Mașina de goluri marca Toni Petrea

de | ianuarie 31, 2022

⚽️?Mașina de goluri marca „Toni Petrea”.

Cu Toni Petrea la comanda tehnică, FC Steaua a bifat aseară a 5-a partidă cu câte 3 goluri marcate în cele 8 etape scurse de când Petrea a revenit pe banca roș-albaștrilor. Echipa a înregistrat un total de 18 goluri  marcate în 8 meciuri, realizând o medie de 2,25 goluri înscrise pe meci.

Până la sosirea lui Toni Petrea, FC Steaua avea 26 goluri marcate în 15 etape din acest sezon, cu o medie de 1,73 goluri pe meci.

Nu este o noutate! Și în sezonul trecut, vicecampioana antrenată de Toni Petrea a avut cel mai bun atac din Liga 1. În sezonul regular 2020-2021, FC Steaua a marcat 57 de goluri în 30 de etape, cu o medie de 1,9 goluri pe meci.

X Ray

2 comentarii la „Mașina de goluri marca Toni Petrea

 1. Toronto90

  Da, Toni Petrea ii antreneaza dar comanda tehnica, general este Gigi.

  ”Mi-au plăcut doar doi jucători, Radunovic și Oaidă, atât. Nici Tavi Popescu nu mi-a plăcut. Eu vreau să alergăm, să fim războinici, nu doar să dea gol de geniu. Trebuie să alerge, să se implice, să lupte. Să lupte și Tavi Popescu”, a mai spus Becali, la Pro X.

  Petrea trebuie sa ia lectii de la Olaroiu ca sa ramana la FCSB. E nevoie sa fii politician langa „Razboinicul Luminii”, degeaba ai talent.

  2
  1
  1. vasglo

   Canada

   Si naivul din mine credea ca citatul din Nea Gigi:
   „Mi-au plăcut doar doi jucători, Radunovic și Oaidă, atât. Nici Tavi Popescu nu mi-a plăcut. Eu vreau să alergăm, să fim războinici, nu doar să dea gol de geniu. Trebuie să alerge, să se implice, să lupte. Să lupte și Tavi Popescu”, erau un fel de „laudatio” la adresa lui Al Nostru! 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns