Miorița, varianta „armână”, și discipolul din Pipera

de | mai 26, 2017

La „mușata armână” , șucăr mare. Conflict deschis între Hagi și Gigi Becali, după ce finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că nu renunță și va merge la TAS pentru a ”căuta dreptatea”, după ce, conform LPF, a pierdut campionatul în fața echipei lui Gică Hagi.

„Dacă toată lumea spune că dreptatea este de partea lor, de ce le este frică? O să le dea şi judecătorul dreptate şi asta e. O să-l sun pe Hagi când o să am curajul şi când o să fiu sigur că îmi răspunde şi nu îmi închide telefonul. Eu nu consider că i-am greşit cu ceva, dar nu poţi suna un om care este supărat pe tine”, declara Becali.

Pentru că pe finul Becali nu-l mai arajează încă un conflict deschis cu nașul Rege, a ieșit ieri în presă ca porumbelul păcii în poziția ghíocelului:

„Nevasta și familia mi-au spus și îmi spun să renunț, dar un jurnalist cunoscut, nu-i divulg numele, mi-a spus că dacă a existat și este prietenie și dacă te superi pentru că te duci să se facă dreptate, atunci nu e prietenie.

Adevărat, o dată am greșit și mi-am cerut iertare și mai îmi cer încă o dată iertare, pentru ce am greșit atunci. Și am greșit foarte mult. N-am să mai greșesc niciodată în viața mea față de Gică! Dacă vrea să rămână supărat, e problema lui, deși eu zic că o să-i treacă, dar eu, repet, nu voi mai greși față de el.  El poate să zică ce vrea, să facă ce vrea, eu nu o să zic nimic. Pentru că am greșit o dată, și-mi ajunge!

Dar, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne apărăm, pentru că Steaua nu e numai Becali, Steaua este și a suporterilor, mai sunt jucătorii, cei din staff, toți vor să se facă dreptate.

Dacă dreptatea spune că Viitorul a câştigat, eu mă înclin. Zic săru’ mâna şi cu asta basta. Fac ceva rău? Daca altora li s-a făcut nedreptate, nu înseamnă că eu o să accept nedreptatea. Am vorbit cu un avocat, am zis: ‘există vreo chichiţă care să fie în defavoarea noastră?’ Ştiţi ce mi-a răspuns? ‘Domnule Becali, nu e nici măcar o virgulă care să vă defavorize’ „, a spus Becali, la Digi Sport.

Image result for hagi becali

Departe de a se sensibiliza de mătăniile și plecăciunile finului, nașul, Regele, a emis un comunicat din spatele clubului, în care se arată dezgustat de atitudinea finului, care i s-a părut mai de grabă din fabula „Lupul moralist” decât din „Sclava Isaura” sau de călugăr în penitență.

Astfel, nașul și-a mitraliat finul din toate pozițiile, mai puțin pe aceea cu portița deschisă la muls punga finului din trasferuri: „dl. Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, însă este dezgustat și profund dezamăgit”, se spune în Comunicat de presă emis rege sub paravanul clubului de la Ovidiu.

”Referitor la declarațiile publice ale domnului Becali, din data de 25 mai 2017, preluate de mai multe site-uri și publicații, dorim să precizăm următoarele:

– Dreptatea și adevărul de care vorbește domnul Becali în decalarația sa nu este stabilită de avocatul pe care-l plătește, ci va fi stabilită de instanțele de judecată, în cazul unui eventual proces. […]

Singurul care nu ne-a felicitat și care nu poate să accepte succesul nostru este domnul Becali. Pe această cale îi transmitem domnului Becali că un campionat se câștigă pe terenul de fotbal, prin muncă și nu cu bani, așa cum se înțelege din atitudinea și din afirmațiile sale de genul „…să vedem cine va câștiga la sfârșit ….eu sunt cu banii …Gică e cu tehnicul (adică cu munca)”!!!!!!!!!

De asemnea îl intrebăm public pentru ce dreptate și adevăr luptă și pentru cine atâta timp cât lumea, inclusiv suporterii steliști, jucătorii, foștii jucători, conducători, ne consideră campioni si ne-au felicitat pentru succesul obținut?

Încheiem prin a menționa că dl. Gheorghe Hagi nu s-a certat cu domnul Becali, însă este dezgustat și profund dezamăgit de atitutidea acestuia și de modul în care încearcă să câștige un campionat. Suntem surprinși și dezamăgiți de faptul că un club ca FCSB, care se consideră atât de mare, nu știe să piardă și, totodată, să accepte succesul nostru obținut pe merite sportive”, se spune în comunicat. Vesiunea completă o găsiți aici:

Vă las să analizați singuri spusele nașului și finului. Le-am postat doar pentru că  este în aparență un război personal naș-fin. În realitate e vorba de două cluburi, din care unul are o mare istorie și o armată de suporteri în spate.  Pe Becali îl poate încovoia Regele să-i pupe mâna și titlul luat, dar pe noi steliștii, NU!

Cu tot respectul și admirația pentru jucătorul și stelistul Hagi, nu pot să nu-mi ascund dezamăgirea față de managerul Hagi. Cum îl lasă coloana să facă atâtea valuri megalomanice pe un titlu pe care a văzut toată țara cum l-a luat? Ok, Viitorul poate fi campioană conform ROAF, dacă TAS-ul spune asta, dar de aici până la a îți aroga nemăsurat meritele puse de alții în cărută ta, cel puțin vreo 9 puncte moka, e o care lungă.

După „caprel”e din Play off au răsărit și „vuvuzele cu ode”, tot nemăsurate, la adresa Regelui, „Întâiul manager și antrenor al țării”.

La fel ca în cazurile lui Mironică, Geambașu etc., neprieteni ai Stelei, dar pe care îi publicăm atunci când au momente de obiectivitate, fie ele și critice, vom proceda și cu cinicul Radu Banciu.

În cazul titlului luat de Viitorul, Banciu, acest „Gică Contra” al presei, spune lucrurilor pe nume fără nicio inhibiție și șterge pe jos cu presarii înălțători de „ode regale”. Spune răspicat ce presa, în majoritatea ei, bagă în mod dubios sub preș cu batista pe țambal. Faceți un exercițiu de imaginație și vedeți ce ar fi scris aceeași presă dacă Steaua lua titlul în maniera în care a facut-o “pe teren” Viitorul? Ar fi fost Apocalipsa!

ATENȚIE! Eu nu-l acuz pe Hagi sau Viitorul că a blătuit meciuri. NU! Ei au fost ajutați pe față să ajungă la egalitate de puncte cu Steaua. Așa că mai „piano” cu laudele și meritele la titlu. Asta le reproșez eu!

În clipul de mai jos am setat min. 18:45 de unde începe să ne spună cinicul Radu Banciu cum a luat de fapt Viitorul titlul.

Baciul piperean, discipolul regelui

Totuși Becali a învățat ceva de la Hagi. Trebuie să și crești copii în spiritul Stelei dacă vrei ca imaginea echipei să se mențină în percepția publică în viitor. Doar cu mercenari, nu asiguri continuitate unei idei, strategii sau a unei tradiții. Exact ca într-o familie.

În articolul „EURO Baza Sportivă FC Steaua București vă prezentam noul centru de pregătire, ultradotat cu echipamente moderne de antrenament. Locația are un hotel pentru fotbaliști și un cămin pentru copii și juniori, trasformat și modernizat dintr-un fost cămin pentru nefamiliști.

Ce se spune lumea despre Academia Steaua. „Becali copiază acummodelul lui FC Viitorul! Academia roş-albaştrilor, prioritate pentru Becali.”

Și de la vorbe vă prezentăm și fapte video. Preselecția pentru juniori la Steaua, de care v-am vorbit deja în articolul amintit mai sus.

Succes Academiei Steaua!

X Ray

Image result for baza sportiva fcsb steaua berceni 2017

 

 

146 de comentarii la „Miorița, varianta „armână”, și discipolul din Pipera

 1. xray Autor articol

  Poate fi și motto:
  Dacă toată lumea spune că dreptatea este de partea lor, de ce le este frică? O să le dea şi judecătorul dreptate şi asta e. O să-l sun pe Hagi când o să am curajul şi când o să fiu sigur că îmi răspunde şi nu îmi închide telefonul. Eu nu consider că i-am greşit cu ceva, dar nu poţi suna un om care este supărat pe tine”, declara Becali.

  PS
  Faceți un exercițiu de imaginație și vedeți ce ar fi scris aceeași presă dacă Steaua lua titlul în maniera în care a facut-o „pe teren” Viitorul? Ar fi fost Apocalipsa!

 2. quark

  Comitetul Executiv al FRF a decis să nu omologheze rezultatele din play-off decât după finalul play-out-ului şi disputarea meciurilor de baraj pentru promovare-retrogradare.

  Interesul lui Hagi ar fi trebui sa fie altul , sa urgenteze procedura pentru ca TAS sa-i confere legitimitatea de campion … si el e primul care , prin vocea lui Bivolaru , cere amanarea

  1. xray Autor articol

   Asta denotă clar că lui Hagi e frìcă de TAS.
   Apopo de corectitudine. Acuza Steaua ca merge a TAS, dar ei ce au făcut azi? Nu tot cu regulamentul în mână, și pe contră? 🙂

   Apoi ipocrizìa e mare. Întrebat la sport.ro dacă FRF o scoate campioană pe Steaua, ce fac? Merg la TAS?
   „Evident că mergem la TAS”, a spus Bivolaru.

  2. vitto

   hagi este un tartan! un increzut plin de ifose …. analfabetul roman in starea lui cea mai pura! toata lumea stie verdictul TAS si este strigator la cer cata propaganda ieftina se face ptr viitorul: campiona morala, cei mai tineri, cei mai buni, valoarea contra banilor …… niste milogi! ma rog, important este ca nu cumva Steaua sa castige titlul! mizeriile continua…..

 3. xray Autor articol

  ATENȚIE!
  Eu nu-l acuz pe Hagi sau Viitorul că a blătuit meciuri. NU!
  Ei au fost ajutați pe față să ajungă la egalitate de puncte cu Steaua.
  Așa că mai „piano” cu laudele și meritele la titlu. Asta le reproșez eu!

