FC Steaua contraatacă și cere anularea mărcilor CSA pentru fotbal (cod Nisa 41)

de | aprilie 19, 2017

Dat in judecată de CSA Steaua în câteva dosare, clubul de fotbal FC Steaua  contraatacă. Nevoit să-și schimbe numele din FC Steaua Bucuresti in FC FCSB, clubul de fotbal a intentat și el un proces CSA-ului.

Pe 3 aprilie 2017 FC Steaua a depus o acțiune la Tribunalul București prin care solicită anularea tuturor marcilor detinute de CSA Steaua. Printre acestea se afla si cea pierduta de echipa sa in noiembrie 2014, in urma unei decizii a ICCJ.

Argumentul adus în acest dosar este acela că potrivit Legii nr. 69/2000, legea educatiei fizice și sportului, consolidată 2009, CSA este un club departamental și nu mai are drept să folosească marca „Steaua București” în codul Nisa 41 pentru ca nu are voie sa aiba sectie profesionista de fotbal.

Prin urmare, echipa Armatei nu va putea ajunge în Liga 1, campionat aflat sub tutela Ligii Profesioniste de Fotbal.

 • Cluburile sportive, organizate ca societăți comerciale sportive pe acțiuni, sunt cluburi sportive profesioniste. Acestea au drept obiect de activitate participarea la competiții sportive profesioniste, promovarea și dezvoltarea activităților sportive, precum și alte activități legate sau derivate din obiectul lor social”, prevede Art. 31, alin. (1), din Legea Sportului.
 • Ligile profesioniste sunt structuri sportive constituite prin asocierea cluburilor sportive profesioniste pe ramuri de sport”, se arată și în alin. (1) de la Art. 42, de la Capitolul ”Ligile profesioniste”.
FC Steaua mai sustine ca marca nu a fost folosita la fotbal de foarte mult timp de CSA (1998-2017) și că aparține, de fapt și de drept, echipei din Liga 1.
Pe de alta parte, clubul FCSB este dat in judecata de CSA intr-un proces in care CSA cere despagubiri de circa 37 de milioane de euro.

 

Date despre dosar găsiți AICI

64 de comentarii la „FC Steaua contraatacă și cere anularea mărcilor CSA pentru fotbal (cod Nisa 41)

 1. quark

  daca nu are avocati specializati pe proprietate intelectuala , de preferinta straini , nu face nimic … tot burtoi e reprez legal si in 03.04 ? nu umflatul de petrea semneaza actele ca si comandant ?

 2. blaugrana86

  Nu cred ca va avea șanse de izbândă in acest proces… dar cum la fotbal este valabilă zicala „mingea e rotundă”, idem este valabilă si zicala „justiția e oarbă” așa că vom trăi si vom vedea. În altă ordine de idei, nenea talpan trebuie să aibă mare grijă, cutia pandorei a fost deja deschisă, de acum trebuie să se ferească de biletele spre civilie

 3. alexandru-h

  Actiune ilogica si inutila.

  1. O marca comerciala nu e asociata din oficiu unui anume sport. Daca am echipa de handbal si vreau sa inregistrez ca marca numele „Volei Tenis Club”, am putinta sa o fac.

  2. Titulatura de „fotbal” nu delimiteaza o limita intre profesionalism si amatorism. Ar insemna ca echipele de fotbal amator nu ar putea sa inregistreze marci cu „fotbal” in cadrul numelui.

  Sa inteleg ca fiica lui Argaseala s-a reintors la lucru? 😀

 4. Lord Pepe

  Daca astea sunt argumentele celor de la FC FCSB, mai bine sa se opreasca acum, ca sa nu mai piarda bani cu avocatii. Talpan nu e prost, chiar daca unii de aici asta vor sa lase sa se inteleaga. O sa se prezinte frumos cu hartiile alea prezentate si de Mititelu si o sa-si treaca in cont o noua victorie impotriva ciobanului. Asta patesti cand habar nu ai de nimic dar vrei sa fii mare hot.

  p.s. Xray, CSA SB? Esti penibil, omule! Este CSA Steaua Bucuresti, nu CSA SB. Ca echipa noastra nu e numita FC FCSB, ca a voastra.

