Paul Pirvulescu, imprumutat la FC Viitorul!

de | ianuarie 10, 2015

paul-parvulescuFC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Paul Pirvulescu va fi imprumutat, pana la sfarsitul actualului sezon, la FC Viitorul, echipa clasata, la mijlocul sezonului, pe pozitia a 9-a.
Pirvulescu, un jucator polivalent, care poate evolua atat ca fundas, cat si ca mijlocas pe banda stanga, se va alatura lotului condus de Gheorghe Hagi saptamana viitoare.

Clubul nostru ii multumeste pentru contributia avuta la rezultatele extraordinare din ultimele sezoane, ii doreste mult succes in perioada urmatoare si il asteapta mai puternic in vara!

Paul Ovidiu Pirvulescu este un jucator nascut la Medias, pe 11 august 1988. Acesta a facut junioratul la Gaz Metan Medias, de unde a ajuns la echipa mare, pentru care a evoluat in aproape 100 de partide intre 2008 si 2011. Incepand cu ianuarie 2012, Paul a semnat cu Steaua, pentru care a marcat un gol de generic in meciul castigat cu 2-1 in fata Astrei Ploiesti, din returul sezonului trecut. De asemenea, jucatorul de banda stanga a evoluat in 10 partide pentru echipa nationala Under 21. A strans 46 de meciuri si doua goluri pentru Steaua in Liga 1, 5 in Cupa Romaniei, unul in Cupa Ligii, 5 in UEFA Champions League si 5 in UEFA Europa League, castigand doua titluri de campion (2013, 2014) si Super Cupa Romaniei in 2013.

sursa: steauafc.com

Lasă un răspuns