 4. vitto

  acum si banciu a ajuns drept referinta? ce legatura are banciu cu steaua ….. omu’ este un lunatic ….. un baiat instruit, dar tot lunatic ramane!
  ptr el subiectul steaua este o enigma!

 5. vitto

  ;pai cum sa le omologheze, cand finalul la TAS este numai unul? daca erau cat de cat de buna credinta, LPF-ul si CEX-ul solicitau un punct de vedere independent de la o casa mare de avocatura ref „campiona 2017”. in genul asta de sutuatii nu conteaza credinta personala sau simpatia/antipatia, conteaza ce spune legea! toti prostii apar la televizor si isi dau cu parerea, dar in fapt nu au pregatire juridica….. normal este sa intrebi avocati specializati si independenti (nu juristi angajati pe la liga sau federatie) si apoi sa comentezi! la noi insa media face politca si nu adevar!
  viitorul este o echipa de maimute …. campiona morala ramane Steaua si sa vedem cand vom ajunge la TAS! nu-mi este clar cum se poate proceda, dar e posibil sa ceri daune vinovatilor! numai ca s-a declansat o presiune enorma pe becali sa renunte la actiune……. hagi ramane acelasi caracter de vagabond!

  1. vasglo

   P.S.
   Nedreptatea ajunge la cer! Ce legatura mai exista intre faza care desemneaza campioana si cea care desemneaza retrogradatele?!! E clar, s-au speriat de ce a spus avocatul Stelei! Chiar Bivolaru recunoaste cu jumatate de gura: „Ne-am exprimat punctul de vedere, atat noi cat si Steaua. In final si reprezentatii ligii au spus ca aceasta urgentare s-a datorat adresei clubului Steaua. Cei de la Steaua le-au facut o prezentare mai mult didactica de doamna avocat. Cred ca nu pot vota decat ce spune in regulament, ca rezultatele se voteaza la finalul campionatului, adica dupa play-out si baraj. Daca se va lua decizie de amanare a omologarii play-off-ului, lucrurile s-ar putea amana…” (sport.ro)
   Deci, Viitorul si acolitii, la fel ca in ultimul egal smuls Stelei, aplica cu sarg tactica tragerii de timp!…-:)

 6. answer

  http://m.sport.ro/liga-1/comitetul-executiv-alege-azi-campioana-romaniei-planul-viitorului-cum-vrea-sa-ingroape-orice-speranta.html#153026May

  Spuneam acum ceva timp că singura şansa a Viitorului, din punctul meu de vedere, este o adresa din partea LPF care sa zica clar care meciuri conteaza. Uite ca a aparut, asa ca degeaba urla sustinatorii FC FCSB aiurea, Viitorul Constanța este campioana Romaniei la fotbal masculin, sezonul 2016-2017.

  1. vasglo

   @ answer

   E fumata de mult!-:)
   Reiau unul din comentariile mele anterioare:
   „Numai „naucii de la LPF si FRF” si haterii antistelisti de profesie nu inteleg ca, atat timp cat exista un ROAF adoptat, orice interpretare a acestuia, neinsotita de vreo modificare scrisa adoptata si votata confom legii, e numai o opinie, la care esti liber sa raspunzi sau nu. NU ARE VALOARE DE REGULAMENT.
   O intrebare: nu era mai simplu sa modifice ROAF-ul decat sa trimita scrisori? De ce oare n-au facut-o? Nu cumva pentru ca introducerea in ROAF a unei astfel de prevederi conform careia s-ar lua in calcul numai rezultatele dintr-o singura faza a intrecerii sportive ar fi un real abuz si ar altera grav meritul sportiv al participantilor? Cum adica, ma obligi sa joc de patru ori cu o echipa dar, in caz de egalitate de puncte la finalul intrecerii, alegi rezultatele numai din doua dintre cele patru partide jucate cu ea (pentru ca asta e primul criteriu REGULAMENTAR DE DEPARTAJARE A ECHIPELOR in aceasta situatie), astfel ca desi am batut-o de doua ori, am facut un meci egal, iar ea m-a batut o singura data, tot ea e peste mine?!! Hai sa fim seriosi!….”

   1. answer

    Nu stiu ce presupune modificarea ROAF, probabil le era mai usor sa trimita acea adresa.
    Prin injumatatirea punctelor nu consideri ca se altereaza grav meritul sportiv, mai grav decit departajarea dupa rezultatele din 2 meciuri? Culmea, tembelismul respectiv fiind trecut in regulament.

    1. vasglo

     @answer
     „Prin injumatatirea punctelor nu consideri ca se altereaza grav meritul sportiv, mai grav decit departajarea dupa rezultatele din 2 meciurI?” NU, pentru ca asa s-a decis inca de la INCEPUTUL COMPETITIEI si A FOST ACCEPTAT DE TOTI PARTICIPANTII!…De ce? Pentru ca sa faca competitia mai atractiva si, adaug eu, pentru ca Steaua a dovedit (vezi ultimul campionat inainte de a se trece la nou sistem ) ca poate castiga titlul la zeci de puncte de urmaritoare, ceea ce scade interesul pentru competitie!..-:)
     Din acelasi considerent, noul sistem mai adauga doua meciuri suplimentare intre protagoniste. Ce criteriu sportiv e ala care ia in considerare numai doua meciuri din cele patru disputate intr-un an competitional?….Daca situatia era invers nu sarea tot haterul antistelist in sus?!..-:)

  2. vitto

   a aparut epistola pierduta …. a gasit-o agamitaD ….. gogule, epistolele adevarate veneau de la paltinis ….. gandurile astea inepte si confuze emise de tot felul de agramati sunt documente fara valoare …… la TAS, acolo se judeca si domnii astia care tot comunica prin presa stiu asta ….. de aceea tot intarzie o clarificare …. labagii nici nu vor clarificare ….. sunt case de avocatura mari si in romania ….. avocati internationali mai presus de banuiala unui blat ….. platesti si ceri punct de vedere inainte sa pui la vot campioana! dar smecherii astia de la liga-frf se fac ca nu pricep….. dumnealor cauta scrisori pe la registratura, se intalnesc si discuta depre nimic! hai bai la TAS daca vreti dreptatea finala!

   cat despre bivolaru …… il tradeaza fata de politruc!

   1. piece-of-mind

    @ vitto

    Vezi că te ia valul şi e păcat…mai ratezi câte un „i” din când în când :))…sigur, sunt delicat, dar mă gândesc că există şi posibilitatea ca atunci când noi făceam coregrafii, tu nu scriai cu doi de „i”!?

    Cât despre „caracterul de vagabond” al lui Hagi, ce ar mai fi de spus?? Probabil că era mai bine dacă omul s-ar fi reîntors la Sportul după Monte Carlo, probabil că era mai bine să fi rămas la Istanbul când Lucescu făcea conferinţe de presă în ţară să acuze Steaua anilor ’80! Dar ce să-i faci, Hagi a făcut exact invers…”caracter de vagabond”, ce să-i faci…

    Dacă Steaua sunteţi voi, rămâneţi nene unde sunteţi acum, lângă Gigi, şi lăsaţi-ne!

    1. xray Autor articol

     @Piece of mind

     Măi, Piece, tu vorbești de mizerie, pe când tu întri provocator în mizerie trăgând după tine și restul la bălăcăreală.

     De ce pana mea te adresezi la plural cu „daca voi sunteți Steaua…”, atunci când reproșezi ceva punctual unui singur user, Viito.

     Cine e Vitto? Reprezintă site-ul, e liderul vreunui grup unde toți userii pe de fcsteaua.ro sunt membri? Tăvălește-l pe el, dacă vrei, ce ai cu ceilalți de pe site?

     A mai zis cineva sau s-a scris în vreun articol că Hagi are “caracterul de vagabond”, să poți tu acuza în masă userii de pe fcsteaua?

     Apropo! Ai uitat când îl înjurai și ștergeai pe jos aici pe site, tu și tovarășii tăi, pe Lăcătuș când era antrenor la FC Steaua? Atunci ce erați „voi”??? Tot steliști?? Nu tremură carnea pe tine, ca stelist, când vezi cum „adevărații tăi” îl fac slugă și în tot felul pe Duckadam?

     Nu vezi că te-ai defectat și tu, pentru la fìecare postare nu faci decât să te adresezi provocator „pulimii” cu „voi faceți, dregeți pro cioban”, indiferent cu cine vorbești, iar „noi” (bănuiesc tu și SUD) suntem perfecțiunea întruchipată pro Talpan. Și tu instigi la jigniri pe site, pentru că la astfel de vorbe spuse în dorul sulii, vine automat și reacția!

     Mai las-o în sânge cu ipocriziile astea spuse în chip de porumbelul păcii scârbit de mizerii.

     1. piece-of-mind

      @ XRay

      Vezi că iar mă acuzi aiurea şi printre picături mai vii şi cu diverse minciuni…când l-am înjurat eu pe Lăcătuş?? Iar vorbeşti ca să te afli-n treaba? Sigur, l-am criticat pe Lăcătuş, numindu-l un impostor într-ale antrenoratului, i-am spus că e un fals simbol (cel puţin în percepţia mea şi raportat la Tudorel Stoica, pe care eu îl voi vedea mereu ca pe unicul căpitan din Ghencea), dar de aici şi până la a-l înjura e un drum mai lung ca de la Bucureşti la Constanţa! :)))

      În rest, ce să fac, mai reacţionez şi eu la varii comentarii…

     2. xray Autor articol

      @Piece of mind
      Era in sensul „injurat = jignire”, nu neaparat de zis de mama. :))
      Tu de regula nu injuri, sau cel putin eu nu te-am auzit=citit. :))

      Scuza-mi replica anterioara, mai taioasa, dar nu o lua personal. Eram in circumstanta unui context de lehamite fata de „una se spune si alta se fumeaza”.
      Eu chiar te apreciez, sincer! Mai putin radicalismul tau cu care, se pare, ca te-ai virusat ciudat in ultimul timp./strong>
      .

     3. vitto

      hai mai piece…… cum sa ma ‘tavaleasca” nea piece pe mine?! eventual ar putea sa imi plateasca vreo masa, sa ofere o sticla de chateau ….. ce naiba mai x-ray ….. nu poti arunca noroi catre stele!

