Mulțumim, Constantin Budescu!

de | iulie 1, 2018

Constantin Budescu a venit la FC Steaua (FCSB) în iulie 2017. Al Shabab va fi al doilea club din străinătate pentru Budescu. Primul nu a fost o experienţă plăcută pentru mijlocaş. A revenit în ţară după jumătate de sezon petrecut la Dalian Yifang.

Gigi Becali s-a mulţumit cu 2,5 milioane de euro în schimbul lui Constantin Budescu, jucător care nu mai era în graţiile lui din cauza disciplinei, deşi a fost cel mai bun în sezonul trecut.

 • A jucat 37 de partide în tricoul roș-albaștrilor, în care a marcat 13 goluri și a dat 12 pase decisive.

VIDEO. Dedicația mea pentru Budescu

https://youtu.be/2_Edsx08oLY

Florentin Dumitru, cel care a evoluat la FC Steaua în perioada 2000-2006, spune că Gigi Becali a tratat greşit cazul lui Constantin Budescu.

Fostul fundaş dreapta susţine că l-a cunoscut pe Budescu încă de când era un copil, era la fel de capricios, dar era decisiv şi asta conta cel mai mult. Cei doi au fost colegi la Petrolul Ploieşti:

”Când îţi iei un jucător te interesezi de caractaerul lui. Eu am fost coleg cu Budescu şi, la 19 ani, îmi venea să îl iau la bătaie, dar, în acelaşi timp, îmi decidea meciul. Am jucat doi ani împreună, dar pe un jucător cu capriciile lui îl iei aşa cum e, nu poţi să îl schimbi. Şi atunci lasă-l să îşi facă mendrele, dar îţi câştigă meciul”, a declarat Florentin Dumitru pentru Telekom Sport.

Părerile sunt împărțite. Timplul ne va da răspunsuri la toate.

Mulțumim, Budescule!

Îți mulțumim pentru magia unor faze de fotbal și pentru serile care ne-au bucurat inima cu victoriile aduse de execuțiile lui. Pentru trofee și atitudine te-am criticat. Pentru ce ai încasat de la Steaua să-ți mulțumești singur, pentru că tu a semnat contractul cu clubul, nu noi!

X Ray

8 comentarii la „Mulțumim, Constantin Budescu!

 1. Saviola_7

  Meseriaș și atât . A jucat doar pentru el, dar F bun jucător . Banu’ e la putere , și aici bravo lui, dar cred ca in play-Off nu avut randamentul din sezonul regulat, dacă juca la fel și era mai implicat etam campioni cu 3 etape înainte de final. Păcat , plm asta e. Anu’ asta mai vedem pl goluri din lovituri liberă , îl bagă Gigi pe Bilel și o suge rău ?

 2. Gosu

  Voi cred ca nu intelegeti importanta unor cifre. 13 goluri si 12 assist-uri. Sincer la assist-uri ma intreb daca nu le are pe cele mai multe din liga 1. A fost de departe cel mai important jucator din sezonul asta si fara el nu ne bateam la titlu.
  De ce nu s-a putut si mai mult, ar fi trebuit intrebati Dica , mm si gigi, nu jucatorul. Si tot aud chestia asta ca e capricios si Sanmartean era capricios si insusi Dica era capricios. O sa vedeti sezonul asta ce o sa suferim cu Nick antrenor si fara jucatori de clasa sa inventeze goluri din nimic.

  10
  1

Lasă un răspuns