FC Steaua News: Plan plecări-veniri și Programul de iarna

de | decembrie 23, 2015

FCSB

1. Plan de plecări și tatonări de veniri

Veniri

Gigi Becali a dezvăluit la Digi Sport că se discută despre achiziţionarea a 5 jucători din lotul Astrei:  Budescu,  De Amorim, Morais, Alibec şi, surpriză, Enache. Plus stadionul!

Pe scurt: „Eu văd titlu la voi pe crawl că Budescu se duce la arabi. Eu din ce ştiu, cred că vine la Steaua. L-am sunat pe colegul vostru şi i-am spus că eu negociez cu mai mulţi jucători de la Astra, de aici a intervenit şi discuţia cu dumneavoastră. Nu suntem în discuţii doar cu Budescu, ci şi cu alţi fotbalişti de la Astra: De Amorim, Morais, Alibec şi Enache.

Hai să vă spun cum am negociat: în vară am oferit 1,2 Amorim şi Alibec, ei mi-au cerut 1,4 milioane, dar pentru că nu ne-am calificat nu i-am mai luat.

Acum a revenit Buduru, m-a sunat si am spus asa: arabii va dau banii pe Budescu in doua transe. Eu va dau banii pe loc in 24 de ore. Nu le-a iesit afacerea cu arabii, ne dat voie sa discutam de Budescu. Am vorbit şi cu jucătorul, cred că mă înţeleg cu el.

1,2 De Amorim si Alibec, asta a fost oferta din vara, inseamna 2,3 milioane de euro. Junior Morais inca 300.000, am vorbit cu doamna Nicolae e un om de afaceri mai bun ca domnul Nicolae. Ea a fost de acord, dar o legam cu stadionul, ne dati 7 milioane si o legam cu jucatorii mi-a spus. La asta nu ma incumet decat daca ne calificam in Champions League. Mi-a cerut act, dar nu pot sa semnez. Atunci ni-l da să și pe Enache pentru suma totala de 3 milioane de euro.

Acum să vedem dacă vin toţi. S-ar putea ei să aştepte şi alte oferte şi să dea fotbaliştii la clubul care oferă mai mult. E normal, e afacere. Eu sunt dispus să iau ce îmi oferă ei: mi-l dau doar pe Budescu, îl iau doar pe el, 1,1 milioane de euro. Aştept acum ok-ul de la doamna Niculae. Eu sunt de acord să iau orice jucător îmi oferă.

Azi am vorbit cu Buduru, mi-a zis azi ca e vorba doar de Budescu. Nu e obligatoriu pachet, putem sa-l luam doar pe Budescu. De la mine au oferta oricand. Doar ca eu mai am o negociere, dar e cam stagnata cu inca o echipă. (n.r. – CSU Craiova)

Doamna Niculae nu a dat niciun ok, nu a spus nici da, nici nu. Probabil că vor să vândă doar unul dintre jucători şi să forţeze câştigarea campionatului. N-am niciun termen limită până la care aştept un răspuns.”

Plecări și alte ținte

Steaua se va despărţi în această iarnă de patru jucători. Becali a dezvăluit numele „renegaţilor”: Alcenat, Guilherme, Tahar şi Tade.

Pe scurt: „I-am spus lui Reghe şi lui Argăseală ca să ştie: Alcenat, Tahar, Guilherme şi Tade nu au ce să caute în cantonament. Să rămână aici, în Bucureşti, să se antreneze cu un om, dar nu au de ce să mai facă pregătirea cu echipa. La Steaua, se face selecţie naturală, nu faci faţă presiunii, <la revedere>. Glumind vă spun aşa, le dau şi 100.000 de euro să plece”. Steaua e interesată de un schimb Tade – Cristian Lopez de la CFR. Becali a spus ca va relua negocirile cu Craiova, daca nu primeste raspuns pozitiv de la Astra. „Mai am de luat 4 jucatori de la o alta echipa pe aceleasi posturi. E Craiova! O sa incep negocierea cu Craiova! Mateiu, Ivan, Bancu si Vatajelu sunt jucatorii, a mai declarat Becali.

Sursa: Digisport

2.Programul cantonamentelor de iarna!

Fotbal Club Steaua Bucuresti va participa, la inceputul anului 2016, la doua turnee de pregatire, ambele in Turcia.