     4. vitto

      xray,
      repet…. hagi este cel mai mare fotbalist roman din timpurile moderne! in plus, cat a jucat fotbal nu i-am negat si nu-i voi nega „stelismul”! bravo lui si eterna onoare!

      dar ca antrenor, domnul hagi este nul, iar ca intelect este este un „caraghios”, un limitat! asta este un adevar, nicidecum o insulta ….. daca nu ai educatie, daca ai un ego ultra-mega exacerbat si o minte relativ „subtire” ….. cum ar putea sa fie caracterul ?! fara nici o suparare…. il iubim pe hagi ptr ce a facut ca jucator, dar asta nu inseamna acum ca toate prostiile pe care le debiteaza trebuie sa ni le insusim ca dogme ce nu pot fi contestate sau ridiculizate?!

    2. vitto

     bai nea piece, corect m-a lua valul …. care 2 de „ii” vorbesti matale? sau te dai smecher cu liceul la ff? acuma imi dai tu mie lectii de cultura si de anagrama ….. nea piece ma obligi sa revin la o vorba veche: intre noi nu este neaparat o diferenta de ani, cat ne despart vreo cateva rafturi de carti pe care eu le-am citit deja!

     eu stiu ca sunt aici si ca trebuie sa te ascult, dar acum ce facem: tu te dai rotund ca ai scris coregrafii ….. asta este nivelul dezbaterii?!

     bai, daca eu am spus ca hagi nu are caracter, asa este: este un ranchiunos, un rigid incarcat de ego si resentimente! iar resentimentul este mai mereu o emotie toxica ce nu face decat sa il mentina pe hagi in micimea unei povesti personale! hagi a fost cel mai mare fotbalist roman, dar ca om este un arogant, incult si ca toti taranoii, plin de ifose! voi nu va uitati cum vorbeste si ce elucubratii emite?! eu cred ca hagi nu are puterea de a-si asuma propria poveste!

     cat despre „antrenorul” hagi ….. tacerea incremenita este cea mai elocventa! la el cheia discutiei este mereu simpla: ii face pe altii responsabili de propriile lipsuri si apoi incearca sa demonstreze ca a fost, in realitate, tratat nedrept! asta este un complex absolut resentimentar: ne sabotam mereu eforturile de a avea succes, tocmai pentru a ne putea mentine resentimentele si a ne pastra neatinsa vechea poveste, mitul …..! in cazul lui hagi, esecurile sau nefericirea il hranesc mental pentru ca ii dau iluzia ca are in continuare dreptate si ca cei pe care el da vina mereu gresesc fata de el!?

     ma rog, am facut aceste scurte comentarii ca sa expediez rapid un subiect care sincer nu ma prea intereseaza …. si anume „suferintele domnului hagi”!

     in orice caz domnule piece, sper ca scurtul meu expozeu nu ti-a creat vreun disconfort intelectual …. ma gandesc ca nu este intotdeauna usor pentru scriitorii de coregrafii sa parcurga texte cu mai mult de 200 caractere?!

 7. alexutz2007

  @vasglo le e frica. Daca regulamentul era clar si fara interpretari de ce plm vrei sa-l schimbi? Sa-ti ascunzi prostia si poate,poate Steaua renunta la actiunea la TAS. Vorba lui Becali:daca totul e clar de ce incerci sa tergiversezi dreptul unei echipa de fotbal de a se adresa unei instante sportive?
  @answer tu te-ai bucura sa castige si Dinamo campionatul doar sa nu-l castige FC Steaua si eventual sa dispara ca mai apoi sa veniti voi cu pomana sa cereri coef,palmares si eventual sa aveti si voi un stadion plin nu 500 de oameni:)).

  1. answer

   @Alexutz
   M-as bucura la un campionat cistigat de dinano la fel de mult ca si tine, fii sigur de asta!
   Personal imi doresc din tot sufletul ca aceasta clona mizerabila a Stelei, FC FCSB pe numele ei, sa dispara definitiv.
   Palmares nu vad de ce am revendica 5 titluri si 5 cupe, ma multumesc cu ce are Steaua Bucuresti si sper la imbogatirea lui, bineinteles.
   Iar in privinta stadioanelor pline, sincer iti spun ca nu sufar de ele. Eu stiu ca ai mei vor fi acolo, restul oamenilor stiu ca vin in functie de alte considerente, nu le duc dorul.

   1. alexutz2007

    @Answer tu viseaza in continuare la palmares. El este acolo la echipa care cu adevarat e Steaua Nu AC Regal.Rabdare sa vina motivarea aia cu Mititelu si dupa o sa va lamuriti si voi cei ala palmares. Ca dupa cum vad eu tu nu prea stii ce e ala palmares. Tu in vezi ca pe un lucru cu care se poate face bisnita. In pui intr-un sertar prafuit si cand ti scoala in scoti la vedere. Vine si Vara.

    1. answer

     Nu nea vitto, voi sinteti FC FCSB, nu Steaua Bucuresti. Si vom intra aici si va vom spune pe nume, pina cind se va redenumi siteul fcfcsb.ro. În rest, toate bune, multumesc de intrebare!

     1. Gosu

      @answer, si cam cine esti tu sa faci pe jandarmul moral ? Nu ti se pare ca iti acorzi putin prea multa importanta ?

     2. vitto

      haaaa …. ce disperare! nu mai aveti nimic, nu mai sunteti nimic …… doar resentimente si frustrare! mie imi place ….. chinuiti-va!

      Steaua este mai mult decat un nume sau o decizie de tribunal…. Steaua nu este a unui patron …… Steaua este o mare de ganduri si de trairi …. este povestea unei lumi uitate si abandaonate, dar care a refuzat mereu sa se predea! Steaua suntem Noi toti ….. suntem aici asemeni unui gand vechi …. traim si respiram in Credinta la umbra unui mit …… aceasta este Calea Stelara pe care voi ati pierdut-o!

      voi existati numai in virtual ….. oameni nefericiti, suflete contorsionate, fara chip, fara lumina, fara speranta ….. La Revedere!

 8. fortuneteller

  Sincer, nu stiu cum am putea cere titlul de campioana dupa un sezon in care griveii ne-au caftit pe unde ne-au prins, am facut egaluri cu toate candidatele la retrogadare, si Viitorul lui Hagi ne-a aratat ca stie sa castige atunci cand conteaza. Avem deja destule titluri de campioana, avem nevoie de fotbal adevarat. Deocamdata suntem buni la intern, dar refuzati la export. Sa-l lasam pe Hagi sa se bucure, nu cred ca mai prinde alt titlu curand, si sa ne vedem de felul in care joaca FC Steaua.

  1. vitto

   sigur ca ai dreptate …. Steaua a jucat de prea multe ori slab ….. dar impostura nu trebuie incurajata niciodata! a o declara campiona pe iitorul mie imi pare o impostura de neacceptat, ptr ca in fapt echipa lui hagi a fost cea mai slaba din play-off! in plus, campania anti-steaua dezlantuita in aceste zile chiar camerita o replica …… LEGALA!

 9. Lord Pepe

  Totusi, eroilor, de ce nu imi raspundeti si mie la intrebare?

  Urlati ca ROAF-ul nu spune ca singurele meciuri care conteaza sunt cele din faza a doua, dar de ce nu ati urlat si atunci cand FC Fcsb si-a schimbat ilegal numele? ROAF-ul spunea clar ca o echipa nu are voie sa-si schimbe numele in plin campionat. Atunci de ce ati tacut?

 10. alexutz2007

  @Lord ai permis? Tu intr-o intersectie daca ai culoarea rosie si politistul iti spune sa treci tu ce faci? Stai Dl.politist ca am rosu:)). Instanta a decis ca FC Steaua Bucuresti SA trebuie sa-si schimbe numele. LPF si FRF se supun instantei chiar daca in regulamentul lor este prevazut ca nu este posibil. Instanta deci ca FC U incepe sezonul viitor din Liga a 2 a si LPF si FRF se vor conforma.

  1. Lord Pepe

   Nu, baiatule, nu ai inteles. Instanta a decis ca FC Fcsb nu are voie sa foloseasca numele ala. Adica nu avea voie sa-l foloseasca nici inainte de decizie. Si nici atunci cand s-a afiliat la FRF. Iar daca te uiti in ROAF-ul ala pe care tot il studiati, vei vedea ca scrie foarte clar ca o echipa trebuie sa demonstreze ca e detinatoarea numelui si a marcii. De asta nici n-au pus baietii de la FRF exceptie la regula, asa cum au facut pentru FC Fcsb. Pentru ca, in mod normal, o astfel de schimbare nici nu ar trebui sa aiba loc in plin campionat, ea insemnand ca FC Fcsb a mintit pe actul de afiliere, act care DEVINE NUL in acest caz. Dar tu continua sa compari fotbalul cu intersectia, ca esti pe drumul cel bun.

   1. vitto

    lasa-ne bai cu instanta ta …. mii de oameni scandeaza la meciuri ptr Steaua ….. lumea stie cine este Steaua si ce face Ea! tu ramai cu sentintele! Noi suntem Steaua Bucuresti si nu avem nevoie de nimic ….. nici de palmarese, nici confirmari de aiurea …. Noi stim cine Suntem dintotdeauna ….. si ne ajunge atat!

     1. vitto

      lasa, eu am vazut exact ce scandeaza …. scandeaza despre si pentru Steaua! semantica ta este doar un caraghioslac semantic ….. repet: Prostii au nevoie sa fie indrumati, sa li se spuna cine sunt ei ….. Normalii …. stiu …. Noi simtim, Noi ne bucuram, Noi plangem, Noi ne ridicam pana la cer, Noi avem mereu Credinta si Speranta …. adica Noi suntem Steaua!

 11. alexutz2007

  Am gasit o replica a unui baiat Sergi Lopez si-mi place tare mult punctul lui de vedere asa ca am sa-l public aici:
  O scrisorica fara efecte juridice (vezi mai jos) semnata de Justin Bieber de la LPF este lovitura care chipurile ar face K.O sansele FCSB la T.A.S. Decat ca nu.

