Mitică Dragomir către Florin Talpan: „Băi, omule, FCSB este Steaua! Ajunge cu frustrările!”

de | noiembrie 6, 2020

?Dumitru Dragomir șterge pe jos cu Florin Talpan: „Băi, omule, FCSB este Steaua! Ajunge cu frustrările. Nu ai condus nimic în viața ta, poate doar mașina!”

Fostul șef al LPF a tunat la adresa lui Talpan după ce acesta a cerut la FRF dezafilerea și excluderea echipei FCSB din cupele europene, dar și predarea locului său din Liga 1 celor de la CSA. ?? „Nu puteți juca în Liga 1. Sunteți club departamental!”, îi transmite Nea Mitică.

??„Vreau să știți că eu l-am respectat pe acest om pentru munca lui de jurist depusă până acum. Vă spun foarte sincer acest lucru, dar acum Florin Talpan a luat-o rău de tot pe arătură și consider că șefii lui trebuie să îl tragă de mânecă. Talpan nu are nicio treabă cu fotbalul și nu a făcut niciun sport în viața lui.

Omule, dar tu chiar nu ai limite? Până unde vrei să ajungi? Cum crezi tu oare că FRF poate să facă așa ceva vreodată? Vrei să ajungem în toată presa internațională și pe toate canalele de știri din Europa și din lume? Păi unde crezi că ne aflăm? De ce crezi că FRF și LPF nu te bagă în seamă? Ajunge cu frustrările”, a precizat Dragomir pentru ProSport.

??„Băi, omule, FCSB este Steaua! A dat continuitate echipei din 1986. A făcut cinste acestei țări. În 2006 Gigi Becali, Olăroiu, Mihai Stoica și jucătorii acestei echipe au ajuns până în semifinalele Cupei UEFA. Ajunge cu frustrările! Nu poți să faci asemenea cereri către Federația Română de Fotbal. În primul rând actuala echipă a Armatei din Liga 3 nu poate să joace în Liga 1 pentru că este club departamental. Ce vrea Talpan să facă FRF? Este incredibil până unde s-a ajuns”, continuat fostul oficial LPF.

??„După aceste cereri formulate de Talpan către FRF, eu consider că el nu poate să conducă niciodată un club de talia celor de la CSA. El a vrut, dar e bine că acolo a ajuns în fruntea clubului un om ca Mădălin Hâncu.

Florin Talpan nu a condus nimic în viața sa, poate dar mașina. Dar dacă Gigi Becali nu se afla în fotbal, atunci fotbalul de la noi era terminat de zece ani. Gigi ne-a ținut fotbalul în viață. Și Gică Hagi a făcut la fel cu Academia lui de la Ovidiu. Ce vrea Florin Talpan să facă? Să dispară oamenii cu bani din fotbal? O tot ținem în procese, care nu fac bine nimănui, iar suporterii au ajuns să se certe între ei ca niște chiori”, a încheiat Dragomir.

Să vedem de unde a pornit totul și ce reacții au mai fost în presă.

Talpan: Steaua suntem EU

Jurnalistul Alin Buzarin dă de pământ cu „Moș Teacă Talpan”

X Ray

5 comentarii la „Mitică Dragomir către Florin Talpan: „Băi, omule, FCSB este Steaua! Ajunge cu frustrările!”

 1. Ioan FCSB

  Dar pentru ce l-a respectat Mitică Dragomir până acum? Ce a facut Talpan de trebuie respectat? Doar a distrus o echipa de fotbal. Ii plăcea ca il lovea pe Becali jigodiei. Acum se simte si el lovit și reacționează. Păi până acum de ce nu a reacționat?

 2. vasglo

  Din rubrica „stiati ca?”:

  – pe epoletii vajnicului luptator in numele „Stelei”, anacronicul Costel Talpan, nu exista nicio „stea”;
  – in 1961 echipa noastra isi schimba numele din CCA in Steaua, din dorinta lui Nicolae Ceausescu, comandantul suprem al armatei;
  -unul din cele mai cunoscute imnuri adoptate de fani, Maria al celor de la Scooter, a fost cântat pentru prima dată în 2003 de fanii de la Peluza Nord;
  -Cu 65 de sezoane petrecute în Liga 1, echipa noastra este cea mai veche prezenta pe prima scena a fotbalului nostru.

  1. Ioan FCSB

   Eram in peluza când s-a cântat prima dată Scooter Maria pe stadionul Steaua din Ghencea. Ma identific doar cu echipa care asculta Scooter, Maria I LIKE IT LOUD. TAP TAP TAP TATATATA TAP……. de câte ori aud melodia asta dupa gol și aseara am auzit-o de 4 ori stiu ca acolo joaca STEAUA!

 3. xray Autor articol

  ? Breaking News‼
  „Asociația Steaua 1947” a făcut plângere penală pe numele lui Florin Talpan la Parchetul Militar, dar a formulat o plângere și către Clubul Sportiv al Armatei.

  Asociația suporterilor FCSB l-a acuzat pe Florin Talpan, de infracțiunea de uzurparea funcției de comandat CSA. Fanii Stelei din Liga 1 au reacționat așa după ce Florin Talpan a cerut FRF și LPF excluderea FCSB din Liga 1. Roș-albaștrii consideră că Talpan nu avea dreptul legal să solicite celor două foruri să elimine FCSB din Liga 1 pentru că nu e el comandantul CSA, cel care ar trebui în mod legal să reprezinte CSA.

  „În aplicarea articolului 40 din Rehulamentul de ordine interioară al armatei, vă rugăm să constatați și faptul că nu rezultă de nicăieri faptul că acest comandant al UM 02301, prin ordin de zi pe unitate, ar fi transmis prin delegare de competențe o parte din atribuțiile și responsabilitățile sale unor persoane subordonate, în speța față de sus numitul Talpan Florin Costel.

  Potrivit art. 300 Cod Penal, «Fapta funcționarului public care, în timpul serviciului, îndeplinește un act ce nu intră în atribuțiile sale, dacă prin aceasta s-a produs una dintre urmările prevăzute în art. 297, se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă».

  Potrivit art. 297, alin. 1 Cod Penal, «Fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu îndeplinește un act sau îl îndeplinește în mod defectuos și prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică»”, se arată în plângerea penală formulată de Asociația Steaua 1947 către Parchetul Militar.

  În plus, Asociația acuză că „Florin Talpan a folosit o ștampilă persoanlă de la colegiul juriștilor pe un document oficial al unei Unități Militare de unde nu poate pleca niciun document fără ștampila unității și semnătura comandantului”.

Lasă un răspuns