Liga Elitelor: FCSB vs CSA 8-1 la U17 și U19! Un feac, i-am ciuruit!

de | septembrie 26, 2019

2️⃣ ❌ FCSB 8️⃣?️1️⃣ CSA
Steaua adevărată i-a dat clonei CSA să cânte Talpan „Îîiî, ce bucurie!”? Daună totală fotbalistică la speranțele CSA U15, U17 și U19, hrănite, echipate și antrenate pe bani publici.

LIGA ELITELOR, 21-22 sept. 2019
▪ U19: FCSB – CSA Steaua 8-1
▪ U17: FCSB – CSA Steaua 8-1
▪ U15: CSA Steaua – FCSB 0-3

⚠️”FCSB e STEAUA! Le-am dat 8-1, să nu mai spună nimic!”, a declarat noul „Messi” de 16 ani al FCSB-ului, după MĂCELUL cu Steaua lui Talpan U19! ?

?Puștii de la FCSB i-au SPULBERAT pe puștii de la clona CSA de două ori într-o zi cu același scor de 8-1, în Liga Elitelor U19 și U17! A fost 8-1 atât la U19, cât și la U17!

?️⚽️?‍♂️??Deși are numai 16 ani, Adrian Niță joacă la U19 și a fost cu echipa mare în două cantonamente, în Spania, iarna trecută, și la Brasov în această vară.

În meciul FCSB U19 vs CSA U19, Niță a dat un gol și a contribuit decisiv la alte 4 (3 assisturi și un penalty scos).
I-a înnebunit cu driblingurile pe jucătorii de la CSA. Fotbaliștii de la clona lui Talpan l-au putut opri doar prin fault. Astfel Niță a provocat 3 galbene la adversari în 4 minute!!!

??”A fost un derby, ne-am unit ca să-i batem. Ați văzut ce situație e acum între cele două cluburi… Să nu mai spună nimic acum, 8-1!

Încerc sa joc cât mai bine, stilul meu e spectaculos. M-au ajutat mult cantonamentele cu echipa mare, am fost băgat în seamă. Pintilii m-a ajutat mult, ne înțelegem foarte bine, la fel și cu Moruțan. Messi e modelul meu. Câteodată îmi ies lucrurile pe care le face și el, încerc să îl copiez pe cât posibil, mă uit la filmulețe. Sper să fiu la echipa mare în cel mai scurt timp posibil, dar mai am de lucru pentru asta”, a spus Niță pentru PRO TV.

FORZA STEAUA!???

2 comentarii la „Liga Elitelor: FCSB vs CSA 8-1 la U17 și U19! Un feac, i-am ciuruit!

  1. vasglo

    Ma uit la meciul de Cupa, Rapid-Iasi, si vad ca pe spatele tricourilor jucatorilor, cica rapidisti, scrie: ” Primaria Sectorului 1″. …
    Oare, pe spatele jucatorilor, asa-zis „stelisti”, aia din Liga a 4-a de amatori, va scrie cumva ‘Ministerul Apararii Nationale” ???.. 🙂 🙂

Lasă un răspuns