  1. Scrisoarea pierduta nu face decat sa demonstreze ca FCSB are dreptate, regulamentul o dadea pe ea campioana. Altminteri de ce s-ar obosi cineva sa trimita scrisori prin care sa le aminteasca cluburilor cum trebuie sa citeasca regulamentul ? Nu se gaseste nimeni in interiorul acestora care sa stie sa citeasca, trebuie sa vina Justin Bieber sa le traduca un text banal ? Pt ca textul era banal, criteriul de departajare este format din TOATE meciurile din campionat (vezi mai jos, a doua captura.)

  2. Felul in care Viitorul trage de timp pt a intarzia cat mai mult sesizarea TAS este altă dovada ca regulamentul o dădea pe Steaua campioana. Cand regulamentul e de partea ta, ce motiv ai sa intarzii accesul la justitie al oponentului ? Nu mai vorbesc ca Bivolaru, in general mut, este hiperactiv in ultima vreme. Nici cand a dat Nasu’ Sandu cu scaunul dupa el nu era asa agitat.

  3. CEx. a refuzat sa omologheze rezultatele din play-off, sicanand astfel Steaua, blocandu-i momentan accesul la justitie. Cum in play-off nu se mai schimba nimic indiferent de ce se intampla in play-out, exista un singur motiv pt care nu omologhezi rezultatele finale: stii ca Steaua are, cum ar spune americanii, un caz. Chiar unul solid. Si ca pe regulament, Steaua este campioana Romaniei. Dar sa ne amintim ,ca doar n-au trecut ani ,ca Burleanu spunea „daca FRF si LPF isi fac aparare comuna, Steaua n-are nici o sansa.” Deci, nici o sansa, clar ?

  Suntem noi intre noi, putem interpreta regulamentul cum vor muschii nostrii. Plus ca e greu sa il aperi pe Becali intr-o lupta cu Hagi. E mai simplu sa spui Hagi merita titlul, Steaua are bani, ce se vaita ? Patronul e antipatic, fostul antrenor arogant, Hagi e gloria….Doar ca Viitorul nu e un club atat de sarac, practic e singurul, alaturi de Steaua, care se autofinanteaza, nici atat de nepatat ,vezi cum a scapat de retrogradare, cum a castigat in play off cu Astra ,cu un meci de vacanta in Cupa si favoarea intoarsa in campionat de giurgiuveni.

  Eu as fi vrut ca Steaua sa nu insiste cu procesul. Pt ca Hagi merita si un trofeu ca antrenor . Pana azi. Azi insa spun ca daca opresc demersurile, sunt niste prosti. Pe regulament sunt campionii Romaniei. Nu e nimic de interpretat, vezi captura doi. LPF si FRF stiu ca au zbarcit-o. Viitorul stie ca nu e campioana decat pt ca asa vrea establishement-ul de Dambovita. Steaua trebuie sa isi duca lupta pana la cap. Uite asa, de’ai dracu ,ca prea sunt sicanati de cei care spun ca regulamentul e in favoarea lor. Dar e atat de „in favoarea lor” incat ar face orice sa blocheze accesul Stelei la TAS.

  1. quark

   @alexutz2007 Cristian Bivolaru, presedintele clubului Viitorul, a venit impreuna cu un avocat la sedinta Comitetului Executiv . Pai de ce si-ar aduce avocatul , daca au fost medaliati si sunt foarte siguri ca sunt campioni . Ei nu au nicio treaba , nu este un meci FCSB vs Viitorul , e pur si simplu demersul unui om dispus sa scoata bani din buzunar pentru a cere o interpretare neutra a unui regulament ambiguu

  2. vitto

   sergi lopez este kalashnikov …. scrie bine …. eu nu sunt mereu in acord cu el …. dar este bun …. are verb, are lumina cuvintelor ….. si tine cu Steaua …. nu are nevoie de hotarari ale instantei!

  1. piece-of-mind

   Poate George rezonează mai bine la argumentele tale decât la ale mele…sincer, eu nu i-am spus să închidă site-ul, ci doar să elimine posibilitatea de a fi comentate articolele. Cred că ar fi cea mai elegantă variantă de a ieşi din mizeria actuală.

   1. vitto

    piece,
    va rugam, va conjuram….. UITATI-NE! nu ne mai cautati, nu ne mai deranjati…..voi sunteti doar umbre vechi , oameni care au plecat, chipuri amestecate fara noima, zgomote fara sens ……. oameni pe care i-am uitat!

 12. alexutz2007

  @Gosu ne-a Rotaru a actionat in instanta pe FC Universitatea Craiova cerand ca lor(CS U) sa li se recunoasca palmaresul. Insa se pare ca dupa insistentele judecatorului(pentru ca reprezentantul CS U tot cautau fel de fel de motive) a cerut celor de la cS U sa puna concluziile si cum nu prea aveau ce au renuntat la proces. Ba mai mult ca sa incerce sa nu se faca de cacao cei de la CSU au dat un comunicat in care explicau ca instanta nu e conpetenta ca nustiu ce(chiar o speta amuzanta cum ca daca te duci la Politie ca agentul sa constate ca portofelul este al tau te trimit la plimbare).Pai normal ca te trimit la plimbare si de ce te-ai duce daca este al tau asta ca sa vedeti cat de prosti sunt unii in a da comunicate. In fine ce de se subliniat(ca mi se rupe de Craiova) e ca palmaresul nu este legat de marca(ca tot manca din gura Talpanel). Si trebuie subliniat ca desi cei de la CS U au castigat pe la ICCJ marca care a fost tot inregistrata cu rea credinta se pare ca totusi Talpan a mintit cum ca palmaresul este la CSA.

 13. alexutz2007

  @quark de ce ai intarzia omologarea clasamentului din play off?
  Probabil ca ai vazut foaia aia. Aia valoreaza 0 pentru ca acea foaie sa aiba putere juridica dupa cum stii trebuie validata de Comitetul executiv.
  Corect ar fi fost ca FRF sa-i ajute pe Steaua si sa le omologheze rezultatele. Si nu numai ei la toti care vor sa se duca la TAS. Aici ai da dovada de impartialitate. Probabil ca stau sa mai caute niste chichite sa incerce sa se apare.

 14. le-reseau-pansant

  lord,

  da-mi si mie adresa judecatorilor ca si eu vreau sa le trimit un mail, vorbesc foarte serios. Si daca tot corespondezi cu ei, poate le explici si faptul ca vrei sa dai FCSB in judecata ca te-au mintit spunându-ti ca ei sunt Steaua, sunt convins ca te vor îndruma corect.

 15. Redondo

  sigur nene vitto, toti sunt tartani, numai Gigi nu! Si nici Mache si nici MM, nu-i asa? Sunt baieti cu facultate.

  Domnilor, faceti prea multa confuzie in termeni. Indiferent ce va decide TAS-ul, ambele echipe au jucat pe teren! Sa fie clar! N-au jucat pe la comisii si nici turca. Au fost egale la puncte, da? Ba daca vreti pe cinstite, Viitorul are mai multe puncte per total.

  Din pacate intretineti o ideea falsa. O idee conform careia daca FCSB pierde titlul, inseamna ca s-a furat! Bai baieti, la TAS nu merge cu spaga. Daca decid Viitorul, inseamna ca se bazeaza ei pe ceva. PUNT!!! Sigur, reciproca e valabila.

  1. vitto

   nu dragul meu R, si gigi este tartan, numai ca gg baga si bani la Steaua! si face asta de multi ani ….. aici se schimba calimera: acumularile cantitative conduc la salturi calitative!

   ai dreptate…. ambele echipe au jucat pe teren si Steaua a jucat mai bine! asta este concluzia simpla si obiectiva! restul devin nuante si interpretari!

   cat despre judecata TAS-ului nu prea inteleg comentariul tau …. pai pana acum se pare ca numai Steaua este interesata de un verdict rapid?! restul discuta prin presa si fac gargara ieftina!

 16. Gosu

  @redondo, Si ?
  Steaua a facut mai multe puncte in play off – 20. Asta tot nu ne face campioni. Nu inteleg ce zici tu. Ca ar fi bine sa nu mearga la TAS ?
  Ce au de pierdut ? Daca nu au dreptate, nu au si basta, o sa spunem felicitari Viitorul si aia e.
  Iar de furat, s-a furat. Imi lasi impresia ca n-ai vazut meciul nostru (ultimul) direct cu ei. Dar asta e, cum a fost si cu CFR altadata , lumea va uita si peste ani ramane doar trofeul.
  Tu nu ne lasi nici acum cat e calda sa o dezbatem ? Si totusi, prin absurd (mai mult sau mai putin) TAS da dreptate Stelei ?

 17. le-reseau-pansant

  redondo,

  poti sa te si super poti sa faci ce vrei, dar ai si tu o logica uneori ca funia-n sac.

  Ideea este ca daca regulamentele erau clare fara putinta de tagada nu se mai facea atâta circ si nici nu aprea sentimentul ca o echipa a fost nedreptatita sau ca alta merita titlul pentru ca a pierdut X puncte.

  Facem abstractie de Steaua si Viitorul, sa spunem ca echipa A a pierdut 5 puncte prin înjumatatire, dar la final de campionat este la egalitate de puncte cu echipa B si are 3 înfrângeri în meciurile directe.

  Tu câte persoane crezi ca sareau în sus sa spuna echipa A merita titlul pentru ca a avut 5 puncte mai mult fata de echipa B?

 18. Gosu

  P.S. Si n-am inteles atitudinea asta. Dom le ai bani tre sa ii calci pe cap, indiferent de blaturi si arbitraje. De ce ma toate titlurile se castiga detasat ? E Alibec vreun Ronaldo si noi nu stim ?
  Da s-a gresit mult cu transferuri cu tactica cu Reghe, dar acum vrei sa ignoram total restul circumstantelor. Un singur penalti din cele doua daca se acorda in meciul cu Viitorul si acum vorbeam altfel. Una singura dintre Craiova, Astra si CFR daca jucau cu Viitura cum au facut-o cu noi, iar vorbeam altfel.
  Toata panarama asta de presa l-a incoronat pe rege campion si se forteaza impresia ca Steaua vrea sa le „fure” titlul imoral, la masa verde.
  Dar daca cei de la LPF-FRF erau corecti recunosteau dom le am facut-o de oaie, amanam ceremonia de premiere pana vine o decizie de la TAS. Si nu, chiar nu dureaza mult. Daca plateau taxa pt regim de urgenta acum dosarul era pe masa iar intr-o saptamana aveai decizia si se rezolvau toate elegant. Mai ales ca inca nu s-a terminat campionatul.

