Marea împăcare!?

de | aprilie 5, 2016

Timp de mai mulți ani, Gigi Becali s-a aflat în conflict cu fostele glorii ale Stelei, poate cel mai vocal dintre opozanți fiind Tudorel Stoica. O parte dintre foștii mari fotbaliști au preferat să nu mai vină la meciurile roș-albaștrilor, însă situația se va schimba chiar de la următorul meci al campioanei de pe teren propriu.

La inițiativa lui Helmuth Duckadam, clubul va oferi bilete gratuite fostelor glorii, care vor avea locuri rezervate la loja Arenei Naționale și în zona VIP. Tichetele vor fi distribuite chiar din următoarea etapă a Ligii 1, atunci când Steaua are programat marele derby cu Dinamo.

„Vreau să le mulțumesc lui Gigi Becali și Valeriu Argăseală pentru că au acceptat propunerea mea. Mă bucur că am reușit să fac asta. Mă chinui de ceva timp.

Începând cu meciul de duminică, foștii jucători ai echipei din 1986 vor avea o lojă la Arena Națională. Biletele sunt la mine, le voi împărți eu, gratuit. Pentru ceilalți foști jucători, care vor să vină cu prieteni sau rude, vom avea bilete la zona VIP. Eu cred că poate exista o împăcare între Becali și legendele Stelei”, a spus Duckadam, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Mai bine mai târziu, decât prea târziu…

Un comentariu la „Marea împăcare!?

 1. xray Autor articol

  Update| Reacții

  Tudorel Stoica, unul dintre marii contestatari ai lui Becali, fostul căpitan al Stelei în campania Sevilla, n-a comentat prea mult: „Bine că se face asta, mai bine mai târziu decât niciodată! Nu ştiu dacă am să vin! De ce or fi avut totuşi iniţiativa asta, cum de şi-au amintit de noi după 30 de ani?”.

  Ion Voinescu, singurul supravieţuitor al primei mari echipe a CCA-ului, din anii ’50-’60, ar accepta invitaţia clubului: „Tot mai cred că cei care conduc clubul nu au legătură cu fotbalul, dar e foarte frumos că fac asta, chiar dacă după atâţia ani. Dacă mă invită, eu mă duc, mai ales că, din cauza problemelor de sănătate, n-am reuşit încă să ajung pe Arena Naţională. Aştept un semn de la ei, până acum nu m-a sunat nimeni”.

  Gabi Balint, unul dintre marcatorii finalei de la Sevilla, apreciază iniţiativa ca pe un gest frumos, care ar fi trebuit să fie făcut de mai mult timp. I-am spus lui Duka de mult să facă asta, nu doar pentru generaţia noastră, ci pentru toţi cei care au jucat la Steaua. Nu ştiu dacă au făcut-o ca să se împace cu fanii sau nu, important e că reprezintă un demers frumos.

  Eu o accept invitaţia celor de la Steaua, o să mă duc în acea lojă, în măsura în care o să am timp. De exemplu, cu Dinamo n-am să pot, fiindcă am emisiune, dar în rest mă duc, mai ales că aş avea ocazia să mai revăd foşti colegi”

  Sursa:GSP

Lasă un răspuns