26 de comentarii la „Foto Steaua-Astra

 1. keyser-soze

  PRA le-a aratat celor de la cesea ce inseamna o galerie adevarata. Fara violente, fara batai, doar incurajari am auzit tot meciul desi se stia rezultatul de la Cluj. Inteleg totusi ca a iesit nu stiu ce bataie in afara stadionului intre cocalarii de la sud si cei din galeria noastra. Cel putin scuratiu se umfla in piele de bucurie ca s-au batut. Sa vezi inmormantare ce o sa fie la final de sezon in liga a 4-a.

  9
  5
 2. killertits

  Daca intr-adevar au existat victime dupa meci, legate de acea „demonstratie de forta” a gibonilor de la sud, iata ca avem si un autodenunt ( poate autoritatile vor lua la puricat acesti indivizi ) in direct si in reluare de pe scanteia libera :

  Shtazian · May 21, 2018 at 19:50:06 · →

  Vorbeam cu putin timp in urma despre o surpriza neplacuta de care vor avea parte fîcîsîbiștii de la PRGA…. Buahahahahahahahahahaha! To be continued.

  5
  4
 3. vasglo

  „M-as astepta la mai mult de la Alibec. El are talent, dar nu are mentalitate deloc. Steaua a dat un milion sau cat a dat pe el (n.red. 2,04 milioane de euro) si a platit talentul, insa Alibec nu e un fotbalist complet, nu-ti garanteaza castigarea campionatului. El nu participa la construcția unei echipe, a unui grup unit. Pe Budescu il stiu de ani de zile, e un supertalent. Dar este el dispus sa se sacrifice, e capabil sa moara pe teren pentru echipa? Nu!”, a declarat Razvan Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.

  Se pricepe fiul tatalui la fotbal, ori ba??!!….

  2
  1
 4. vasglo

  Maine, 23.05.2018, in procesul pentru asa-zisele prejudicii suferite de Talpan, se da prima hotarare, respectiv pe ce perioada (ani) se pot pretinde acestea!..

  „09.05.2018
  Ora estimata: 08:30
  Complet: C-Proprietate Intelectuală Fond 1
  Tip solutie: Amână pronunţarea
  Solutia pe scurt: Amana pronuntarea asupra cererii de lamurire a incheierii de sedinta de la termenul din 25.01.2018, formulata de parat, la data de 23.05.2018. Acorda termen pentru continuarea judecatii la data de 05.09.2018.
  Document: Încheiere – Amânare iniţială a pronunţării 09.05.2018”

  2
  2
  1. vasglo

   p.s. – am inteles ca „juniorii militari” au reusit o „mare performanta”, au smuls un egal (0-0) pe teren propriu un fata liderului fcsb=steaua aflat la 24 „lungimi”!:-)

   3
   1
 5. keyser-soze

  De asta avem nevoie acum „William de Amorim (26 de ani) n-a convins la Kayserispor și s-a reîntors la FCSB sub comanda lui Nicolae Dică.”. Sa inteleg ca nu a reusit ninel sa-l puna pe picioare?? :))

 6. quark

  sa fim seriosi, ce legatura are un fals cu rezultatele de pe teren ? nu schimba cu nimic situatia, nu a jucat pe contract fals sezonul asta, e vorba despre prelungire … chiar daca s-ar dovedi, cea mai drastica pedeapsa ar putea fi o interdictie la transferuri si o amenda consistenta, dar asta nu se va intampla niciodata tocmai contra chefere

  1. xray

   @quark

   Sincer, la început nu l-am crezut pe cioban cu falsul, însă se pare că totuși e un fals sadea. Incredibil!

   Nu, ROAF nu stabilește nimic în acest caz. Numai persoana care l-a făcut este suspendată 2 ani de comisiile FRF.
   Articolul 59, alineatul 1 spune: “Persoana care, în legătură cu activitatea de fotbal, emite un document fals/incorect sau falsifică un document autentic/original, emite un document dublu ori foloseşte documente incorecte/neadevărate, false sau falsificate, pentru a obţine un avantaj de orice natură pentru sine sau pentru altul, pentru a însela pe altul ori pentru a crea o situaţie mai favorabilă în cadrul raporturilor cu persoane fizice sau juridice va fi suspendată pentru doi ani”.

   Evident, în instanța civilă, chestia este penală și se va lăsa cu pușcărie.

  2. vasglo

   @quark

   In Regulamentul privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal (decembrie 2016) falsificarea semnaturii jucatorului nu este prevazuta, ori n-am reusit eu
   s-o gasesc. Exista la Art. 23 ceva care spune :
   „a) efectuarea cu rea-credinţă a unor modificări, corecturi, adaosuri, ştersături, în cererile şi carnetele de legitimare, în acordurile de transfer, contractele de muncă, convenţii civile, în actele adiţionale la acestea, precum şi în alte documente oficiale.”
   Pentru asa ceva pedeapsa ar fi conform Art. 24, litera B – Oficiali ai cluburilor, indice 1:
   „1 Pentru abaterile prevăzute de art. 23, lit. a), se sancţionează cu penalitate sportivă, astfel:
   – oficiali ai cluburilor din Liga I: 7.000 de lei”.:-)
   Cam asta-i tot ce am gasit in plan sportiv…

Lasă un răspuns