 1. Primul stagiu se va desfasura in perioada 10-21 ianuarie, timp in care elevii lui Laurentiu Reghecampf se vor pregati la Gloria Sports Arena, din Belek, cea mai moderna baza de pregatire dedicata sportivilor din regiune.
 2. Cel de-al doilea cantonament se va desfasura in Kadriye, intre 24 ianuarie si 7 februarie, iar echipa va fi cazata la Regnum Carya Golf & Spa Resort, unul dintre cele mai noi si luxoase hoteluri din Turcia.

Programul echipei, dupa revenirea din vacanta, va fi urmatorul:

 • 8 ianuarie – 8:00 – vizita medicala – Institutul National de Medicina Sportiva
 • 9-10 ianuarie – antrenamente la Centrul National de Fotbal Mogosoaia
 • 10-21 ianuarie – cantonament – Gloria Sports Arena, Belek
 • 24 ianuarie – 7 februarie – cantonament – Regnum Carya Golf & Spa Resort, Kadriye

Programul meciurilor amicale este urmatorul:

 • 19 ianuarie – FC STEAUA – Young Boys Berna (Elvetia) – Gloria Sports Arena
 • 26 ianuarie – FC STEAUA – Ujpest FC (Ungaria) – Regnum Carya Golf & Spa Resort
 • 29 ianuarie – FC STEAUA – SK Sturm Graz (Austria) – Gloria Sports Arena
 • 1 februarie – FC STEAUA – FC Metalist Harkiv (Ucraina) – Regnum Carya Golf & Spa Resort
 • 4 februarie – FC STEAUA – Djurgardens IF (Suedia) – Regnum Carya Golf & Spa Resort
 • 6 februarie – FC STEAUA – AS Trencin (Slovacia) – Regnum Carya Golf & Spa Resort

In principiu, jocurile se vor disputa la ora 19:00, insa acest aspect urmeaza sa fie pus la punct in colaborare cu televiziunea care va transmite partidele!

 Sursa: FC Steaua

 

3 comentarii la „FC Steaua News: Plan plecări-veniri și Programul de iarna

 1. xray Autor articol

  Update FC Steaua News (1):

  Budescu a confirmat, la Dolce Sport, varianta Stelei: „Am discutat cu Gigi Becali. M-a sunat si mi-a spus ca o sa ia legatura cu cei din club, dupa care, daca cei de la club sunt de acord, o sa vorbeasca si cu mine, sa ne intelegem”.

 2. xray Autor articol

  Update FC Steaua News (2):

  Chipciu, care a suferit o entorsă la genunchiul drept, a anunțat la Digi Sport când va reveni pe teren: ”M-am antrenat din greu în această perioadă, m-am dus la sală zi de zi. Bine, nu puteam să alerg. Nici acum nu pot, dar cred că la sfârșitul lui ianuarie o să reintru în program normal de pregătire cu echipa, după cum mi-au spus atât doctorul, cât și Ovidiu (n.r. – Ovidiu Kurti), kinetoterapeutul nostru. Sper, așadar, ca la sfârșitul lui ianuarie să încep, chiar dacă am auzit că voi mai avea dureri la șuturi, la contre.

  Despre situația lui Alex a vorbit și Neubert într-un interviu tot la Digi Sport: ”Se descurcă foarte bine. Am vorbit cu el, am vorbit cu Ovidiu, care face o treabă excelentă cu Alex. Va reveni la timp și ne așteptăm să fie foarte puternic”.

  În aceste condiții, Chipciu, cel mai probabil, va prinde a doua parte a celui de-al doilea cantonament al iernii, cel din Kadriye.

 3. xray Autor articol

  Update FC Steaua News (3):

  Thomas Neubert nu cere întăriri, ci doar să poată să se ocupe în liniște de pregătirea de iarnă. ”Pentru mine, este o mare provocare să repetăm ce am reușit acum doi ani. Pentru a-i aduce pe băieți la nivelul pe care mi-l doresc, am nevoie doar de cantonamentul de iarnă. Nu vor fi niciodată la nivelul maxim pe care mi-l doresc , pentru că mereu se poate mai bine, dar vor fi aproape de 100%.

  Da, sigur că putem cîștiga titlul. Chiar dacă vin jucători noi, chiar dacă nu vin, nu mă interesează. Chiar și cu acești jucători putem să luăm titlul”, a spus Neubert la Digi.

Lasă un răspuns