Mesaj de la o stelistă și unul de la Alibec, după o noapte albă: ” Puteam, ştiu că puteam, dar sunt mai buni… Vă rog să mă iertaţi!”

de | august 24, 2017

https://prnt.sc/gcp47y

https://prnt.sc/gcp47y

Un mesaj primit de o suporterita stelista. @Mira

O seara de miercuri, 23 august 2017, doream sa se întâmple o minune ca in meciul minunat cu Ajax. Dar a fost o seara in care mii de lacrimi au fost vărsate de suporterii STELEI, din pacate nu de fericire , ci de tristețe, asa cum in sufletele jucătorilor exista regretul acelei sanse de la Lisabona a lui Enache; dar noua ne-au demonstrat-o si asta nu ne impiedica sa credem in ei.

Am crezut, am visat ,am fost euforici si am facut ca Arena Nationala sa răsune din noua cu ,,LUPTĂ STEAUA”??.

In aceasta seara in care am visat si am crezut ca putem trece de Sporting, după un 1-1 in prima repriză, visele au fost naruite in a doua repriză, dar au iesit cu capu’ sus si au arătat la ce nivel e fotbalul romanesc.

In aceasta seara in care lacrimile noastre au cazut pe rana facuta de acest meci avem puterea necesara sa mergem mai departe si sa ne încurajăm iubirea noastra STEAUA BUCURESTI.

Inainte de meci imi aduceam aminte de meciul minunat de la Kiev, aveam doar 4 ani, in care tata se uita la meci si i-am auzit țipătul de bucurie la primul gol al STELEI; am fost foarte curioasă sa aflu ce s-a intampla, dar atunci am vazut echipa de care aveam sa fiu legată pana la moarte STEAUA.

Am fost fascinată de felul in care jucau. Imi amintesc emoțiile de fericire la golurile lui DICA, parca simteam ca am gasit ceva din mine.

Tata ținea si încă tine cu craiova, dar întotdeauna a fost mândru de mine ca țin cu o echipa magică si de felul in care o iubesc? . Întotdeauna m-a încurajat sa imi respect echipa, sa o iubesc si sa răspund la lucrurile rele care i se aduc STELEI.

In aceasta seara in care Arena Nationala răsună de iubirea ros-albastră si de euforie am realizat si inainte si după meci ca sunt cel mai norocos om ca iubesc, respir, trăiesc ROS-ALBASTRU??.

Noi, STELISTII suntem cei mai norocosi suporteri, avem o echipa Magică un antrenor UefaFantastic si cei mai buni jucători. Suntem cei mai cunoscuți in intreaga lume si peste tot pentru ca noi suntem STEAUA SI ASA VA RAMANE.

De multe ori am auzit replica ,,Afara cu Enache” sau mai stiu eu ce despre Enache. Pentru noi e foarte usor sa privesti din tribună sau din fata televizorului, dar in teren e foarte greu poate ca nu e cel mai bun fundas dreapta (nici nu e postul lui acolo), dar nici cel mai jalnic. El ca fotbalist are nevoie de noi, de incurajarile noastre nu te înjurături, e om si vede si el aceste huiduieli ai unora dintre fani.

Daca esti suporter adevarat nu mergi la stadion sa spargi niste semințe, sa iti faci selfi-uri. Înseamna sa vezi jocul echipei tale, sa canti pentru ea, sa plângi cand e nevoie, sa ai lacrimi de bucurie; chiar daca in ultimi 2 ani nu am mai luat campionatul asta nu inseamna ca nu am avut parte de momente unice si fericite.

In aceasta seara in care ma uităm si vedeam ca scorul este 4-1 pentru Sporting lacrimile imi curgeau pe fata, deoarece stiam ca nu meritam aceasta necalificare in Liga Campionilor.

Chiar daca cei de la dinamo au scăpat sa vina in fustite si s-au bucurat ca nu am mers mai departe, am o bucurie ca noi copiii STELEI am revenit langa ea si împreună suntem mai puternici…

Ma uităm la declarațiile Baghetei noastre cu Miracole: Alibec si îi citeam tristețea pe față si lacrimile vor curge in adâncul fiecarui stelist.

Voi băieți ati fost minunați in tribune ati creat o atmosfera frumoasa si specială, va respect si va admir foarte mult.

Iar voi băieți magnifici nostri sunteti cei mai buni jucători din Romania si sunteti minunați, niste caractere minunate si personalitati extraordinare???.

FORȚA STEAUA!
TE IUBESC,STEAUA??
#mandracasuntstelista??

Mesajul a fost postat de PRA pe pagina sa de facebook.

Mesajul emoţionant al lui Alibec, după o noapte albă: ” Puteam, ştiu că puteam, dar sunt mai buni… Vă rog să mă iertaţi.”


A doua zi după meciul de coşmar cu Sporting, Alibec este încă afectat de cele întâmplate şi recunoaşte că a avut parte de o noapte albă.

„Sunt mai buni. Puteam, ştiu că puteam, dar sunt mai buni. N-am închis un ochi toată noaptea, dar asta e…Gata, capul sus! Vă rog să mă iertaţi.

Nu am jucat niciodată cu 50.000 de suporteri în spate, e fantastic. Mai vreau! Abia aştept să mă revanşez faţă de voi. Vă mulţumesc. Forza, Steaua!”, a postat Alibec, pe contul personal de Facebook.

 

Răspunsul nostru, suporterii trup și suflet pentru FC Steaua (FC FCSB)

We never give up, Captain! You’ll never walk alone!

Forza Steaua!

 

Precizări legate de site-ul fcsteaua.ro (click link)

Lasă un răspuns