Na, că n-a fost bara-bara!

de | decembrie 18, 2015

Ei bine, da, recunosc că mă bucur cumva (dar fără a sări pe pereți) de al doilea succes consecutiv al campioanei la Ovidiu. Vă veți putea întreba „Băi, bine, bre, cum vine asta, că mai ieri lăudai jocul băieților lui Hagi?!”. Uite așa, răspund prompt, dintr-un motiv pe care vi-l dezvălui fără ocolișuri.

Înainte de meciul de aseară, nu puțini din mulțimea microbistică și internaută se arătau marcați de efectele suspicionitei, maladia generalizată printre cei ce-și mai pierd, încă!, vremea prin jurul fotbalului nostru cu atâta iz penal. Pe mulți i-am auzit sau citit anticipând că va fi „bara-bara”, că nașul și finul își vor împărți victoriile, mai ales după ce legătura prin sânge machidonesc și alianță în biserică a primit o nouă confirmare, în variantă originală de cântec – „din bucata mea de pâine/ am hrănit un pușcăriaș ș-un câine”.

Uite, însă, că nu a fost așa (bre…), Jiji i-a pupat mâna nașului Gică, dar l-a bătut iar. De asta mă bucur – și nu pentru că am descoperit fotbalul mulțumită lui Voinescu, Zavoda, Apolzan, Bone, Alexandrescu, Constantin, Tătaru et comp sau din niscaiva sentimente de fan Reghe-salvatorul. Măcar în momentul ăsta ne mai scuturăm de veșnică bănuială

Cât despre Viitorul, merită să urmărim cu aceeași simpatie trupa cu nume ce se poate transforma în renume. A jucat iarăși fotbal, dar s-a izbit, încă o dată, de rezistența unui portar în a cărui calitate au crezut doar câțiva. Niță și-a făcut, și joi seară, excelent treaba, iar execuția de efect a lui Stanciu a fost de ajuns pentru calificarea în semifinale, deși viceliderul a avut ocazii bune pentru cel puțin egalare.

Iar vizavi de FCSB (Steaua), e de așteptat reacția fanilor: vor reveni galeriile lângă echipa? Ar cam merita, campioana resuscitată animă iarăși disputa, iar și eternul derby pare că poate redeveni ce a fost în condițiile în care rivala din „Groapă” chiar începe  să conteze, după destulă vreme.

George PLAURIAN
Editorial preluat de pe romaniansoccer.

Nota Redacției
Nea Negoiță, patronul echipei câinilor, a afirmat că Dinamo va ajunge în play-off. Însă Nefericitul este nemulțumit pentru că ar fi sesizat jocuri de culise în campionat și a precizat că el nu are legături de familie în fotbal. Cei vizați de Negoiță sunt nașul Hagi  și finul Gigi Becali.

„Vom ajunge în play-off. Acolo suntem singuri, nu avem nici un fel de prietenii sau rudenii și luptăm cu noi, în primul rând. E greu de crezut că putem face față. Mă limitez la atât: sunt nou în fotbal și nu am prieteni sau neamuri la alte echipe, e complicat să câștigi un campionat. Întotdeauna au contat aceste lucruri, chiar dacă acum contează din ce în ce mai puțin. Eu nu am atâtea relații. Știa Șumudică ce zice, atunci când spunea că se teme de jocuri de culise în play-off”, a plâns în direct la TV Negoiță.

GENIALĂ a fost replica de ieri a Regelui la flash interviu!

Gică Hagi l-a ironizat pe Ionuț Negoiță, care a sugerat că Dinamo nu are șanse mari la titlu, deoarece jocurile de culise ale „rudelor” vor face diferența.

„Noi am spus ce gândim, Negoiță nu spune ce gândește, eu cred că vrea campionatul. Poate să mă considere și nașul lui Dinamo, pentru că le-am dat multe goluri, a replicat regele, cu referire la ultima victorie a Viitorului în Groapă, scor 5-1 și că i-a bătut pe  câini pe unde i-a prins.

XRay

4 comentarii la „Na, că n-a fost bara-bara!

 1. xray Autor articol

  Dubla victorie, pe lângă închiderea guriilor rele, are puterea unui imbold dat speranței, că Steaua, din derivă, a reconfirmat și cu o echipă tare că a cârmit-o pe un drum care poate asigura un nivel de performanță așteptat de toți steliștii care iubesc echipa.

  De fapt asta e cheia de boltă a momentului. A renăscut motivația și speranța la club și la suporteri.

   1. xray Autor articol

    @Ender

    Convinge-te singur ca bati campii, „suporterule”! 🙂

    1) Pagina suporterilor stelisti -15.663 de aprecieri= nr. de persoane distincte, înregistrate cu cont fb, care au dat like la pagina de facebook.

    Mesaj pt "hateri" !!!

    Posted by Steaua <pagina suporterilor> on 18 Decembrie 2015

    2) Steaua Fun Club – 64.537 aprecieri

    L-am intrebat pe Andrei Versace :-Ai vreun mesaj pentru dinam0viști ? Răspunsul lui :

    Posted by Fan Club Steaua on 8 Decembrie 2015

    3) Peluza Nord – 10.294 aprecieri

    4) (Sud) Ultras Steaua Bucuresti 1947 – 6.881 de aprecieri

Lasă un răspuns