 19. quark

  daca Viitorul este campioana , sa ne arate TAS paragraful (sau pluralul) din ROAF ( singura lege dupa care se guverneaza fotbalul romanesc ) in baza caruia (carora) a (re)confirmat-o … si felicitari , sa fie sanatosi cu meciurile lor in care erau lesinati pe teren si cu cele in care adversarii i-au tratat cu o bunavointa intelegatoare … felicitari si lui Zlatinski pt ca ne-a scapat de o cu totul alta campioana

 20. Gosu

  @Alexutz, pai trebuia mai omule sa postezi. Cu ocazia asta las si eu aici comunicatul CSU Craiova, prin care Justitia se pisa pe argumentele lui talpan , st lab*ra si toti detractorii Stelei.
  „Motivul pentru care noi credem că s-a luat această hotărâre este că instanţa a decis că nu are calitatea de a judeca această cerere, palmaresul fiind o stare de fapt şi nu de drept. (…)”
  Exact ce spun eu de cand m-am inregistrat pe site.
  Cred ca subiectul asta merita un articol !!!

 21. Gosu

  Bai psihopatule, citeste cuvant cu cuvant comunicatul CSU de luni. Ti l mai pun o data.
  „Motivul pentru care noi credem că s-a luat această hotărâre este că instanţa a decis că nu are calitatea de a judeca această cerere, palmaresul fiind o stare de fapt şi nu de drept. (…) ”
  Ori esti oligofren ori esti mincinos. Cu ocazia asta vreau sa le urez multa mu*e baietasilor de la s labe*ra !! V-ati luat-o rau de tot..

 22. le-reseau-pansant

  hai mai nene nu mai evita raspunsurile. Ne dai mailurile la judecatori? sau ai zis asa sa te arati rotund si plin de tine?

  Am o întrebare pentru tine, daca mâine instanta decide ca tu ai terminat Scoala tehnica de arhitectura de la Munchen tu chiar ai terminat-o?

 23. Gosu

  P.S. Nu mai incerca sa induci in eroare oamenii cu link-uri din prosport catre procesul cu marca. AU FOST 2 PROCESE DISTINCTE, unul pe marca unul pe palmares. Instanta dupa spusele celor de la CSU (atentie nu Mititelu !!) S-a declarat incompetenta. Ti-am spus ca o sa o suga si talpanul si l@berii.

  1. Gosu

   Minti ca un porc ! Tocmai s-a demonstrat ca justitia nu e in masura sa atribuie vreun palmares. Iar CSU au invocat si ca au marca si uite ca degeaba. Si inca ceva acolo se spune ca nici CSU nici FCU nu sunt una si aceeasi persoana juridica cu vechea Craiova.
   Daca Justitia nu e in masura sa zica cum e cu palmaresul atunci raman LPF FRF si UEFA si toate zic ca FCSB e Steaua. Tzeapa !

   1. alexutz2007

    @Gosu corect. Deja LPF,FRF si UEFA au decis unde este palmaresul Stelei. Ba mai mult spre surprinderea mea LPF au sters din istoria numele Steaua si Steaua Bucuresti. Castigatoarea din 67 este cea care poarta numele de FCSB.

 24. Redondo

  @gosu

  Pai da, prea baga ideea respectiva. Si aici se baga exact pe invers. Altfel spune-mi si mie sau explica-mi rostul acestor atacuri generalizate si sistematice la adresa echipei lui Hagi si chiar la persoana acestuia din urma.

  quark

  Cu siguranta TAS-ul isi va motiva decizia, oricare ar fi ea.

  LRP

  Nu contest faptul ca regulamentul e prost facut. E evident acest aspect. Dar ce aveti aici domnule cu Hagi si Viitorul? PAna acum erau simpatici, nu? Era bine anul trecut cand au oferit iluzia unui titlu dandu-se la o parte in meciurile directe? Era bine cand vreme de cativa ani buni ei erau Gloria Bistrita, iar noi Rapid?

  OK, arbitrii au gresit pt. Viitorul in meciul direct…si? e ceva unic in istoria fotbalistica a lumii? E cumva Steaua o echipa oropsita in istorie de arbitraje? A cumparat Hagi arbitrii? Sau ce vina are el exact ca s-a gresit?!

  Ce anume va deranjeaza atat de tare? Ca Hagi s-a suparat? Pai e normal! Oricare in locul lui facea la fel, chiar daca regulamentul din ce stim pana acum pare mult de partea FCSB-ului. Toate lumea stia cu totul altceva pana sa vina ideea lui Alibec, deci e normal sa fie un soc. Era altceva daca regula cu pricina se discuta la inceputul play-offului. Ok, poate exagerez putin dar ca exercitiu de imaginatie… ce s-ar intampla acum daca Manchester United ar afla ca de fapt a pierdut Europa League, deoarece a aparut o noua lege care sa spuna ca echipele care baga in teren o medie sub 23 ani incep meciul de la 3-0! Domne, e lege! E normal ca Hagi sa fie socat cand credea sigur ca are nevoie de victorie ca sa fie campion si dupa ce a ridicat trofeul adus acolo NU DE EL, e normal sa fie suparat, nu? Pt. asta apare demagogul si mincinosul ala de vitto sa-l faca „tartan”?

  PS Domnul xray, cand l-am numit zilele trecute pe Radoi intr-ul fel mai putin ortodox, ai corectat… pt. vitto nu se aplica?

  1. Gosu

   Domnule Redondo, in momentul in care esti furat pe fata de arbitraje involuntar prinzi boala pe echipa aia, exact cum a fost cu CFR.
   Nu l-a jignit nimeni pe Hagi, care incult cum e ca si GB, tot al nostru e.
   Daca s-a furat cu participarea lui nu stiu si mai ales nu vreau sa cred. Dar ca s-a furat ramane un fapt.
   De la returul lui Costel (2015) suntem tocati sistematic de fluierasi. Te-am mai intrebat, indiferent ca e Soarele , Mirel, Costel sau Nicu, vrei sa bagam capul in pamant ?
   Sper sa nu mi zici ca da dom’le dar si pe noi ne-au ajutat altadata. Ok, foarte bine, dar asta nu justifica jaful din prezent.
   Suntem echipa cu un singur penalti in tot play off-ul. Ia uita-te si vezi cate au primit Viitura si dinamoul.

  2. vitto

   mda….. ce ne deranjezaa?

   uite, pe mine ma deranjeza ca hagi este un agramat care crede ca lumea trebuie sa stea in genunchi si sa-si ia notite cand vorbeste el despre fotbal si viata! mie situatia asta mi se pare pe cat de enervanta, pe atat de comica! nu neaparat ca hagi emite tot felul de pareri, ci pentru ca hagi „bate din picior”, se incrunta, ca toata lumea sa accepte explicatiile lui!

   domnu’ hagi s-a suparat, domnu’ hagi este frustrat, domnu’ hagi este dezgustat, domnu’ hagi se gandeste sa plece, domnu’ hagi critica de la inaltimea staturii sale olimpiene, domnu’ hagi nu mai vorbeste, domnu’ hagi numai ca nu scoate limba la noi, domnu’ hagi este convins ca Steaua vrea sa-i fure titlul, domnu’ hagi crede ca este asemenea lui pep si/sau conte ….. domnu’ hagi ne plictiseste teribil, pentru ca vorbeste mult si prost! domnu’ hagi „imbatraneste” urat!

  3. vitto

   @Redondo

   ptr vitto nu se aplica ….vitto este exceptia care intareste regula!

   nea R, ai grija la ridicol …. iti da tarcoale!

   …. si sa nu uit …. totusi la radoi mai usor cu “comentariile” …. dansului ii lipseste inca liceul ….. si asta este o lipsa uriasa …… cam cat calea lactee (in latina originara: “via lactea”)?!

  1. Gosu

   Minti ! Instanta a spus ca CSU si FCU nu sunt persoana juridica de dinainte de 1991. Atat si nimic mai mult.
   Palmaresul il are evhipa care a continuat activitatea fotbalistica si e o situatie de fapt.
   Mars la clona abjecta care nici nu a luat fiinta inca.

 25. Redondo

  gosu

  Macar recunosti ca ai cel putin tu personal ai prins boala pe ei. Eu zic ca jaf n-a fost…ok, greseli, dar cam suhnesti a subiectivism. Acum iti aduci aminte acum 8 ani cum Urzicenii au luat titlul batand in meci direct pe Dinamo dupa ce arbitrul spaniol a fluierat numai pt. ei? S-a facut atata gura atunci desi eram in epoca „procesului procesului etapei…” ?…

  Lord Pepe

  Ideea era daca si echipele lui Dinel Staicu sau Netoiu erau in aceeasi situatie

  1. Gosu

   Si acum vrei sa fiu de partea dinamovista sau cum ? Nu ma intereseaza subiectul si m-am bucurat pt Urziceni doar ca sa nu fie dinamo. Altfel au furat de au spart si astia ca si CFR.
   Repet asta nu inseamna ca trebuie sa se fure acum, de dragul trecutului si fiindca „si altii au furat si au fost furati”.
   SI lasa-l tu pe lord pepe ca abereaza gratios. El vorbeste ca firmele nu sunt una si aceeasi si asta n-are legatura cu cine are sau nu palmares. Palmaresul este istoria , relatarea unor fapte. Tocmai am pus mai sus citatul in care Justitia is declina competenta de a „atribui un palmares”.
   Normal ca U Craiova (Netoiu, Staicu, Mititelu) a fost una si aceeasi cu cea din 1991 si de dinainte de Revolutie cat timp a continuat activitatea celorlalte. N-are importanta prin cate forme de organizare trece , ci strict continuitate.
   Din pacate CSU nu mai are continuitate fiind un club nou fondat in 2013 care n-are nimic de-a face cu vechea Universitatea. Si daca prin absurd Mititelu si-ar inscrie acum echipa lui, tot o echipa noua ar fi fiindca Universtiatea a incetat efectiv sa mai existe cand a distrus-o dumnealui definitiv.

