venit, ivorianul Drissa Diarrasouba.

Partida test a fost împărțită in două reprize de câte 30 de minute și s-a închiat cu scorul de 5-0,  golurile fiind inscrise de Tahar, Iancu și Neagu în prima repriză, respectiv Tudorie, de doua ori, în partea secundă. Echipa Stelei a arătat in felul următor:

 • Prima repriza: Poiana – Alcenat, Rapa, Carp, Tarnovan – Neagu, Tahar – Diarrasouba, Stanciu, Enceanu – Iancu.
 • Repriza a 2-a: Poiana (Lupescu) – Rapa, Aldea, Carp, Tarnovan – Neagu, Filip – Gradinaru, Mihalcea, Diarrasouba (Enceanu) – Tudorie.

Tot duminică, fostul mare antrenor al Stelei, Emerich Jenei, a prezis la Digi Sport că Rădoi va pleca de la echipă.

 • M-am obişnuit deja cu declaraţiile lui Gigi Becali şi nu le-am dat prea mare importanţă. În schimb, declaraţiile lui Rădoi mi-au plăcut foarte mult. L-a atacat pe Rădoi şi ăsta este un atac destul de grav, să spui că nu poate să motiveze jucătorii. Asta este, până la urmă, puterea unui antrenor, de a stăpâni echipa încât să-i mobilizeze. S-ar putea ca Rădoi să renunţe până la urmă, dar eu cred că nu se va ajunge să la asta. Eu spun că ar trebui să continue.
 • Un singur lucru i-aş reproşa lui Rădoi: schimbările, care au fost neadecvate la ceea ce era pe teren„.

Ceea ce s-a și întâmplat. Becali și directorul sportiv Rădoi, vorba lui Caragiale din schiţa Telegrame, „Împăcat cu directoru. Pupat toți piața endependenți.” Măcar să fie și cu happy end sportiv pentru Steaua. Partea plină a paharului din aceast episod telenovelistic este în informațiile, direct de la sursă, despre lucruri pe care se bătea monedă doar cu supoziții și speculații de presă. Este și motivul pentru care le-am cuprins într-un articol, urmând ca fiecare să tragă propriile concluzii.

XRay

Update: 

UEFA i-a interzis lui Mirel Rădoi dreptul de a sta pe banca Stelei la meciurile europene.

Steaua a fost amendată cu 50.000 de euro pentru că Rădoi a stat pe banca și a dat indicații la meciurile din preliminariile Champions League. Restrictia va fi ridicata doar dupa ce antrenorul Stelei va incepe cursurile pentru licenta Pro, conform regulamentului UEFA.

Mirel Radoi nu are voie sa detina nicio functie in staff-ul tehnic si nu are voie sa stea in zona dedicata staff-ului tehnic la meciurile din competitiile UEFA”, scrie UEFA.

 

11 comentarii la „„Pupat toți piața endependenți”

 1. xray Autor articol

  Mi-a plăcut discursul sincer și deschis a lui Mirel, cât și stăpânirea de sine. Pe de altă parte îi dau dreptate și lui Becali. De fapt, el a repetat ceea mai toți suporterii ce spun de câteva etape, ceea ce i-a reproșat și nea Imi lui Rădoi în meciul cu ASA. Faptul că i s-a strigat demisia lui Mirel, după doar 6 etape (!!!), cred că l-a făcut pe Becali să-l mai lase din brațe și să-l scuture un pic.

  Îmi aduc aminte că Ilie Dumitrescu a plecat tot după un egal, 1-1 cu Astra pe Ghencea, când suporterii i-au cerut demisia. Atunci, Steaua nu a putut trece de lanterna roşie, o nou promovată, la capătul unui nou meci slab. I. Dumitrescu a venit la Steaua în etapa a 4-a de campionat și era abia etapa a 8-a. Anterior, tot el a fost cel care a înregistrat și eșecul rușinos cu desființata Urziceni, scor 1-0, deși Steaua îi luase vreo 8 jucători.
  – Urziceni (antrenor Octavian Grigore): Cernea, Musat, E. Nicu, Maftei, Tosca, Muzac, Semedo, Todoran, Paduretu, V. Lupu, Rusescu
  Rezerve: Balgradean, Vaduva, Bitfoi, Fl. Matei, D. Lupu, Gh. Alexe, Virlan

  – Steaua (antrenor Ilie Dumitrescu): Tatarusanu, Emeghara, Geraldo, Galamaz, Latovlevic, Onofras, Anghelov, Brandan, Radut, Stancu, Bilasco
  Rezerve: Lungu, Gardos, Kapetanos, Nicolita, Surdu, Apostol

  În timp ce Becali dădea declaraţii la GSP TV, Ilie a intrat în direct la Digi Sport, anunţându-şi plecarea: „Renunţ din cauza suporterilor. Eu nu rămân acolo unde nu sunt dorit şi nu sunt iubit. N-au încredere în mine. Îmi dau demisia! Nu meritam acest tratament. Suporterii şi-au atins scopul, dar să ştie că nu vor lua echipa de la Gigi Becali. Gigi nu va lăsa echipa niciodată. Nu o să-i puteţi lua echipa lui Gigi Becali decât dacă, Doamne fereşte, i se întâmplă ceva. E acţionar majoritar.”„.

