Problemele în Paradis continuă. Talpan, Regele Cod(r)ului Civil

de | iunie 26, 2018

Familia Stoica vs „Fiara” Lăcătuș

Fotografia postată de Steaua roș-albastră.

Lăcătuş a răbufnit. “Nu îmi pun mintea cu Alin Stoica!” . Lăcătuş a răbufnit după ce a fost atacat în ultima perioadă de către Alin Stoica.

La începutul proiectului, Alin Stoica și tatăl lui, Tuderel Stoica, au ridicat în slăvi CSA-ul și au atacat constant FCSB-ul, spunând că adevărata Steaua e aia lui Talpan, bla, bla, bla. În 2010, FC Steaua l-a refuzat pe Alin ca jucător, și de atunci Alin și Tudorel Stoica au început o campanie asiduă anti FC Steaua (FCSB).

După ce a fost refuzat și de CSA, să fie jucător în Liga a 4-a la noua echipă a armatei, Alin Stoica a schimbat macazul și cu proiectul CSA, iar Tudorel Stoica a dispărut din preajma echipei. Mai mult, Alin Stoica a pus tunurile pe Marius Lăcătuş.

“Lăcătuş şi-a demonstrat caracterul. L-a curăţat pe Ion Ion, deşi omul ăsta nu a avut nici o vină pentru ratarea promovării. De asta l-a şi adus la Steaua. Avea nevoie de un om care să plătească în cazul în care ei nu reuşeau promovarea şi aşa a fost.

L-a curăţat pe Ion Ion la primul cutremur, dar ăsta este stilul nostru al românilor. Era frumos să plece şi Lăcătuş pentru că el a fost cel care a făcut antrenamentele cu jucătorii. Domnul Ion Ion nu a avut nici un cuvânt de spus.

Eu am vrut să joc la Steaua, dar nu m-a vrut Lăcătuş. M-am întâlnit şi cu Ion Ion, dar marele antrenor Lăcătuş, cel căruia pe timpuri îi făcea echipa Gigi Becali, nu m-a dorit. Nu ştiu ce a avut acest om cu mine, nu i-am făcut niciodată rău în viaţa mea. Dar vă spun eu că în actuala echipă din Liga 4 a lui Lăcătuş jucam doar cu piciorul stâng şi tot promovam.

Dacă nu o să gândească un alt proiect, atunci o să vedeţi că şi pe la anul cu Lăcătuş la echipă tot în Liga 4 vor rămâne. O să apară o altă echipă care o să le pună probleme mari de tot aşa cum s-a întâmplat cu cei de la Academia Rapid”, a spus Alin Stoica.

Talpan, Regele Cod(r)ului Civil

Colonelul Florin Talpan, consilierul juridic al CSA,  a pierdul Apelul la Comisiile AMFB și Rapid este în Liga a 3-a.

După ce, îmbrăcat în civil, a răcnit ca-n codru la AMFB, Talpan amenință fotbalul românesc cu Codul civil, pe care se laudă că-l stăpânește ca pe tabla înmulțirii. Vrea să ceară prejudicii în instanțele civile și să desființeze AMFB și FRF, care, în opinia lui,  funcționează ilegal.

Click to zoom

După Războinicul luminii, Steaua e bântuită de un nou războinic împotriva tuturor, Talpan, Regele Cod(r)ului civil.

X Ray

3 comentarii la „Problemele în Paradis continuă. Talpan, Regele Cod(r)ului Civil

 1. Saviola_7

  Stai liniștit ca mai coace nebunu’ ceva, plus ca o sa-l ajute și sitemul :). O sa fie, probabil, o perioada in care nu va ieși F des la tv dar clar ca pune la cale diverse “dosare” 🙂

  8
  4
 2. Gosu

  Spunea cineva pe aici de respectul purtat lui Tudorel. Dementii liberi numarau gloriile pro CSA si anti FCSB.
  La ce concluzie s a ajuns ? Pe Tudorel Stoica il intereseaza doar recunoasterea odraslei, odrasla care a foat data afara si de Hagi pe cand antrena Poli Timisoara. Pe Piturca, banutul, caci a vazut ca nu e rost de ciupeala si a renuntat si pe Laca un loc la caldura cu salariu fix, departe de metehnele nefericite ale patronasilor din prima liga.
  Toti meritau mai mult respect, mai ales din partea unuia ca gigica, dar asta nu inseamna ca nu ies la iveala si aspecte foarte urate ale caracterului lor ca oameni.
  P.S. Am avut ocazia sa il cunosc relativ mai bine pe T Stoica si pot sa va spun ca e un om arogant de corect si uimitor de simtit pt meleagurile noastre. Literalmente ! Din pacate patima pentru cariera relativ neimplinita a lui Alin i a adus o doza nefasta de subiectivism.
  Si in legatura cu primul si cel mai important conflict dintre familia Stoica si FCSB , acesta dateaza din pauza competitionala 2005-2006. Mai exact, dupa plecarea de la Anderlecht, Alin Stoica nu s-a regasit niciunde in campionatul belgian si s a dorit o repatriere la Steaua. In acel moment insa becali la sfaturile lui mihai stoica l-a refuzat , considerandu se ca nu ar avea loc intr-o echipa atat de sudata si unita ca cea a UEFAntasticilor. Ulterior baiatul fostei legende steliste a ajuns la Timisoara sub comanda lui Hagi, disparand incet, incet din peisajul fotbalului profesionist, in ciuda unei varste inca foarte apta de marea performanta.
  Acum sa dai cu rahat in lacatus mi se pare de neinteles…

  8
  2
 3. quark

  talpane, dormi pe tine ? http://www.prosport.ro/alte-sporturi/polo/acte-socanta-poveste-internationalului-steaua-caruia-antrenorul-i-cerut-3-000-lei-l-pastreze-echipa-petru-ianc-santaj-bani-negri-cei-club-voiau-musamalizeze-au-falsificat-acte-replica-acuzatilor-17298458 ne mai miram de ce pierdem pe banda rulanta titlurile, la sporturile pe echipe … intamplator, sectia de polo e singura campioana, in ultimii 3 ani, la handbal stim ce a patit Mazilu, ce-o fi si pe la celelalte sectii putem afla doar daca mai apare vreun curajos

  4
  1

Lasă un răspuns