Inimi roș-albastre

de | februarie 18, 2016

Un superb gest umanitar

„Campionii Romaniei au primit, joi dimineata, vizita lui Alexandru Nechita, pustiul de 13 ani din Vaslui care a impresionat toti romanii cu povestea vietii sale, pe parcursul careia a suferit 35 de operatii pentru a corecta o malformatie congenitala la mana stanga si piciorul stang.

Fiind un stelist inrait, visul lui Alex a fost sa-si cunoasca idolii si, in special, pe Alexandru Chipciu, Adrian Popa si Ciprian Marica. Odata ajuns la baza de pregatire a Stelei, tanarul suporter a fost asteptat de intreaga echipa, jucatorii nostri daruindu-i acestuia produse promotionale, o minge de joc cu autografe, un tricou al Stelei si tricoul lui Ciprian Marica de la echipa nationala.

Acesta a discutat cateva minute cu ros-albastrii, dupa care s-a fotografiat alaturi de ei si le-a promis ca ii va vizita din nou in curand, pentru un schimb de pase.

Toti cei care doresc sa il ajute in continuare pe Alex sa lupte cu problemele puse in cale de viata pot face donatii in conturile deschise pe numele mamei sale, Mirela Nechita:

1.Cont in EURO: RO 08 BTRL 0380 4201 J 465 57XX SWIFT: BTRL RO 22 XXXBanca Transilvania, Sucursala Vaslui, str. Stefan cel Mare, nr. 70, 6.500 Vaslui, Romania.

2.Cont in LEI: RO 33 BTRL 0380 1201 J46 557 XXBanca Transilvania, Sucursala Vaslui, str. Stefan cel Mare, nr. 70, 6.500 Vaslui, Romania.

Multumim pentru vizita si iti dorim multa sanatate, Alexandru!”

Comunicat scris de FC Steaua București pe pagina de facebook oficială. Ne alăturăm urărilor de sănătate și mulțumim roș-albaștrilor pentru gestul umanitar! Povestea copilului o găsiți aici: Incredibila poveste a puştiului din Vaslui cu picioare sfărâmate, operat de 35 de ori: „Schimb şuruburile la picior cu cheia de zece. Voi fi bine, mă voi face doctor!”

Dublă aniversare la Steaua

La Multi Ani, Cristian Tănase și Doru Popadiuc!

Cristian Tanase, fostul capitan al Stelei, actualmente jucatorul lui Sivasspor, implinind, in aceeasi zi, varsta de 29 de ani.

FC Steaua Bucuresti's photo.

De asemenea, mijlocașul Doru Popadiuc a implinit tot joi, 18 februarie, varsta de 21 de ani.FC Steaua Bucuresti's photo.

Le dorim celor doi sa aibă parte de cât mai multe succese!
fcsteaua.ro

Lasă un răspuns