  E problema lui Ilie dacă şi-a dat demisia. N-am nicio soluţie.„, a reacţionat Becali, care apoi a mai spus: „La Steaua nu mai poți să fi antrenor când suporterii îți strigă demisia din cauza rezultatelor„. A mai dat de înţeles și că nu era mulțumit de antrenorul I. Dumitrescu, deși erau prieteni: „Îi mulţumesc lui Ilie. Va fi prietenul meu. Orice antrenor care vine la Steaua trebuie să facă performanţă, dar să nu încerce să fie geniu, pentru că geniul mai greşeşte„.

 2. maou

  Mi-a placut discursul lui Radoi, cu bun simt si calm desi Ciobanul a intrecut limita. Imi mentin parerea, nu stie ce jucatori are in curte, si cum sa-i aseze in teren. Ce vrea el sa joace n-are cum sa functioneze.

  Sa zicem ca Diarra asta o sa fie un jucator bun, playmaker-ul care ii trebuie Stelei si se va creea o emulatie, doar va masca slabiciunile echipei, la fel ca Sanmartean in turul campionatului trecut.

  Cu parere de rau pentru Radoi, avem nevoie de un antrenor care cunoaste lotul echipei ( ma refer la ce stie fiecare jucator, Hamroun o fii el tehnic, dar niciodata n-o sa fie playmaker, cum e jucat acum ) cu experienta si o filozofie ofensiva. M-as risca sa-l „propun” pe Grigoras.

 3. sikander

  imi place detasarea si atitudinea lui Radoi, insa nu pot sa-mi imaginez cum de el cu toata experienta sa de fotbalist NU VEDE ca jucatorii pusi in teren de el (stupid) sunt penibili. a lucrat cu atatia antrenori cu stiluri diferite si tot nu are o viziune a jocului? pedrazini a lucrat cu zenga printre altii, dar nu a invatat nimic. dica are si el o vasta experienta ca fotbalist, pentru fotbalul nostru si degeaba. se confirma ca nu toti jucatorii buni au si valoare ca antrenor.

  il tine pe chipciu piatra de moara la gatul echipei, fara sa vada ca individul e lesinat, cand mihalcea ar putea fi fortat un pic. nu vede nimeni ca tade inoate pe teren si ca sare mingea din el ca din perete? adevarul e ca nici nu are inlocuitor de valoare care sa il determine sa dea totul pe teren de frica pierderii postului de titular. tudorie inoata si mai mult, iar iancu in niciun caz nu poate juca varf impins.

  muniru si breevelt sunt sula si bula pe teren, oribili si la inchidre si la constructie. nimeni nu vede stilul capcaun al lui adi popa de a exagera patrunderile in viteza printre multi adversari care sunt sotrite esecului in mare parte, sfarsind prin cersetorii penibile.

  nimeni nu e in stare sa sa educe jucatorii in asa fel incat acestia sa nu mai faulteze gratuit in pozitii periculoase, dupa ce in prealabil se pierde mingea extrem de usor la mijlocul terenului – vezi eternul gafeur chipciu la meciul cu asa.

  nimeni nu vede ca peste 90% din cornerele si loviturile libere executate pana acum au fost sortite esecului, indiferent cine le executa si ce schema se efectueaza.

  cat despre fariseu… nu e schizofrenic. e posedat de-a dreptul! nu ma mira nimic la manifestarile lui. nu cred deloc afirmatiile lui cu vanzarea echipei, desi ar fi ceva ideal. toate explicatiile lui in legatura cu banii clubului sunt nist vrajeli ieftine care prind doar la coloratii care populeaza mall arena la meciurile de acasa. clubul are bani, doar ca banii sunt tinuti in sosetele de lana de care nu se despartea nici cand se urca in pat cu o femeie, dupa unele spuse…

  VPM!!!

 4. xray Autor articol

  @Maou si sikander
  Mi-au placut comentariile voastre si subscriu . Cred ca de asta l-a „compostat” public. A vazut si ciobanul ce ati semnalat si voi, dar si altii, despre jucatori si cum ii foloseste in teren. De fapt Becali a si sters pe jos cu vreo 7, incepand cu Tade pe care el l-a adus.

