Concordia-Steaua, asta seara de la 20:00, la Chiajna

de | noiembrie 9, 2014

Astazi, 9 noiembrie 2014, de la ora 20:00, pe stadionul Concordia din Chiajna,

Concordia – Steaua

Meci transmis de Look TV.

Steaua va evolua pe terenul sintetic al celor de la Chiajna. Desi faptul constituie un dezavantaj pentru ros-albastri si un plus pentru alb-verzi, mult mai obisnuiti cu respectiva suprafata de joc, trebuie sa avem in vedere ca Steaua e mai valoroasa si mai dispusa la efort pentru a castiga cele trei puncte puse in joc.

Privind cu cateva zile in urma, cand Steaua a jucat pe un teren complet necunoscut si pe o vreme cainoasa, cu ploaie, vant si frig, numai valoarea echipei si dorinta de a nu fi invinsa au ajutat-o sa nu termine meciul cu capul plecat.
Si ganditi-va ca Rusescu, marcatorul de servici, a lipsit…

De aceea cred ca in meciul de la Chiajna, Concordia nu poate stopa Steaua din drumul ei spre titlul neoficial de campioana de toamna. Desi Sumudica, vajnicul adversar declarat al Stelei, ar vrea sa o faca lata cu elevii sai dupa aceasta partida.

Cred ca si in aceasta intalnire Steaua va fi Steaua si nu va lasa sperante de victorie unei echipe din grupul trei valoric al echipelor din prima Liga.

Meciul va fi arbitrat de o brigada condusa de Sebastian Coltescu.

Adrian Cristea: Asteptam 3 puncte din meciul cu Steaua, chiar dacă intalnim cea mai bună echipă din campionat, o echipă solida cu jucatori de valoare. Dar avem si noi sansa noastra Ei vin după un meci greu in Portugalia si avem sanse să luam un punct cel putin, dacă nu trei. Din punctul meu de vedere e un meci obisnuit, tot 3 puncte sunt in joc. E adevarat că intalnim un nume din fotbalul romanesc, dar e un meci obisnuit. După parerea mea, nu e nimeni care să se bată cu Steaua la campionat, Steaua va câştiga si anul acesta campionatul. Nu are cu cine să se bată”.

Pentru mijlocasul Florin Lovin, partida cu Steaua este una speciala pentru că a evoluat cinci sezoane la formatia campioană: Cred că e cel mai oportun moment să intalnim Steaua pentru că venim după o serie de rezultate relativ bune, iar Steaua vine după o deplasare lungă in Portugalia. În plus e greu să te remontezi, după un meci international să joci in Romania. Toate acestea trebuie să ne dea sperante. Jucatorii tineri trebuie să inteleagă că un astfel de meci poate fi o rampă de lansare pentru ei. Am pregatit foarte bine meciul, Steaua are si ea puncte slabe, dacă reusim să le valorificam, victoria va fi de partea noastra Pentru mine e un meci mai special, am jucat cinci ani la Steaua si acum e prima oară cand ii intalnesc in postura de adversari. Toată saptamana am avut o stare de nervozitate, sper să am emotii constructive la meci.

Redactie fcsteaua.ro: Una e sa gandesti pozitiv inaintea unui meci cu echipa campioana/ actualul lider al clasamentului si alta e sa evoluezi in fata lor. Nu neg ca alb-verzii au cateva piese bune in echipa, dar de la a vrea si pana la a putea, e drum lung.
De aceea spunem:

FORZA Steaua si sa auzim numai de bine!

fcsteaua.ro

Lasă un răspuns