 5. blaugrana86

  Referitor la prejudiciu, cu toate ca imi vine greu sa cred, logic vorbind, ca fcsb a adus un prejudiciu csa-ului, dacă acesta chiar există ar fi undeva la cel mult 10% din suma vehiculată. La mintea talpanistilor, toate veniturile fcsb din 2004 încoace (vânzări jucători, bani de la uefa, bilete etc) sunt calculate drept prejudiciu. Păi in cazul ăsta va intreb si eu, domnilor, dacă echipa nu făcea performanța, retrograda sau intra in insolventa, cum mai calculați prejudiciul?

  1. Lord Pepe

   Un judecator va decide cat are de platit FC FCSB. Suma poate sa fie mai mica, dar poate sa fie si mai mare. De adus, cu siguranta a adus prejudicii, iar lui Talpan ii va fi foarte usor sa demonstreze asta. FC FCSB a cerut voie celor de la CSA Steaua sa foloseasca marca. Au fost refuzati. Asta s-a intamplat in mod oficial, ca FCSB a trimis o adresa la Steaua, iar adresa aia se afla inca in arhiva cu raspuns si tot. Desi au fost refuzati, ei si-au inscris marca ilegal la OSIM. Deci au produs prejudicii, pentru ca au folosit-o fara nici un drept.

   Nu stiu cum se va calcula prejudiciul. Probabil ca judecatorii se vor uita la banii castigati din bilete, din produse vandute, din televizari, sponsorizari. Din estimarile mele, e imposibil ca suma sa fie sub 10 milioane de euro.

   1. vasglo

    Ce prejudiciu/pierdere ar fi suferit CSA Steaua din cauza faptului ca echipa de fotbal la care a renuntat DE BUNA VOIE, a continuat sa participe in competitii sub marca Steaua? A mai activat in competitii, in paralel cu echipa cedata in 1998, vreo alta echipa de fotbal a CSA Steaua si careia echipa cedata sa-i fi „furat” din venituri?….E ca si cum eu renunt, DE BUNA VOIE – ca vreau sa merg pe jos, sa fac sport (sic) – la masina mea marca Logan, nu spun ca de fapt eu dau masina dar fara marca/nume (sic), pentru ca mai apoi sa spun ca vreau bani pe marca, ca mi s-a creat un prejudiciu ca cineva a circulat in toata aceasta perioada cu marca pe masina pe care am dat-o eu!.
    A cerut cumva CSA vreo suma de bani pentru ca echipa de fotbal cedata sa poata folosi marca „Steaua” si a fost refuzat? Nu, pur si simplu nu le-a dat dreptul de a inregistra marca la OSIM, fara a solicita insa vreo suma de bani pentru acest drept, suma ce ar fi putut constitui un eventual prejudiciu. Mai mult, in toata aceasta perioada CSA a continuat sa semneze contracte valabile cu S.C. FC Steaua Bucuresti SA., recunoscandu-i implicit identitatea/numele.
    Deci, unde-i paguba/prejudiciu suferit de CSA??…..

 6. wu1

  Dupa logica mea odata ce a pierdut marca steaua intr.un proces nu are cum sa mai ceara anularea marcii pe care a pierdut.o….plus ca mai cerut anularea marcii din 86 (stelist adevarat) in 2015 si a pierdut..e propaganda in stil becaliot..incredibil

  1. Lord Pepe

   Cam cum propui tu sa se faca despartirea asta? Ca oamenii cunosc Steaua. Stiu ca a castigat CCE la fotbal dar si ca l-a avut pe primul numar 1 mondial la tenis, ca a castigat Champions League de 2 ori la handbal,etc. Cum ii faci pe oameni sa uite de celelalte realizari si sa stie doar de fotbal?

  1. Lord Pepe

   Am intrat si sunt de acord cu ce zic ei. E doar un fitil de-al ciobanului, fara vreo sansa de izbanda.

   Si da, daca tu ai marca Steaua, poti sa ii interzici oricui vrei tu sa o foloseasca. Ca e a ta. Numai tu ai drept asupra ei. Nu pricep ce e asa de dificil de inteles aici.

