De mâine, Fotbal Club FCSB SA va fi numele oficial al echipei FC Steaua București!

de | martie 29, 2017

Mai este o singură cale de atac înainte ca hotărârea să fie definitivă – Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Până atunci, echipa va avea denumirea – „Fotbal Club FCSB SA”.

AFAN anunta ca schimbarea denumirii nu va afecta coeficientul echipei pentru cupele europene. Steaua este cea mai de succes echipa romaneasca din ultimii ani in cupele europene, iar echipa lui Becali va putea profita in continuare de punctele adunate, chiar daca isi schimba numele din acte.

Tinand cont de titularitura pe care o va avea de maine, in primul rand Steaua va avea o alta denumire.

Societatea juridica FCSB ramane cu coeficientul prevazut, acest lucru nu va fi afectat. Nu se schimba mare lucru, valoarea contractelor ramane, imtelegerile cu jucatorii raman in vigoare.

Aceasta este consecinta intolerantei, trufiei, asta este rezultatul abuzurilor altora. Eu nu cunosc ce s-a tranzactionat in 2003, asta cunosc avocatii, insa eu am atras atentia inca din toamna lui 2015 asupra a ceea ce urmeaza sa se intample. Am indemnat la calm, intelegere si echilibru.

Cand vrei sa iesi din foame pe carca lui Becali, sa profiti de pe urma lui Becali, nu e ok. Toata lumea are de suferit acum, in special cei care iubesc acest club”, a declarat Dumitru Costin, secretar general al AFAN, la Dolce.

Gigi Becali a intervenit în emisiunea Digi Sport Matinal şi a confirmat că echipa sa îşi va schimba numele.

„De mâine, special am schimbat numele, pentru a lua licenţa pe numele FCSB, ca să fie cunoscut la UEFA, la tragerile la sorţi.”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Matinal.

Un comentariu la „De mâine, Fotbal Club FCSB SA va fi numele oficial al echipei FC Steaua București!

Lasă un răspuns