   1. alexutz2007

    @Gosu stii care e chestia aici ca FC U a fost scoasa abuziv adica instanta o poate pune inapoi in drepturi + despagubire. Adica va fi ca si cum nu ar fi fost niciodata scoasa din Liga a 2 a ca drept dovada ca va incepe din Liga a 2 a.

 26. quark

  @Redondo toate bune la Hagi , si-a riscat banii , are un proiect de care se tine si acum culege roadele … DAR gogorita cu sumpanzeii de la Astra eu n-o inghit , pe 30.03 Astra bate la Ovidiu cu 3-1 iar pe 03.04 bate Hagi la Giurgiu cu 2-1 … daca Sumudelul nu patenta metoda in sezonul trecut cu dinamo , se aplica dictonul ca ‘mingea-i rotunda’ … tocmai pentru ca toata lumea fotbalului intelegea departajarea doar prin meciurile de play-off s-au gandit oltenii sa-si odihneasca jucatorii in meciul cu Viitorul

  Aceasta va fi si apararea comuna LPF & FRF : vor flutura celebra instiintare trimisa cluburilor pe fax ( singurul inscris de care dispun , eventualele stenograme din Comitetul Executiv sunt nule , daca nu s-au transpus intr-un articol din ROAF ) , vor prezenta clasamentul de anul trecut cu departajarea Iasi – CSU si vor incerca sa demonstreze ca n-au existat contestatari si toata lumea a inteles … nu vor putea raspunde , daca vor fi intrebati , de ce nu au upgradat ROAF su subiect si predicat … sau vor raspunde : am incercat cu 2 zile inainte de finalul play-off ( declaratia lui Vochin , oficial FRF , in care sustine ca cineva de la LPF s-a interesat despre posibilitatea de a completa regulamentul e o proba : mey LPF , daca lucrurile sunt clare , de ce sa facem modificari ? )

  1. Gosu

   @Quark , nu se pot apara cu instiintarea aceea din primavara lui 2016 . fiindca asta dovedeste ca erau vinovati de elaborarea unui regulament ambiguu si interpretabil. Si din ce am citit pe la unii specialisti nu te poti apara cu ceva ce te face vinovat.
   Cat priveste modificarile alea nu se fac in timpul sezonului. Regulamentul trebuie completat in vara lui 2016.

   1. quark

    @Gosu ROAF este legea fotbalului romanesc si singurul criteriu dupa care ar trebui sa se judece , atat si nimic mai mult , restul povestilor lui J.Stefan si interpretarile lui personale sunt irelevante … exista si posibilitatea ca TAS efectiv sa nu poate oferi o solutie avand in vedere superficialitatea exprimarii si sensul interpretabil al textului , lasand decizia la latitudinea forurilor interne

 27. bogdand

  Abia astept sa vad cum castiga Steaua titlul la TAS …

  Din mai multe motive:

  Sa vad cum infractorii de la FRF si LPF isi fac harakiri … sa vad cum plang astia de la GSP si prosport pana se usuca cerneala …

  Sa vad cum Sumudica se imbratiseaza cu Sapunaru de durere … eventual isi iau si o camera si si-o dau barbateste …

  Sa vad cum baietii care iau legea in brate aici cand vine vorba de FCSB vs Steaua o dau la paran’darat … probabil legea nu o sa mai aiba importanta si o sa ajunga in discutie moralitatea …

  Sa vad cum plange Hagi ca desi a dat Cupa nu a luat campionatul … si sa ii vad si pe aia de la CSU cum urla de invidie si dupa aia dispar cu totul …

  Si … sa astept cu zambetul pe buze momentul in care UEFA spune CSA Steaua=0 la capitolul palmares si am sa dau printscreen la fiecare comentariu in care cineva spune ca acea echipa este Steaua … inca putin 🙂 …

  Life is good … 🙂

 28. Gosu

  In cadrul procesului privind CSU – FCU, decizia definitiva pentru analfabeti functionali precum lord pepe aka Adrian :
  „Reclamantul Clubul Sportiv Universitatea Craiova” (org, prin legea sportului 69/2000) „nu este deci una si aceeasi persoana juridica cu clubul sportiv cu acelasi nume in cadrul caruia a activat echipa de fotbal Universitatea Craiova pana in 1991, şi cu atât mai puţin cel înfiinţat prin Ordinul 263/1991 al Ministerului Sportului, respectiv Fotbal Club Universitatea Craiova în care a activat mai târziu echipa de fotbal până în 1994.”

  Psihopat mincinos ca toti l@berii.

 29. Gosu

  @Lp, refondata :)))
  Bai cum adica ma refondata. De cea avea nevoie sa fie „refondata” daca era una si aceeasi. Unde e ma logica ?
  Pare din ce ince mai evident cat de batuti in cap sunt l@berii.

 30. alexutz2007

  @Gosu nici nu ar fi avut cum sa fie una si aceeasi. De exemplu AFC Steaua nu e una si aceeasi cu CSA(CSA fiind o institutie de drept public care nu se poate desfiinta) si la fel si FC Steaua SA. Banuiesc ca nici Chelsea nu a fost acum 50 de ani cum e acum. Si nici Dinamo nu e.
  Cat despre CS U daca ar fi avut palmaresul nu ar fi fost nevoita sa se adreseze instantei. Eu am inteles cum sta treaba cu palmaresul si cea mai buna explicatie e a lichidatorului judiciar AFC Rapid. Din pacate la facultatile de drept nu prea se pune accent pe dreptul proprietatii intelectuale. Altele nici nu au o astfel de materie in schimb baga Drept Roman sau alte materii de 2 lei.

 31. Redondo

  quark

  De vina pt. decizia Craiovei sub nicio forma nu e Hagi. Se plateste pretul horelor din trecut si antipatiei generale la adresa trioului Soare-Carton-Tantaru. Nu Hagi poarte vina derapejelor celor 3!

  1. Gosu

   @redondo.
   Fix aia e cu horele, nicidecum invidia pe cel care are succes. Adevarul e ca nici nu dansa Muitza „Haka” cu baietii lui dupa blatul de la Cluj.
   Noi avem derapaje altii nu. E ok sa-ti ironizezi si jignesti adversarul in programul de meci, dar e urat cand adversarul iti zici ca esti un om de nimic.
   Deci daca cei din conducerea Stelei acceptau sa fie umiliti de boschetarii de la Craiova, oamenii jucau pe bune, iar Ninel nu mai facea reciprocitate cu Viitura. Siguur….

  2. vitto

   @Redondo

   de vina pentru decizia craiovei este cretinismul si frustrarea tipic olteneasca! asta este, prostii incearca mereu sa fie smecheri macar ptr o secunda ….. degeaba …. finalul este mereu acelasi: prostii cu prostii si Steaua merge mai departe!

 32. alexutz2007

  Si lord ca sa intelegi si tu cum merg lucrurile pe la CSA, GB si-a deschis in 10 zile academie si Lacatus si cu Ion Ion nu au fost in stare sa formeze un lot de 20 de jucatori. Culmea ca GB mai face si selectie nu ca CSA cumpara la gramada. Ca echipa aia sa aiba viata buna ar trebui sa faca din nou o asociere cu cineva.

 33. answer

  Ipoteza: CSMS Iasi avea 44 de puncte in momentul terminarii play-off-ului. Are rezultate mai bune cu Viitorul Constanta si FC FCSB in meciurile directe.

  Articolul 27 – Clasamente:

  1. Ierarhia valorică a echipelor participante în campionate se stabileşte prin cumularea punctelor pe toată durata desfăşurării competiţiei. La competițiile organizate în sistem play off / play out, calificarea echipelor în fazele următoarele se stabilește prin cumularea punctelor obținute pe toată durata desfășurării sezonului regular. La terminarea fazelor play off / play out ierarhia valorică a echipelor se stabilește în funcție de locul ocupat de fiecare în faza în care a participat.

  2. Echipa care, după disputarea tuturor jocurilor prevăzute în program, a obţinut cel mai mare 30 număr de puncte, este clasată pe primul loc în campionatul respectiv sau al seriei, dacă sunt mai multe serii. La competițiile organizate în sistem play off / play out câștigătoarea campionatului este echipa care a obținut cel mai mare număr de puncte la terminarea play off-ului.

  3. Dacă două sau mai multe echipe acumulează acelaşi număr de puncte după ce au jucat toate meciurile programate în campionat, clasamentul se va stabili pe baza aplicării, în ordine, a următoarelor criterii:
  a) numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte;
  b) golaverajul mai bun în jocurile directe;
  c) numărul mai mare de goluri marcate în jocurile directe;
  d) numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe; e) golaverajul general mai bun (diferenţa între golurile marcate şi primite în toate jocurile din campionat);
  f) numărul mai mare de goluri marcate în toate jocurile de campionat;

  1. La terminarea competitiilor ierarhia valorica este: Viitorul Constanta (44pct. in playoff), FC FCSB (44pct. in playoff), CSMS Iasi (44 pct. in playout la momentul terminarii playoff-ului).
  2. Nu se poate decide cistigatoarea datorita faptului ca la terminarea playoff-ului erau 3 echipe la egalitate de puncte.
  3. CSMS Iasi face un egal in ultima etapa, automat se duce la 45 puncte si DEVINE CAMPIOANA ROMANIEI.

  1. Gosu

   @Answer , asta se intampla cand nu-l citesti pe tot. Vezi ca exista un articol care spune clar si coerent (de data asta) ca echipa castigatoare a campionatului este declarata cea care are cea mai buna pozitie in clasamentul PLAY-OFF-ului.
   Exemplul cu Iasiul are ZERO RELEVANTA.