  Update: 
  UEFA i-a interzis lui Mirel Radoi dreptul de a sta pe banca Stelei la meciurile europene.

  Steaua a fost deja amendata cu 50.000 de euro pentru ca Radoi a stat pe banca si a dat indicatii la meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Restrictia va fi ridicata doar dupa ce antrenorul Stelei va incepe cursurile pentru licenta Pro, conform regulamentului UEFA.

  Mirel Radoi nu are voie sa detina nicio functie in staff-ul tehnic si nu are voie sa stea in zona dedicata staff-ului tehnic la meciurile din competitiile UEFA”, scrie uefa.com. (click link)

  1. vitto

   tade este un jucator bun ….joaca slab din cauza antrenorului!
   vina numirii lui radoi, pacatul originar in 2015, este exclusiv a lui becali! dar asta nu inseamna ca de acum gigi trebuie sa subscrie la toate aiurelile tehnico-tactice imaginate de mirel si sa-l tina pe scaun ca sa nu supere talibanii comentariilor estete!
   ce i-a zis asa de jignitor lui radoi? becali nici macar nu a criticat lipsa de viziune si orientare a jocului, ci a facut trimitere la neputinta lui radoi de a mobiliza echipa! o aiureala prin care a incercat sa mascheze adevarul …..becali pe buna dreptate este nemultumit de exprimarea echipei….sigur el critica jucatorii, ei sunt mai la indemana, caci inca doreste sa-l menajeze pe radoi, dar cine asculta atent vede si dincolo de comentariile publice ptr presa si observa nemultumirea! ce sa facem acum…..sa persistam in greseala ca sa menajam orgoliul lui mirel? nu este pregatit sa antreneze steaua si asta este! becali l-a numit, becali il schimba…..ca face asta direct, sau prin declaratii il impinge sa plece asta de acum e doar tactica de parcurs! nu gigi este problema lui radoi, ci jocul slab si inconsistent dovedit de steaua. daca tu nu bati pe nimeni in casa de 6 jocuri, nu poti sa te astepti la mangaieri domoale pe crestet!
   de acum eu ii reprosez lui becali ca este prea moale si prea intelegator! ai gresit cu radoi, gata il schimbi rapid! nu inseamna ca il umilesti sau ca vezi doamne ii faci rau! mirel nu mai este un copil neajutorat, si-a dorit postul asta si l-a acceptat fara rezerve, cu riscurile si beneficiile de rigoare…..

   trebuie sa intelegeti ca asta este fotbalul modern: un devorator de idoli…… si azi la steaua avem o noua dovada ca nu este bine sa lucrezi cu rudele sau cu prietenii in afaceri care implica bani multi! sigur te vei certa si toti ajung sa fie nemultumiti……..si este pacat!

   iubiti-l in continuare fara rezerve pe mirel, dar din pacate acum el este o eroare pe banca tehnica a stelei! sper ca becali a inteles deja acest lucru……

   1. kekea

    Sper din tot sufletul ca tu nu esti patron sau nu administrezi vreo afacere. Da, Radoi nu este pregatit de antrenorat. Cu totii stiam asta si stim asta, dar nu inteleg de ce esti mai agresiv fata de el decat fata de vinovati.

    Defapt marele tau minus este ca ai o mentalitate invechita care spune ca exista doar un singur punct stabil (patronul, conducatorul) si restul de sub el se plimba doar. Dupa rezultate execrabile de-a lungul anilor si un conducator poate fi schimbat sau daca nu va muri impreuna cu afacerea care a cumparat-o.

    Becali si-a trait destul viata la aceasta echipa. Este momentul ca el sa plece si sa lase echipa sa isi revina, chiar daca asta inseamna ca vom intra in anonimat. Inainte ca Venus sa devina Steaua si ca Steaua sa castige cupa eram tot niste anonimi. Va dura poate 100 de ani sa revenim la loc, dar daca iubiti asa mult Steaua nu fiti orbiti de egoismul vostru si lasati-o sa isi urmeze cursul.

    1. vitto

     bai kekea ma lasi cu povestile astea de seherezada zaharisita? imi vorbesti de mentalitate invechita, faci trimiteri la lumea afacerilor….taticu, eu m-am plictisit de cand tot muncesc in economia privata si dogmatismul naiv pe care ti-l arogi cu emfaza ma amuza!

     da domnu’ kekea: asa este in economia privata, o afacere se naste, traieste se dezvolta sau moare sun „biciul” patronatului! nu exista alta regula si bss, inclusiv in fotbal, este jungla!

     constat insa ca esti un propagandist abil, cu structura ….. ma iei cu idealurile, cu linia venus-steaua, faci trimitere la razboiul de 100 ani! apa de ploaie tinere: becali, patronul care ESTE, e mai bun decat derbedeii care stau dupa usa inchipuindu-si ca steaua merge singura si ca daca un taranoi ca gigi a reusit, inseamna ca oricine poate! fals…..si istoria recenta din fotbalul romanesc a confirmat epigonismul! oprea al tau este doar un caraghios ……

     1. kekea

      Tu faci confuzia ca eu sustin partea generalilor in disputa siglei. O disputa care ma lasa rece..