 7. mq-messi

  E posibil ca cineva sa-l sfatuiasca pe nea gigi sa mearga pe ideea „paine si circ pentru prostime”. Nu e foarte elaborat, dar destul de inteligent pentru un cioban. Mi-e greu sa cred ca cineva de la fc fcsb chiar are idee despre ce e vorba in procesele astea sau cu marea „curte suprema” care ii va da inapoi numele si marca. Le arunci la fraieri niste bombe d’astea, le mai si spui de 2-3 ori ca te fura justitia romana, masonii de turnu severin sau oprea si gata, i-ai spart… daca nu si pune si gulerul cervical cand iese la tv, tot degeaba:))))

 8. vasglo

  Actiune necesara si justificata:
  1. In 1998 CSA Steaua a cedat de BUNA VOIE disciplina „fotbal profesionist” unei structuri private. A cedat ECHIPA DE FOTBAL care, evident, avea un nume „Steaua Bucuresti”.
  2. De atunci si pana in prezent nu a mai existat o alta echipa de fotbal profesionist care sa participe in competitii, alta decat echipa cedata de CSA in 1998.
  3. Conform Legii nr. 69/2000, Art. 42 (1) „Ligile profesioniste sunt structuri sportive constituite prin asocierea cluburilor sportive profesioniste pe ramuri de sport.” Ori, CSA Steaua, UNITATE MILITARA, nu poate avea Sectie de fotbal profesionist si , pe cale de consecinta, nu se poate afilia la Liga Profesionista de Fotbal, structura legala care organizeaza competitia Ligii 1 de fotbal (profesionist).
  4. A mai folosit CSA marca „Steaua LA FOTBAL din anul in care a cedat DE BUNA VOIE echipa, respectiv din 1998? Evident NU, a pus-o pe chilotii celor de la baschet!…-:)
  5. Numai un om fata judecata poate spune ca echipa de fotbal la care a renuntat armata in 1998 si administrata ulterior de AFC Steaua si FC Steaua Bucuresti S.A. nu este STEAUA BUCURESTI si ca „adevarata Steaua” se naste acum, in Liga a 5-a…-:)

  1. kla2005

   Ar fi bine sa mentioneze, si sper ca au documentele necesare in sensul asta, si ca CSA a cedat de buna voie si la PROPRIA SA INITIATIVA!!!!
   si eu cred ca era obligatoriu si necesar sa se initieze un asemenea demers avand in vedere motivarea ICJC cum ca s-ar fi inregistrat cu rea-credinta respectiva sigla…pe care Ministerul a refuzat sa o inregistreze alaturi de FC Steaua…(dupa mintea mea proasta, daca se alaturau atunci lui Jiji, luau bani an de an fara nicio problema, fiind coproprietari. s-au lacomit si acum au un cartof de 3,7 milioane euro pe an FIERBINTE in brate)
   Daca foloseau marca respectiva, CSA era buna de plata pentru ca titularul era FC Steaua…acum pot sa o puna pe taburi!

   Daca ar fi cineva sa-i sugereze la Jiji sa distribuie gratuit meci de meci tricouri cu noua sigla sau sa existe tricouri, treninguri, etc cu noua sigla la niste preturi mai …. corecte.

   Sunt treninguri/tricouri/etc cu noua sigla pe care nu le-am vazut nici in magazinul oficial la 150-200 de lei….cam mult, zic eu.

   Daca ar populariza „marca” asta noua, atunci sa vezi nebuneala!

 9. alexandru-h

  @vasglo

  Nu e nici necesara, nici justificata. A citit probabil meme articolul lui Scutariu din Pro Sport, l-a dus vesel la Jiji si asta s-a gandit sa mai porneasca un proces absolut inutil. Daca voia sa se bata pentru marca, trebuia sa dea in 2013-2014 OSIM-ul in judecata pentru ca a permis CSA-ului sa inregistreze marca Fotbal Club Steaua Bucuresti.

  Dar acum totul e tardiv. Bataia e pe continuitate, nu pe marca sau numele Steaua, care oricum nu vor mai fi in posesia lui Becali vreodata.

