LA MULȚI ANI!

de | decembrie 31, 2018

Vă urăm un AN NOU fericit cu sănătate și numai împliniri!

LA MULȚI ANI!

10 comentarii la „LA MULȚI ANI!

 1. adi i.

  Va urez multa sănătate și prosperitate in 2019 ??
  Sa câștigam campionatul și sa jucam din nou cu marile echipele , cu speranța ca procesul cu CSA se termina cu bine și echipa își va recupera toate drepturile . Nu în ultimul rând un gând celor ce se ocupa de acest site unde putem sa ne spunem ofurile și bucuriile .
  Multe bucurii tuturor steliștilor
  Hai Steaua ???

  8
  1
 2. vasglo

  Ghici, cine a zis ca:

  „Schimb «calimera» (n.r. „atitudine” în limba greacă) în anul 2019. Nu mai vorbesc așa mult. Doar o să informez când se rezolvă treburile. Îmi fac rău singur și lumea nici nu apreciază. Lumea spune că «Becali nu face bine».

  De acum înainte o să fac bine. Asta e hotărârea mea pentru 2019. Nu mă interesează să am notorietate. Asta e schimbarea pentru 2019. Nu mai mă bag, nu mai spun echipa și nici ce vreau să fac. Când ziceam, se spunea că nu e bine. Acum mă voi schimba”… 🙂

 3. keyser-soze

  Mda, Florentin Matei. Sper sa confirme forma ascendenta pe care a aratat-o de la plecarea de la Steaua. Tin minte ca nu prea a rupt gura targului la Steaua sau la Urziceni dar la Volyn Lutsk si HNK Rijeka era om de baza. Cota lui de piata a crescut de la 45.000 £ (la Steaua) la 1.080.000 £ (prezent).
  Succes Florentin Matei!
  Forza Steaua!

  3
  1
 4. killertits

  Desi am spus de multe ori ca nu voi mai aduce in discutie subiectul autist de la scanteia, ma simt nevoit sa o fac acum….au dat ca exemplu Wisla ca au fost retrogradati pentru nush ce inginerie finaciara si dau exemplu FCSB ( Steaua ) ca e fix acelasi lucru…Wrong mai baieti…e fix acelasi lucru cu ce a facut dinamo cu insolventa, prostii dreq….

Lasă un răspuns