      Poti sa zici ce vrei si cat timp vrei, doar ca cifrele telespectatorilor si a biletelor vandute explica foarte elocvent situatia de fata. Cat timp el va fi la echipa, lumea va veni din ce in ce mai putin, el va lua din ce in ce mai putini bani si va vinde pentru ca va merge in pierdere.

      Problema e ca atunci cand el va vinde nu va mai fi destula lume careia sa ii pese de Steaua pentru ca au fost deconectati foarte mult timp. Asa ca oricum va fi, Steaua o va lua de la 0.

 5. vitto

  da ma kekea,
  o stiu si pe asta ca nu sunt un fraier venit de o luna in bucuresti….pe voi va lasa rece razboiul cu generalii, nu aveti chipurile nici un parti-pris, nu va intereseaza ce se intampla, nu va pasa ca steaua este impinsa in ridicol, nu luati atitudine ….. pe VOi va oripileaza numai becali si 24 din 24 de ore numai asta aveti in cap: ce face si ce zice gigi, cand pleaca, gata pleaca, de ce nu pleaca!? altfel sunteti impartiali….. as spune eu impartialii cui sunteti voi dar nu vreau sa fiu „bulgar”…… niste smecheri care credeti ca ati gasit prostii si vreti sa ne treceti strada!
  lasa ….sa nu mai vanda nimic becali ….sa-si vada de treaba lui si de echipa….si voi ati face bine sa manipulati pe la alte mese……!

  apel la istoria recenta: mai acu’ doi ani eram unii care plangeam la penalty-urile cu ajax , iar cu chelsea se rupea stadionul…..sigur insa ca astea nu se pun …. sunt intamplari intamplatoare …. care va indispun teribil, caci nu se inscriu in trendul pe care il promovati Voi! indiscutabil, cretinismul romanesc se manifesta in toata splendoarea lui cand unii isi asuma nonsalant vocatia distrugerii!

  1. kekea

   In acel conflict ambele parti sunt responsabile. Armata ca a vandut asa usor si grotesc, Becali ca ne forteaza sa vedem intoarcerea Armatei ca o sansa la un viitor mai bun si Armata din nou pentru ca vor doar sa suga niste bani. De aceea ma lasa rece, pentru ca nu ai pe cine sustine dintre cele 2 parti.

   Incearca sa nu iti mai pui de asa multe ori palaria de aluminiu in cap si iesi din bula ta de opinie.

   Ajax este o performanta. Chelsea nu este o performanta. Chelsea a jucat strategic, drept dovada in retur au castigat si s-au calificat. Stam sa ne mandrim cu firmiturile care ni le arunca altii. Am batut echipa a doua a lui Chelsea, cam asta ar trebui sa ne arate valoare, dar nu sa ne mandrim cu asta. Asta daca tot vorbim de spirit stelist si stelism.

   1. vitto

    stiu kekea,
    ambele parti sunt vinovate da’ ca intotdeauna plateste numai turcu, adica becali! el este injurat, el este luat la misto, el trebuie sa vanda, el trebuie sa plece, el trebuie sa moara….. ceilalti, sigur, sunt si ei vinovati…..da’ asa mai usor! ei sunt vinovatii fara vina, caci in fapt tot becali e cel care i-a provocat si i-a fortat sa greseasca! mersi….e clar acum!

    trimiterea la palaria de aluminiu este neconcludenta?! banuiesc ca ai incercat sa fii original si profund…. ti-a iesit o aiureala! fraza e neterminata, imi pare ca ai inceput sa scrii si te-ai blocat ….ti-a fugit ideea nu-i asa?

    cu chelsea nu vorbeam de performanta ci de audienta! nu ma plimba ca sunt atent la nuante! in fotbalul romanesc marea majoritate a suporterilor vin la stadion nu ptr fenomen, ptr placerea jocului si/sau a apartenentei la un grup, ci doar cand au speranta unui rezultat pozitiv care le satisface ego-ul! de aici si fluctuatiile de asistenta care exista ….. ce se intampla acum nu este ceva nemaivazut ci doar parte a unui ciclu!

Lasă un răspuns