 10. alexutz2007

  Ma amuza liberarii. Au scris ca cica din cauza lui Becali nu a putut avea echipa cei de la CSA:))). Au scris si cica sa raspunda MM si Argaseala:))). Doar ca ei nu au nicio treaba:)). Sa vina DNA-ul:)). Saracii nu stiu ca deja a fost facuta o ancheta penala:)).

  1. Lord Pepe

   Argaseala si MM stunt oficiali ai FCSB-ului, in timp ce becali nu e nimic in acte. Cand se va sparge totul, cu siguranta ei o vor pati, pentru ca semnaturile lor sunt pe acte, nu ale ciobanului.

   Xray, observ ca tu publici doar articolele pro cioban. Penibil.

 11. Gosu

  Bai Alexutz tu cred ca ai prea mult timp. Eu urmaresc site ul asta de aproape 10 ani. Pepe este intocmai unul din psihopatii fondatori steaua labera. Ti-au confirmat-o si altii si ti-au sugerat sa nu hranesti troll-ul. Tu faci cum vrei, dar daca vei continua asa, o sa polueze toate articolele cu tembelismele lor.

 12. alexutz2007

  Uite eu nu stiam ca e unul dintre fondatorii steauapeliber:)).
  Gosu multumesc de raspuns. Am scris si eu un comentariu si am fost banat:)). Ii inteleg frustrarea. Tot ce e anti FCSB trebuie publicat pe site-ul cu 12.000 de like-uri si 11900 banati.
  Lord tu esti si mai penibil pustiulica cel cu aia mica. Ce ai vrea sa se publice toate prostiile lui Piti? Singurii care vor plati daca se va dovedi ca nu a fost totul legal vor fi: Becali,Paunescu, Piturca si membrii AFC Steaua. Argaseala a emis documente pentru ca FCSB are toate istoria.Scrie si in actele AFC-ului si in cele ale FCSB-ului si pe site-ul FRF,LPF,UEFA. Apropos sa le transmiti dusmanilor lui Becali(Piti, T.Stoica) ca a fost facuta deja o ancheta. Nu sta nimeni la cheremul vostru sa faca anchete dupa cum vi se scoala voua.

 13. wu1

  …unii parca nu gandesc, cand vad ca spun ca becali nu a avut avocari buni sau ca daca n-are avocati specializati pe propietate intelectuala nu castiga niciun proces….incredibil, omu e milionar in euro fratilor, isi poate angaja cei mai buni dintre cei mai buni avocati posibili. Omu a schimbat mai multi avocati in procesele pe care le-a pierdut cu csa, si nu pentru ca nu au fost buni avocatii a pierdut, ci pentru ca nu detine adevarul !!!

  1. wu1

   Alexut, baiatule, oamenii va baneaza pe steaua libera pentru a se dezice de suporterii care „urasc” clubul sportiv al armatei steaua bucuresti(fondatorul echipei de fotbal), si chiar si asa sunt multi suporteri „noi” care intra si impartasesc aceleasi principii ca si ei! In schimb aici nu se baneaza userii, nu din pricipiul libertatii la opinie, ci pentru a continua polemica pe acest subiect, ca altfel nu ar mai intra nimeni si nu a-ti avea cu cine sa va certati…

   1. Lord Pepe

    Ei nu baneaza, dar incearca sa ii discrediteze pe cei care nu sunt de acord cu ei, facandu-i diferiti oameni. Mie mi-au spus in nu stiu cate feluri pana acum. Dar problema e ca eu nu inteleg glumele lor. Deci, daca voiau sa ma jigneasca, nu le-a prea iesit. Poate daca mi-ar fi explicat de ce e un lucru rau sa fii stelist liber, asa cum zic ei, as intelege. Dar, asa, nu ma deranjeaza. Pentru ca sunt si stelist, si liber. Ceea ce nu pot spune despre unii de aici.

    Si chiar sunt de acord cu ce spun cei de la steaualibera.com. De altfel, mi se pare ca siteul lor are o strategie mult mai buna decat acesta, pentru ca ei scriu articole originale, nu dau copy/paste de la altii. Sincer, cand vine vorba de Steaua, prefer sa citesc ce scrie un stelist, decat un jurnalist „obiectiv”, daca ma intelegeti unde bat.

