Eric the conqueror

de | septembrie 10, 2017

Și-uite-așa, cum ne-am obișnuit, altă goangă… Deh, după opt etape subțirele rău, cu prea puține care să ne mulțumească, chit că eram neînvinși, al nouălea val ne-a răsturnat de tot. Da, știu, am jucat acasă la campioană, nu? Ei, și? Campioana rămasă șchioapă, fără vedetele ei, dintre care unele au ajuns taman la noi, la favoriții acestei ediții… Și, uite, băieții lui Hagi, unii mai necopți, alții prea copți, i-au rușinat pe cei aduși pe bani mulți și plătiți regește. Adică, ce, numai Naționala să ne facă de râs?

De meci nici n-are rost să scriu prea multe, l-ați văzut, aceeași brambureală, aceeași lipsă de orizont, dar și de bun simț. Păi, cum e posibil ca prea-plătiții să joace-n dorul lelii, să nu-și dea sufletul pe teren? I-ați văzut pe-ai lui Gică? Și-n apărare, dar și-n atac, mereu primii la minge. Cu Cicâldău și Vână… Cu nemilosul Țâru… Cu atât de inesteticul Țucudean… Cu Eric cel rotunjor, dar cu tunul la picior… Dar o  ECHIPĂ dornică să arate ce-o învață marele stelist Gică Hagi.

Iar noi? O adunătură de fandosiți, care cred că simpla lor prezență în teren e suficientă ca adversarii să li se plece umili. O gașcă parcă după chipul și asemănarea preacucernicului din Pipera. Nimic din ce vedeam altădată la cel ce, teoretic, e azi antrenorul…

Cum de s-a ajuns aici? Păi, am ascultat după meci noua tiradă a lui GgB, atotștiutorul, atotcunoscătorul și am priceput: el e patronul, el e strategul, el e teoreticianul, practicianul, el e tot. Și ce să iasă dintr-o minte atât de tulbure? Păi, ăsta ar face ca până și Barcelona să tremure să nu piardă cu Chiajna sau cu Sepsi…

Ce-o să fie? Ha, mi-e că uraganul care a măturat Florida o să pară duș de vară pe lângă revoluția anunțată de marele boss: ” O să joace 90 de minute în Europa, dar o să stea pe bancă în campionat! Vă garantez că Budescu, Alibec și Tănase vor fi titulari în Europa. Dacă nu vor să joace în România, atunci să joace în Europa doar 6 meciuri! O să vedeți voi ce se va întâmpla în campionat! Trebuie luate măsuri că altfel nu mai luăm titlul!  Nu e niciun fel de problemă că pierd 5 milioane de euro, dar ei la revedere cu viața fotbalistică. O să vadă Alibec dacă e mai puternic ca mine.

Așa că mi-e că toanele patronului vor duce la o adevărată implozie. V-am zis de multe ori că el, nu adversarii, e adevăratul obstacol în drumul Stelei spre vârf. După Oțelul, Astra, Viitorul, cui i-o veni rândul? Că noi mai stăm o tură pân` să vedem al 27-lea titlu în, na, că iar era să scriu Ghencea. O, tempora…

Andrei Sava

Blog  Sam Murray 

 

Precizări legate de site-ul fcsteaua.ro (click link)

4 comentarii la „Eric the conqueror

 1. pacha

  Meci jenant și mai jenant decât meciul in sine a fost comentariul antrenorului. Da, probabil spunea adevărul, insa măcar tu sa ai decența să taci dar sa faci. Probabil că nu se poate impune în fața lor și astfel se manifestă pe la tv…poate,poate i-o sensibiliza.
  Lui Dică ii lipsește personalitatea in fața jucătorilor, lucru lesne de înțeles când ai așa un patron in spate.
  Mi-e teamă că e doar începutul, mi-e teamă că vin javrele și ne dau cu terenul în cap,plus meciurile din Europa.
  Până s-o închega brânza mai e…

 2. xray Autor articol

  FC Steaua 2 este pe locul 3 după 3 etape în Liga 3, Seria 2.

  În etapa a 3-a, partida Înainte Modelu – FC Steaua 2 s-a încheiat cu scorul de 1-3. Pentru Steaua 2 au înscris De Amorim şi Daniel Benzar.
  Marcatori: Ionel Alexa (90) / William De Amorim (13), Daniel Benzar (58, 90+4 – pen.)
  http://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate/otelul-era-sa-piarda-la-focsani-farul-si-petrolul-au-obtinut-noi-victorii-scorul-rundei-a-fost-14-0-de-amorim-si-daniel-benzar-au-inscris-pentru-fcsb-2-rezultatele-si-marcatorii-etapei-3-16722356

  Clasament
  https://image.prntscr.com/image/4FR_I23CR1SeVFNYNavBmQ.png

 3. sikander

  Tin sa-i dau dreptate berbecului. Stie ca dica e pus de el pe post de paravan si tot ce se intampla la echipa e din cauza lui, mai ales adunatura de vedete wannabe pe care a aruncat o gramada de bani ca un bou. Probabil s-a plans dica la el ca nu-l asculta jucatorii si i-o fi zis ce apucaturi are fiecare. Si normal, cand il arde la buzunar pe dobitoc… Tot prost esti bah! Ai uitat cand ii iubeai de mama focului la tv pe budescu si alibec recent? Ai bagat mainile in untura de l-ai scapat pe inapoiatu de tanase din brate?

Lasă un răspuns