FC Steaua News

de | decembrie 11, 2015

Domnul „febră musculară” s-a întors la Steaua, aşa cum a glumit zilele trecute Iasmin Latovlevici, întrebat despre revenirea lui Reghe şi a staff-ului său în curtea campioanei.

Reghe i-a băgat deja pe stelişti în cantonament, miercuri, la Mogoşoaia. Urmau 7 zile „de coşmar”, sub comanda lui Thomas Neubert, omul pe care se bazează şi în acest mandat pentru a-i pune la punct pe stelişti la capitolul condiţie fizică. Neamţul este cunoscut pentru metodele „draconice” de pregătire.

Steliştii au trecut cu bine de primele două zile „pline” sub comanda lui Tommy Neubert. TRX-urile folosite destul de rar în perioada în care Gâlcă sau Rădoi au condus echipa au fost iar piesa de rezistenţă, Neubert fiind extrem de mulţumit de modul în care au răspuns fotbaliştii în aceste două zile.

Reghecampf a oferit şi două surprize pentru această perioadă de pregătire, convocând mai mulţi jucători de la centrul de copii şi juniori. Dacă atacantul Onţel a fost o prezenţă constantă în ultimul timp în lotul Stelei, iar goalkeeper-ul Poiană a avut tangenţe cu prima echipă cât timp Cojocaru a fost accidentat, Reghe a apelat şi la tinerii mijlocași Robert Perlea-Baltag  şi Teodor Lică.

Teodor Lică

Teodor Lică

Constantin Teodor Lica(15) și Mihail Baluta(18), Romania & Safet Sivišić (3), Bosnia-Herzegovina.

  • Notă: Nu am găsit alte detalii despre cei doi aspiranți la primul lot.

Ieri a fost anunțat primul transfer  de la revenirea lui Reghecampf pe banca tehnică a Stelei. Theodor Botă, a semnat un contract pe cinci sezoane cu campioana. Atacant de 18 ani a venit din Liga 3 de la Sănătatea Cluj, unde fusese împrumutat de FC Viitorul Mihai Georgescu, Cluj. Screenshot_13

Fotbalistul are o poveste interesantă. După ce a evoluat pe stadionul „Avântul” pentru Sănătatea Cluj, atacantul Theodor Bota a plecat la lotul României U19. A jucat la Oradea în trei meciuri la calificarea pentru Turul de Elită pentru EURO 2016, iar în ultimul s-a remarcat ca portar. Juniorul în vârstă de 18 ani a prins toate cele 90 de minute în partida România-Elveţia, iar din minutul 82 a fost portarul Naţionalei apărând suprinzător o minge care ar fi făcut şi mai mare diferenţa de scor. România a pierdut cu Elveţia, scor 1 la 3, dar a câştigat confruntările cu Insulele Feroe (2-0) şi Andorra(2-0), calificându-se pentru EURO 2016.

Evident, isprava tânărului atacant a atras atenţia presei locale. Botă a acordat un interviu pentru jurnaluldereghin.ro.

După disputa din etapa a 22-a din Liga 1, cu Viitorul, campionii vor rămâne în cantonament pe malul mării până joi (17 decembrie), atunci când vor disputa şi cel de-al doilea meci cu trupa lui Gică Hagi, în sferturile Cupei României. Rămâne de văzut dacă în intervalul dintre partide Reghe va decide ca fotbaliştii să lucreze la fel de intens din punct de vedere fizic sau va lucra mai mult tactic.

Informații preluate de pe internet.

XRay

 

Un comentariu la „FC Steaua News

  1. xray Autor articol

    Update:

    Antrenamentul Stelei condus azi de Reghecampf, la Mogoşoaia, a fost întârziat cu 20 de minute pentru un control făcut de ANAD (Agenţia Naţională Antidoping). A fost primul control antidoping de la revenirea lui Reghe. (Digisport)

Lasă un răspuns