    Poate ca daca nu ar bana, ar avea si ei pe siteul lor certuri la fel ca cele de aici, care poate ca sunt interesante pentru cei ce privesc din afara. Pentru cei jigniti, cu siguranta nu sunt. Aspectul asta tine oricum de politica fiecaruia.

 14. wu1

  Administratorii site-uilui sa faca un articol pe tema dosarelor penale ale patronului fcsb, sa vedem cam cate dosare penale si cate firme a falimentat intentionat mafiotul asta !!! Si voi tot nu credeti ca a favut manevre si cu echipa de fotbal…

 15. alexutz2007

  Wu1 oamenii ne baneaza pentru ca asa inteleg ei ca trebuiesc redusi la tacere oamenii care ar putea influenta si pe altii prin afirmatiile care ei nu le pot contraria.
  Aici nu se baneaza pentru ca este respectat dreptul la opinie. Exceptie facand injuriile.
  Problema e ca voi intrati nu ca va obliga cineva sa intrati.
  Lord din ce inteleg eu tu esti fondator pe acolo nu doar un simplu user. Nu ei au o problema cu Becali. Jignesc echipa din Liga 1, culmea ca si Lacatus i-a spus astazi Steaua. Tare no. Pentru ca stiu si ei ca echipa din Liga 1 e Steaua.Doar ca multi au preferat sa se dezica doar pentru ca Becali e la mijloc. Sa stii ca au dreptate liberalii cand spun ca daca nu era Becali se vorbea de Steaua la trecut. E meritul lui Becali ca exista echipa de fotbal Steaua si meritul lui Iliescu ca mai exista CSA. Asa ca dragi sustinatori ai liberalilor atunci cand Iliescu o va merli 99% din populatie se va bucura insa voi ar trebui sa-l jeliti cum fac tiganii(3zile).
  Wu1 tu traiesti in trecut. Ai publicat un articol din 2005 pe vremea cand nu exista DNA ci PNA chiar daca e aceeasi branza.
  Cat despre prostiile pe care le aberezi tu cu dosarele lui Becali sincer nici nu e interesanr.
  Nici nu ar fi important un astfel de subiect.
  Eu vad ca pe tine te freaca grija mai mult de ce face Becali decat de ce face echipa. Serios chiar esti prea prost pentru lumea asta. Hai sa vedem daca vor avea curaj sa scrie un articol despre faptul ca Lacatus a numit echipa din Liga 1, Steaua. Daca nu ar fi fost un angajat al CSA-ului fii sigur ca ar fi recunoascut echipa din Liga 1 ca fiind Steaua. Singurii sustinatori ai CSA-ului sunt T.Stoica si cu odrasla lui(amandoi betivi si invidiosi-scandalul il stim cu totii), Piturca are ciuda pe Becali pentru faptul ca a primit cu suspendare, Bumbescu are ciuda ca nu a primit si el comision din transferul lui Gardos si cam atat. Astia sunt sustinatorii CSA-ului.

  1. Lord Pepe

   Care e diferenta intre a bana pe cineva si a discredita? Aia baneaza ca nu vor circ. Aici se vrea circ. Uite, chiar tu cauti asta. Eu vorbesc serios cu tine, tu ma faci fondator nu stiu pe unde tocmai ca sa nu stai la discutii cu mine.

   Lasa tacticile astea, daca esti smecher, si hai sa dezbatem cum trebuie. Tu spui ca Steaua nu mai exista fara Becali? Bine, dar si demonstreaza treaba asta. Spui ca echipa lui Becali e Steaua, demonstreaza si asta.

   Pana acum, eu vad ca nu e Steaua. Cel mai bun indiciu e faptul ca nu are acest nume. Daca echipa asta e Steaua, de ce nu are acest nume?
   Daca Becali a luat-o corect, trebuie sa aiba acest nume.

   Dar becali nu arata actele. Asa cum si cei de la FRF se fac ca nu au auzit acuzatiile acelea ale lui Talpan. Probabil ca o sa trebuiasca sa-i dea ala in judecata.

   Si intreb si eu asa. Oare chiar nu se vede ca in tabara ciobanului sunt doar cei care incalca legea?

