Comunicat Jan Pavel

de | octombrie 23, 2015

Stelisti, sunt sortite esecului toate incercarile de a fi stopati din marsul nostru spre cucerirea fireasca si definitiva a identitatii Stelei. Refuzul CSA, in special al unor conducatori de acolo, de a nu permite mitingul in incinta Templului este strans legat de cardasia cu inamicul nostru numarul “1”, Creditorul-Profitor, George Becali.

Sunt puerile si penibile argumentele si regulamentele ce ne sunt servite cum ca n-ar fi permise mitinguri si intruniri, sa ne amintim ca pe Stadionul Dinamo, tot unitate militara, de ani buni de zile musulmanii au intrunirile lor periodice….suporterii stelisti, tinerii romanii crestinii n-au voie sa se manifeste in locul unde zeci de ani au contribuit la crearea mitului si a legendei care se numeste Steaua Bucuresti!

Intoxicarile si diversiunile din presa cum ca Armata s-ar intelege cu clona fcsb, au fost demontate rapid de un comunicat CSA, club in care noi inca mai credem si cu care speram sa fim parteneri. Pentru asta, noi ii vrem loiali pana la capat, asa cum si noi suntem, s-a vazut la meciul de baschet ce am putut sa facem!

Orice actiune de a impiedica desfasurarea mitingului nostru ne face si mai puternici, mai determinati, ne uneste si mai mult, asa ca sambata 24 octombrie 2015, ora 14 va asteptam in numar cat mai mare pe platoul din fata Complexului Sportiv Steaua, sa ne facem publice nemultumirile, sa contestam ilegalitatille Creditorului-Profitor, dar si ale unor inalti functionari de stat cu care acesta a pradat Steaua si sa informam despre planurile si intentiile noastre de a creea echipa noastra, a suporterilor.


Asiguram pe toata lumea ca adunarea noastra va fi absolut legala, avem argumentele cele mai serioase sa afirmam acest lucru si asteptam stelistii din toata tara!
Veniti cu tot ce aveti mai reprezentativ din simbolistica ce tine de Armata Ultra, uriase banere sugestive, steaguri mari, confetti, fumigene, sirene, trebuie asigurat un spectacol imagistic-acustic de mare amploare si impact, media va fi cu ochii pe noi, dar nu numai ea, “vigilentii”, oamenii legii vor fi si ei numai ochi si urechi, dar ii asiguram pe acestia de toata colaborarea noastra corecta pentru ca evenimentul sa se desfasoare fara niciun fel de probleme de ordin disciplinar, iar daca vor fi constatate cazuru izolate de “iesire in décor”, oamenii legii sa-si exercite atributiunile fata de cei in cauza, individual, nu colectiv, la gramada!

Cel mai important e ca milioanele de stelisti sa vibreze si sa inteleaga odata pentru totdeauna care-i viitorul echipei lor iubite, mitingul nostru vrea sa le redea speranta.
Speranta moare ultima, sa fim lasati macar intr-o zi insorita de octombrie sa visam, sa speram! Asta avem voie?

Vorbele poetului Radu Gyr trebuie sa dea de gandit, dar sa fie si un indemn: „Adevaratele infrangeri, sunt renuntarile la vis!”
Indemn la lupta

Nu dor nici luptele pierdute,
nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care sa lupte nu mai vor.

Cat inima in piept iti canta
ce-nseamna-n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa-n colb de-o spada franta
cand te ridici cu-n steag, mai sus ?

Infrant nu esti atunci când sangeri,
nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.

JAN PAVEL

Nota Redacției

Vă prezentăm  Protocolul privind organizarea și desfășurarea mitingului pentru data de sâmbătă, 24 octombrie, aprobat de Primăria Municipiului București.

8 comentarii la „Comunicat Jan Pavel

 1. cristi

  Toate miscarea asta de protest nu are fundament legal si e menita doar sa dezbine. La mijloc sunt interese personale ale lui Jean Pavel si ale altor personaje de genul acesta. Acest „mare” lider de galerie/protest, vine ca un salvator pentru miscarea stelista, dar sa fim sincer si sa ne intrebam, de cand nu a mai fost pe stadion? Sau, cat de des a fost pe stadion in ultimii zece ani? Si o sa-mi zica cineva: Nu a venit din cauza ciobanului. Si sa zicem ca ar avea sens, doar ca el incearca sa aduca la protest stelisti care s-au bucurat ca niste copii cand Steaua facea performanta in Europa cu Oli si Gigi. Deci ar fi lipsit de logica ca unul care s-a bucurat si a sustinut Steaua in ultimii 10 ani sa vina acum la protest.
  Inca ceva, cand aud aberatiile pe care le poate debita Jean Pavel imi vine greu sa cred sunt stelistii care sa nu isi dea seama de penibilitatea acestui personaj. Iar din lista povestilor pentru copii cel mai mult imi place aia cu preluarea Stelei si suporterii actionari. TREZIREA. Steaua nu vinde 100 de tricouri originale pe an. Singura sansa ca stelistii sa cumpere actiuni ar fi sa le vanda in Obor. Ups, nu se poate, e teritoriu inamic. Asta e cancan-ul, sa nu o dam in termeni juridici ca acolo e si mai greu pentru Jean.

 2. cristi

  In interviul de la prosport Jean Pavel e intrebat: Daca gigi vinde echipa pe 1 euro o luati?

  Jean Pave: DA, o luam dupa un audit.

  Pai parca FCSB nu e Steaua. Deci voi vreti sa luati FCSB si cu Steaua cum ramane? :))

  LOGICA ELEMENTARA

 3. fcsbvaly

  Apropo nu tot jan spunea ca nu va fi nici o problema cu armata si ca va da voie mitingu-lui sa se desfasoare pe GHENCEA na ca boroi-talpan spun ca nu… Jane parerea mea intai vorbeai cu ARMATA adica boroi-talpan si dupa aia te lauzi in public.

Lasă un răspuns