   1. answer

    @gosu
    Reiau. Ce am scris acolo este copy-paste din ROAF al FRF, plus o simpla interpretare, Iasiul avind 41 puncte acum, e doar exercitiu de imaginatie ce am scris eu. Punctul la care te referi tu spune ca este campioana echipa cu cele mai multe puncte din playoff, la terminarea acestuia, nu este cazul de fata. Este exact chichita de care va agatati voi, in speranta unui „6” pe care il cititi „27” arogindu-va performantele altora.

    1. Gosu

     @answer, decat sa faci pe semidoctul, mai bine ai citi ce a zis Justitia despre palmares, care s-a declarat inconpetenta in cazul Craiovei. FRF si LPF zic 6 e 26 sau 27. Parerea ta nu valoreaza un cartof degerat.
     Iar referitor la articolul privind campioana e mult mai putin ambiguu decat cel privind criteriile de departajare.
     Chiar si daca mergem pe acel exercitiu de imaginatie sunt sanse sub 1% ca prima clasata din play out sa adune mai multe puncte la sfarsitul calendaristic al play off-ului decat locul 1 din play off. Nu de alta dar oricum la momentul disputarii ultimei etape, Iasiul (primul loc din play out) avea 34p fata de 44p Steaua si Viitorul.
     Si asta in conditiile in care moldovenii subt neinvinsi in play out. Si ar fi fost chiar si matematic imposibil, caci si daca ar fi castigat TOATE partidele nu acumulau mai mult de 42p.

     1. answer

      Ce a spus o instanta despre palmares? A spus ceea ce zic si eu aici de cind ma contrez cu tine pe definitia acestuia. Nu e definit juridic, nu au cum sa-si dea magistratii cu parerea vis-a-vis de el, de aia orice actiune in instanta e degeaba. Ramine o singura definitie in picioare, cea din DEX (lista cu perfomantele CUIVA, in nici un caz ce spui tu).
      Ca „si-a declarat justitia inconpetenta” prefer sa nu ma bag, ca apare nea vitto si ma ia de urechi cu 2 versuri si 3 verbe bine conjugate.
      Parerea mea face un cartof degerat, ca-s stelist, a ta nu face nici cit o ceapa degerata, ca esti fecesebist. Vorbim de la un sustinator al unora cu 21 de titluri la unuia al unora cu 5 trofee.
      De ce am pomenit CSMS Iasi? Ca tot imi spui mie sa citesc tot, dar nu vezi ca in afara de „regula cartonaselor”, cea a „meciurilor directe”, in hirtia aia aparuta azi (nu stiu de ce) e si un ultim paragraf in care scrie ca „o echipa din playout, chiar daca are mai multe puncte la sfirsitul campionatului decit una din playoff nu poate fi considerata ca fiind deasupra uneia din playoff.

 34. joseph

  @ Alexutz2007

  in primul rand, pe site-ul asta am aterizat acum mai bine de 12 ani, asa ca daca ai vreo intrebare legata de calitatea discutiilor si subiectele care m-au atras aici, te rog sa-mi spui. de atunci si pana acum s-a transformat totul intr-un circ penibil… si aici nu ma refer deloc la faptul ca ai ales sa ramaneti alaturi de FCSB si de cioban, ci de modul in care discutati si va argumentati pozitiile. asa ca nici cu circul nu stiu daca v-am nimerit, mai degraba aduce a treatru absurd

  in orice caz, o sa incerc sa nu te mai bag in seama… pentru ca e clar ca esti destul de odihnit si n-am rabdare sa-mi pierd timpul…. pentru cei ca tine a fost inventata functia de ignore… pacat ca nu mai exista pe aici.

  1. Gosu

   @joseph si care e partea aia care te-a atras ?
   Perioada in care se discuta despre Steaua si despre fotbal sau aia (post 2008) in care dezaxatii tai mutati intre timp pe s. l@bera au inceput cu „oi”, injuraturi, jigniri si banari la adresa celor care nu erau de acord cu ei ?
   Chiar sunt curios daca ridici ipocizia la rang de arta fina.

   1. Gosu

    @answer, eu vad ca singurii trolli de pe-aci sunteti voi, baietii de pe s l@bera. Definitia generica de troll inseamna sa cam faci pipi contra vantului iar voi sunteti, exact ca si in viata reala, intr minoritate grosolana. Deci curios din ce postura vorbesti cand postacii tai se numara pe degetele de la o mana (lassie, pipi, joseph si din cand in cand rica).

   2. alexutz2007

    @answer din cate vad eu tu cam esti intrusul si nu eu. Diferenta dintre mine si tine e ca eu recunosc FCSB-ul ca fiind Steaua. In schimb tu postezi pe aici desi nu recunosti FCSB-ul ca fiind Steaua. E ca si cum m-as duce pe site-ul lui Dinamo si am posta desi eu sunt stelist.

    1. answer

     Pai FCSB nu este Steaua Bucuresti. In 2006 cind m-am inscris eu aici era siteul „SUPORTERILOR STELISTI”. Multi au renuntat sa-l mai frecventeze, dar asta nu inseamna ca voi, suporterii FC FCSB ati fi stelisti! Din ce imi amintesc a fost si putin circ la momentul respectiv ca nu a reusit Durban sa agate domeniul asta, se poate sa ma insel…

     1. fortuneteller

      A ramas site-ul suporterilor stelisti. Unii au plecat, asa cum ai spus, multi au ramas. Si majoritatea cred ca FCSB este fosta FC Steaua, care a fost continuatoarea sectiei de fotbal CSA Steaua.

     2. vitto

      cu genul acesta de postari te expui la replici de genul „tare multi ….. si tare prosti’! in cazul vostru situatia este un pic schimbata (pe jumatate adica), in sensul ca nu sunteti multi ….. !

     3. vitto

      @answer
      sigur …. noi nu suntem suporteri stelisti …. n-am fost niciodata …. noi nu intelegem ….. pe voi insa v-au luminat gabi oprea si talpan …. doi luceferi ai stelismului, doi sfinti coborati din olimpul ros-albastru …. sunteti niste impostori exceptionali!

  2. alexutz2007

   @Joseph faptul ca tu ai aterizat pe acest site acum 12 ani in momentul de fata chiar nu conteaza. Ai intrat pentru ca sustineai echipa din Liga 1 si te regaseai in ea, dar in momentul de fata se pare ca tu nu te mai regasesti in ea ci in ACS Regal Ferdinand.
   Circul a fost facut de voi,astia liberi.
   Chiar te rog sa ma ignori dar lasa-mi echipa-n pace. Probabil ca acum 12 ani nu aveai alternativa acum ai liberii.

   1. answer

    @alexutzu

    Dragul meu,
    Ca tu ai 1*ani de viata si floodezi aici nu te face stelist. Sa te umfli in fata unor useri vechi de pe acest site da dovada faptului ca esti un simplu troll ( pe romaneste esti DEGEABA).

    Hai siktir!

 35. alexutz2007

  @Marean Tribunalul Bucuresti a decis ca Mititelu a inregistrat cu rea credinta marca si a precizat ca atat CS U cat si FC U nu sunt aceeasi persoana juridica cea ce e si normal. La fel e si in cazul CSA AFC care nu sunt aceeasi persoana juridica.
  Rotaru a incercat sa obtina o decizie prin care echipei lui sa i se recunoasca palmaresul. Dupa cum poate stii si tu echipei din Liga 1 nu ii este recunoscut palmaresul de catre UEFA,LPF si FRF.
  Si ca sa-ti dovedesc ca am si dreptate iti atasez linkul catre site-ul oficial al ligii. Ai sa vezi ca acolo LPF recunoaste palmaresul FCSB-ului modificand numele de Steaua cea ce nu pot spune si despre CS U.
  http://www.lpf.ro/istorie-campioane-liga-1
  Hai sa-ti explic cum au decurs lucrurile: CS U prin avocatul sau a actionat in judecata FC U prin care dorea sa i se anuleze palmaresul FC U si sa i se acorde lor. Cand si-a dat seama avocatul CS U ca nu are sanse de castig a tot tergiversat procesul insa instanta a cerut sa puna concluziile si sa dea o decizie iar avocatul CS U a renuntat la proces. Ba mai mult CS U a dat un comunicat de presa prin care a dat un exemplu care a demonstrat ca nu detine palmaresul. A zis in felul urmator: eu ma duc la Politie si cer agentului sa-mi recunoasca portofelul din buzunar cum ca e al meu si au precizat ca agentul te trimite la plimbare. Eu acum iti spun tie: tu te-ai duce la Politie sa-ti recunoasca portofelul daca tu stii sigur ca-ti apartine. Concluzia e ca ei au cerut in instanta sa i se recunoasca palmaresul(desi Talpan sustinea ferm ca palmaresul e legat de marca) dar au renuntat la el. Si mai precizeaza ca instanta nu e competenta sa decida unde este palmaresul. Acum concluziile le tragi tu.

 36. Gosu

  @Answer, pai omule cum ai putea tu sa fii sustinatorul echipei cu 21 de titluri, cand echipa ta nu exista ? 🙂
  Pai daca Justitia nu poate sa faca lumina cu palmaresul (ASA CUM EU AM SPUS DE LA INREGISTRAREA PE SITE – FIINDCA NU ESTE UN BUN PATRIMONIAL), raman doar AUTORITATILE SPORTIVE, care spun ca FCSB e Steaua si Steaua e FCSB.
  Nu crezi ? E suficient sa intrii pe site-ul LPF. FRF sau Uefa. SI daca e pe plan sportiv, poate sa se duca Talpan sa le faca si cate-o felatie celor de la Liga ca nu are cum sa aiba vreodata castig de cauza. Pur si simplu nu ai cum sa faci discontinuitati , nu ai cum sa dispari si sa reapari cand ti se scoala si mai ales nu ai cum sa „cedezi activitatea fotbalistica” (cum s-a exprimat ICCJ-ul) si sa pretinzi ca n-ai facut-o. Iar chestia asta e doar o consecinta fireasca a faptului ca nu poti rescrie istoria oricat de mult ti-ai dori.
  In legatura cu TAS-ul hai sa-ti zic o treaba. Personal mi se cam falfaie de treaba asta. Nu am spus ca cei din conducere au dreptate, ci doar ca merita incercat fiindca sunt niste premise valabile. Nu au dreptate, foarte bine, asta e, sa-si felicite adversarul de competitie. Cu hartia aia fara hartia aia, sapte mii de experti si-au dat cu parerea prin ziare pe la TV. Hai sa avem rabdare sa vedem ce va spune TAS-ul.
  Si stai linistit , n-am nici cea mai mica jena ca ma faci „fecesebist”. FCSB este Steaua si stau foarte degajat pe tema asta. Pe de alta parte voi va incruntati cam des si aveti impresia ca va furam ceva ce nici nu aveti inca – o echipa de fotbal.