   Procesele castigate de Steaua ma fac sa cred ca echipa ciobanului nu e Steaua. Eu nu o sa tin niciodata cu FC FCSB. E o porcarie. E o tradare sa faci asta. E rusinos sa te vinzi doar pentru ca echipa aia joaca in liga 1. Daca la anu’ termina pe ultimul loc si retrogradeaza, oare cati dintre voi veti mai fi cu ei?!

 16. wu1

  …mi-am imaginat ca o sa incerci sa jignesti. Sincer nu inteleg cum nu puneti la indoiala modul in care becali a intrat in posesia echipei, avand in vedere dosarele penale din trecut cat si din prezent ale „patronului”..?!!

  1. wu1

   E greu sa intelegi ce scriu, auzi traiesc in trecut, prietene, asta e anturajul in care se scalda echipa in prezent, are doi puscariasi care au facut abuz in serviciu, au dat mita si au facut trafic de influenta toata viata lor, genu de oameni care ne-au furat de 30 de ani, da pentru voi sunt oameni de calitate care fac bine..si cateodata primesc bine (parnaia)

 17. blaugrana86

  Da boss ai dreptate si sunt total de acord cu tine, de cate ori încalcă legea să suporte consecințele si după caz pușcărie sau la ce se încadrează. A greșit, și-a ispășit pedeapsa cuvenită, dar acum hai sa nu ii inventăm dosare „din dragul” urii, cu alte cuvinte hai sa il bage la pușcărie că a fluierat in biserică, asta vrem, nu ? Pot să bag mâna în foc ca si tu ai încălcat legea, ok, poate la o scară mai mică dar asta e irelevant. Toți suntem oameni si toți greșim, tu cat de perfect și de curat ești ca sa fi in măsură sa ii judeci pe alții? Eu il urăsc pe becali si sunt primul in cap de listă care isi dorește să plece de la echipă, dar nu pt ca a facut pușcărie sau pt ca a falimentat el nu stiu ce firma sau chestii care vad ca pe tine te frământă, ci pentru lipsa profesionalismului din stilul lui de conducere si aici aș putea sa iti insirui 10 pagini

  1. blaugrana86

   Din cate cunosc eu, a mai fost anchetata privatizarea echipei si s-a dat un verdict. Dacă este necesar, sa mai ancheteze si de 7 ori ca nu ma deranjează, sa ancheteze pana il baga la pușcărie daca se descoperă ilegalități, dar daca nu hai sa o luam ca atare, numai sa se termine odată mizeria asta in care ne aflăm

   1. Lord Pepe

    Nu a fost anchetat pentru privatizarea Stelei, ci pentru constituirea societatii pe actiuni SC FCSB SA. A primit NUP pentru ca societatea a fost constituita corect. Daca ar fi avut vreodata loc o privatizare a Stelei, atunci statul primea ceva in urma ei.

 18. alexutz2007

  Wu1 daca a furat va plati in cele din urma. Dar a furat tot Steaua, desi ma indoiesc. A dat 10 mil € acte prezentate de Digi+ spaga.
  Tu ne prezinti nustiu ce articole de prin 2005. Noi traim in 2017.
  Atata timp cat aia de la CSA timp de 15 ani nu au existat ba mai mult au si semnat contracte cu el pentru mine unu ca Talpan nici nu exista. Culmea prostiei ca el a semnat acele contracte.

 19. blaugrana86

  Si inca ceva: nu mai faceți confuzia (voit din partea unora) între noțiuni de ordin juridic si cele de ordin sportiv. În cazul nostru pot spune ca avem noroc ca csa-ul inca mai există doar datorită faptului că este o unitate militară. Dar gândiți-vă ca exista echipe care s-au înființat înainte de 1900 și nu numai, chiar si cele de după 1900, cate dintre ele mai au cea mai vagă legătură cu entitatea sub care au luat ființă ? Și iată că ele sunt recunoscute drept echipe cu istoric intact chiar daca au trecut dealungul timpului prin fel si fel de forme de organizare sau prin subordinea diferitor societăți care le-au administrat. Dar pentru noi este mult mai simplu să distrugem, să dăm cu piciorul si să scuipam decat sa construim, să apreciem si sa cizelam ce avem. Ăștia suntem.