  Iar referitor la proiectele fantasmagorice cazone, hai sa vezi o treaba. Diferenta dintre stat si privat. VIne ciobanul decarteaza banul , incropeste o academie (cu facilitati cu tot) in 2 luni si aduna cateva sute de copii. Gusatii lui Laca nu sunt in stare sa stranga 20 de jucatori si se duc cu miloaga la un alt club privat. Aceiasi gusati, vor echipa de fotbal dar habar nu au unde o sa joace si in cazul in care isi fac centru de copii si juniori unde-i vor caza. Mai au o luna si incepe noul sezon (sezonul competitional se deschide la 1 iulie in fiecare an, ca doar asa zice ROAF 🙂 ) si baietii nu au nimic decat vorbe goale !!
  Urmeaza-i tu pe-astia frate, du-te cu ei pana in panzele albe, dar sa-ti aduci aminte de ce am discutat cand o sa incepeti sa-i injurati pe gusati.

  1. answer

   @gosu
   Exista vreo posibilitate sa-mi expun raspunsul in privat? Nu de alta dar apare alexutz_doo_mii_sapte si ma floodeaza aiurea. Am primit un e-mail care ma anunta ca mi-ai raspuns si nimic mai mult. Crede-ma ca sint din ala mai pe vechi, ne injuram aici, dar nu vreau sa-l vad pe pustanu’ ala bagindu-se-n seama.

 37. bogdand

  Poate cineva care sustine ca CSA are palmaresul sa ma lamureasca cum sta treaba acum, cand astia vor sa cumpere o echipa ca sa aterizeze direct in liga a 4-a? Daca echipa respectiva avea un trofeu rezulta ca CSA mai adauga unul in vitrina? … sau pe jos prin magazie … nu are importanta cum le pastreaza ….

  Pai sa faca o oferta pentru Rapid … ca aia vin si cu ceva suporteri. Cred ca ar fi o unire istorica. Atunci ar fi frumos sa vedem cum suporterii CSA o sa sufere pentru eliminarea coloratilor din Cupa UEFA si o sa sustina ca ei au „castigat” 3 reprize din 4 si ca este o prostie asta cu golul in deplasare … la fel cum este o prostie ca un capionat sa fie considerat campionat in intregimea lui ….

  Sa speram ca ciobanul nu are pile pe la TAS … sunt sanse, aia accepta mioare drept atentie.

 38. quark

  peste 1 an si 1 luna ( cu aproximatie ) UEFA va face lumina in privinta palmaresului , intrucat regulile de calcul al coeficientului cluburilor se vor schimba , urmand sa fie acordate bonusuri pentru performante … si-atunci vor fi doua directii :

  – daca actuala FCSB primeste bonus ca si fosta castigatoare a CCE , UEFA pune punct discutiei legate de palmares , recunoscand in FCSB detinatoarea integrala a palmaresului incepand din ’47 ; proiectul CSA inceput de la zero ( pornind de la premisa ca o sa inceapa ceva in aceasta vara ) va pune la dispozitia viitorilor parteneri un nume de prestigiu si o vitrina goala , atat si nimic mai mult ; va fi treaba lui talpan sa se certe cu cei de la UEFA prin memorii si alte luari de pozitie ;

  – daca FCSB nu primeste bonusul , palmaresul se divide incepand cu venirea ciobanului , lucrurile sunt la fel de clare , FCSB este o entitate distincta care s-a substituit o vreme originalului , dar NU este Steaua .

  Putintica rabdare , stimabililor !

  1. vasglo

   @quark
   Domnule, fara suparare, o intrebare: credeti ca la UEFA sunt „naivi”? Ia uitati-va pe site-ul UEFA si vedeti inca de acum care este echipa care a castiga Cupa Campionilor in 1986!…-:)

 39. quark

  @vasglo tot s-au vehiculat subiectele : UEFA nu e informata corect , FRF nu vrea sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca etc. … de ce sa consumam energie in polemici si sa nu avem rabdare inca un an , pana cand UEFA va avea o pozitie clara ? putem sa pariem de-acum , se vor gasi personaje care vor sustine ca , desi bonusata si recunoscuta de UEFA ca detinatoare a CCE , totusi FCSB nu e Steaua

 40. joseph

  @ quark

  in sfarsit o pozitie normala

  @ gosu

  dupa cum spuneam, nu ma deranjeaza opiniile diferite, ci modul in care sunt exprimate. din partea FCSB vin mereu ca o litera de lege si cu o siguranta imbatabila… si de fiecare data saracul Talpan reuseste sa le dea peste cap in justitie. care face blaturi, ca Viitorul 🙂

  deci nu m-ai nimerit deloc daca ai impresia ca mi-a placut perioada la care faci referire. am pretentii mai mari de la oamenii care sustin acelasi idealuri, decat de la altii, asa ca asta a fost si unul din motivele pentru care nu am avut niciodata treaba cu ei si nici nu m-am implicat pe site sau forum mai mult decat ca un simplu user.

  asta nu inseamna ca ce se intampla acum nu mi se pare mai rau.. baietii aia macar isi asumau o pozitie… acum ne cam scaldam in dezinformari si manipulari

 41. Redondo

  @gosu

  Incerc sa-ti explic pt. ultima oara ce a reusit sa faureasca acest manelist. E treaba ta daca te autoamagesti. Vad si eu fotbal cam de prin 88, cam de vreo 30 de ani. Si nimeni pana acum in acest timp, nici macar Satana nu a reusit sa ceea ce a reusit cu succes Soarele. Adica sa transforma Steaua in cea mai antipatica echipa din tara, reusind sa devanseze pe Dinamo…woooow!!! Chiar asa! In timp ce cainii au scapat de hotii din fruntea clubului, de insuportabilii Borcea, Netoiu, etc, Steaua i-a colectat! Crezi ca e vorba doar de horele alea? N-are rost sa-ti mai fac rezumatul mandatelor Soarelui. Mi-as dori ca Dica sa schimbe imaginea, dar stim cu totii ca antrenorii reali or sa fie Cartonel si Tantaru. Daca nu stii cine e Tantaru intreaba-l pe conu vitto, ca doar sunt amici din copilarie.

  In trecut spuneau neutrii…orice numai nu Dinamo. Astazi stii ce spun, nu?

  Te cobori la nivelul lui Sumudica? Ala ia bani de la presa sa intretina scandaluri gustate de naivi. Si oricum marlanul ala pe cine reprezinta? Ma tem ca pe Rapid nu… pe Astra? n-as zice si oricum cine e Astra?

  1. Gosu

   Redondo, cand ajungi sa ai succes poti sa te comporti tu si ca Maica Tereza , cei din jur tot te vor invidia si vor dori sa te traga la nivelul lor.
   Ce vrei tu sa se mai spuna acum de dinamo ? Dinamo nu a mai luat un trofeu adevarat de zece ani. Normal ca „neutrii” aia la care faci tu referire s-au saturat de Steaua/FCSB.
   Ce treaba aveau parlitii aia de la Craiova sa faca misto de Steaua , in momentul in care nimeni nu spusese nimic de ei ?
   Iar cu Dica , ce e de zis ? Hai ca Soarele ca Soarele, dar vezi ca si Mirel si Costel au fost baieti cu bun-simt si degeaba 😉

  2. vitto

   asteptand-ul pe sumudica ……! cred, am asa un presentiment, ca vine……. nu dati cu pietre in cei care se pocaiesc! sa-i mangaiem bland pe crestet …… Steaua este o Mare de Credinta! ….. Mare Nostrum!

  3. vitto

   @Redondo

   …. din ’88 ….. esti inca subtire ….. tu nu intelegi ca suntem cea mai antipatica echipa din tara ptr ca am castigat, castigam si vom castiga mereu?! suntem antipatici pe motiv de sevilla, de valencia, de ajax si/sau de chelsea! ce palaria mea este asa greu de inteles …. Steaua este in romania precum Juve in italia!

  1. vitto

   adica cum arata site-ul?
   bai nea piece da’ ti-ai cam luat viteza, fara suparare …… ce tot comentati voi despre nivelul site-ului?! cu ce drept istoric si ce atestat de „stelism” ai tu ca sa critici si sa te miri?!
   acuma tu vrei sa spui ca esti mai „stelist” decat mine? ai tupeul asta sa declari asa ceva? ai indrazneala sa dezbati macar subiectul „este vitto cea mai mare autoritate stelista a acestor vremuri”?
   daca eu spun ca asta este site-ul suporterilor stelisti, cum mai indrazniti voi sa faceti opozitie si gargara ieftina?? te intreb foarte serios, ptr in lumea asta trebuie sa existe si o anumita ierarhie, o ordine asumata si recunoscuta!

 42. piece-of-mind

  Sincer, chiar dacă de-a lungul timpului am avut dispute, mai mult sau mai puţin serioase, cu majoritatea celor care au comentat la articolul de faţă, nu cred că mă voi putea împaca vreodată cu ideea că există posibilitatea ca NOI, STELIŞTII, să nu mai fim niciodată, CU TOŢII, împreună!

 43. adrian0808

  Da la baschet ce ati facut, mah ?
  Ati luat-o cu 3 – 0… nici macar 1 meci castigat in finala de mareata galerie libera ?

  Ati vazut ca nu „galeriili” va castiga meciuri si trofee ?

  Inainte TALPAN… inainte SUD… inainte CSA !!!

  Inainte era mai bine, mah! :)))

 44. joseph

  si din nou… cei mai inteligenti baieti din curtea scolii se apuca sa ne explice lucruri si sa ne intepe :))

  si voi sunteti tot tantari? ca mi-a adus aminte Redondo de porecla asta 🙂

Lasă un răspuns