 20. wu1

  Blaugrana….in prezent becali are inca trei dosare penale pe spinare: 1 marturie mincinoasa si favorizarea infractorului (puiu popoviciu) ; 2 spalare de bani la echipa de fotbal si 3 falimentarea avicola iasi !!

  1. blaugrana86

   Da boss, sa se ducă unde a dus mutu iapa. Dar asta nu inseamna ca echipa asta nu e Steaua. Dacă dpdv juridic a pierdut tot, dpdv sportiv ptr mine e Steaua… Am spus mereu ca mi-aș dori sa fie din nou sportiv + juridic la un loc și sunt aproape sigur ca daca de maine ar vinde toate actiunile pe care le deține alta ar fi atitudinea csa-ului si s-ar ajunge la o intelegere.

   1. Lord Pepe

    Scuza-ma, dar din punct de vedere sportiv, eu pot sa spun si ca FC Barcelona e Steaua. Nu stiu, sincer, de unde ati scos=o asta cu sportivul > juridicul, dar e o prostie. FRF nu are capacitatea necesara de a decide daca FCSB e Steaua sau nu. Nici UEFA nu poate. Nimeni in afara de justitie.

    Si Becali nu are nici o actiune la FC FCSB. El conduce prin interpusi. Chiar daca clubul sau ar fi cumparat azi de altcineva, ar fi imposibil sa mai ajunga la o intelegere cu Steaua. Pentru a putea intra macar la negocieri, e nevoie ca eventualii noi patroni sa plateasca intai prejudiciul. Ala nu il stergi prin schimbarea patronatului.

 21. wu1

  …minte in continuu. Facea declaratii ca el iese din viata publica si ca s-a linistit, a iesit un om complet schimbat, vrajeli ca si in cazul steaua…pentru mine el a preluat ilegal steaua, si trebuie sa dispara..

 22. wu1

  Da mane..ramane umil si cu bun simt, si nu vrea sa supere pe nimeni , doar sa-si vada de treaba lui ca antrenor la csa steaua bucuresti(clubul pentru care a jucat atatia ani) , el si.a ales tabara, e evident nu ?!!restu e can-can…

 23. wu1

  …tin minte ca mi-am dorit sa vina la steaua, ca a crescut la steaua…plus ca un jucator care declara ca si-ar dori sa-si termine cariera la steaua spune ceva despre devotamentul lui pentru steaua…cam lipseste asta in ziua de azi la fcsb

 24. 7even

  Eu nu înțeleg de ce vă tot contraziceți. Este clar că fiecare are părerea lui.
  Problema cea mai mare este că ura față de cioban a unora le încețoșează logica și gândirea, indiferent dacă vreți să recunoașteți sau nu. Repet pentru a n oară : dacă nu a fost proces pe actele de transfer ale echipei de fotbal, de unde știți că acel transfer nu s-a făcut corect?
  Legat de marcă este altă discuție.

 25. Gosu

  Spuneti dupa mine : „noi, baietii de la Steaua Libera, in frunte cu adrian m. ( caruia i-am conferit nickul „lord pepe” pe acest site) si alaturi de mq messi, wu1, answer si alti „sfinti”, JURAM PE OUALE NOASTRE ca Becali Gheorghe a furat echipa de fotbal de la CSA, iar actuala FCSB nu este Steaua Bucuresti. Si daca mintim sa ramanem fara outze, asa sa ne ajute D-zeu !!”
  Va bagati taraturilor ?

 26. alexutz2007

  Gosu:))))). Bravo.
  Lord cum vrei sa-ti spun aditza sau pepito?
  Acum fie virba intre noi: tu ori esti prost ori te faci. Pai a dat 10 mil $ + spaga. Un pret corect. Hai sa vedem cat a castigat Becali de pe urma ei. Pai Radoi a fost vandut cu chiu cu vai pe 6 mil € la arabi. Asta cu ajutorul altora.Echipa semi finalisti de UEL(printr-un ghinion-trebuia sa fie finalisti
  a) a fost alcatuita exclusiv din banii lui Becali.
  Marea majoritate au fost cumparati de
  Becali dupa ce avea deja SA. Ex: Dica,Iacob, Nicolita, Goian etc.

Lasă un răspuns