Comunicat Asociatia Stelistilor 1947

de | aprilie 11, 2017

Asociația Steliștilor 1947, constituită pentru a reprezenta și proteja interesele suporterilor clubului sportiv Steaua București și de asemenea, pentru a apăra valorile și tradiția echipei roș-albastre într-o societate în care demnitatea, cinstea și corectitudinea au fost detronate de interese mai puțin oneste, vă punem în vedere faptul că ne dorim ca echipa de fotbal Steaua București să reînceapă parcursul fotbalistic într-un climat propice performanței și profesionalismului și, de asemenea, clubul nostru să fie condus de oameni integri, demni și care pun mai mai presus de orice interesele CSA. În prezent, Clubul Sportiv al Armatei deține brandul „Steaua Bucuresti”, ceea ce include palmaresul, numele, emblema și culorile. În privința palmaresului, conform cu ultimele declarații apărute din partea CSA, acesta are în componența toate performanțele obținute de echipa de fotbal până în anul 2003. Neavând palmaresul de până în prezent, considerăm acest fapt ca fiind nedrept, abuziv și care avantajează echipa condusă de domnul George Becali, cel care a folosit fără drept marca „Steaua Bucuresti” mai bine de 13 ani, și care a obținut foloase necuvenite prin fraudă, așa cum a dovedit hotărârea Înaltei Curți de Casație și Justiție din decembrie 2014. Nu putem să ignorăm faptul că în această perioadă acest subiect suscită un interes deosebit, iar anumite părți implicate în disputa pentru brand, în speță domnul George Becali și oamenii care îl susțin, recurg la tertipuri mai puțin fair-play menite să manipuleze și să distorsioneze adevărul. Este revoltător ca un pesonaj cu un trecut penal cunoscut să se adreseze unor politicieni onorabili, și totodată, să fie susținut de majoritatea presei române. Cei din urmă, relatează subiectul într-un mod mai puțin echidistant, neexpunând dorința suporterului stelist care își dorește ca Steaua să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. În sprijinul faptelor relatate vin numărul mic de fani care asistă pe stadion la meciurile echipei FC FCSB, precum și lipsa interesului față de orice activitate ce implică acest club. Reprezentând suporterii activi ai clubului Steaua, luptând pentru normalitate și decență în cadrul clubului, noi, Asociația Steliștilor 1947, susținem proiectul inițiat de Clubul Sportiv al Armatei sub conducerea lui Marius Lăcătuș pentru a avea un club curat în care să primeze transparența, onoarea și respectul față de culori și suporteri.

Cu stimă,
Asociația Steliștilor 1947.

Via https://www.facebook.com/AsociatiaStelistilor1947/

13 comentarii la „Comunicat Asociatia Stelistilor 1947

 1. quark

  nu numai palmaresul , pa ce faceti cu protitul eliberatului conditionat , nu-l revendicati ? la fel de nedrept este ca GB sa pastreze incasarile din calificarile in grupele cupelor europene , cele din transferuri , sumele primite de la sponsori si c/valoarea biletelor , pentru ca toate au fost obtinute folosindu-se de marca „Steaua Bucuresti” , pai asta e fair-play ? pai e corect ca GB sa cumpere tepe patentate precum Szekely , Plesan , Semedo , M.Costea , Surdu , Andrei Ionescu, Tade etc. si sa faca profit pe invers cu ei , folosindu-se de marca „Steaua Bucuresti” ? Mey ‘Asociatia Stelistilor 1947’ , ciobanul incult a obtinut foloase necuvenite pentru ca A BAGAT mana in pusculita proprie ( nu in cea a contribuabililor ) , la un moment dat , un anume ziar a avut placerea sa faca socoteala si pe unde au ajuns banii pipereanului pana in 2011 , cand si sumele de transfer erau altele
  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/sponsor-in-jumatate-de-tara-in-11-ani-gigi-becali-a-investit-peste-35-de-mil-exclusiv-pe-jucatorii-din-romania-251570.html

 2. Gosu

  Nu serios, astia cine pula calului mai sunt ? O alta pagina de facebook ? M-as bucura sa aiba o constitutie serioasa la baza si sa nu mai auzim de asocieri d-astea la nivel de glume peluziste. Ori faci o treaba cu acte si aspiri cu adevarat la ceva ori esti un trepadus in cautare de notorietate.

 3. alexandru-h

  Virgula intre subiect si predicat 😀 Astia s-au adunat pe la scoala de calfe si ucenici de nu sunt in stare sa compuna ceva in limba romana?

  Azzido, tu le-ai postat capodopera asta? Ca daca esti amic cu ei, ai putea sa le indici sa refaca asemenea materiale. Ca e jenant, sincer.

 4. Gosu

  Ma , chiar nu stiu ce mai conteaza ce si cum ? Daca exista interes cu adevarat, oricine poate sa faca o treaba , indiferent de subiect si predicat. Daca au reusit sa se constituie ca asociatie si vor sa faca ceva, bravo lor.

 5. kla2005

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  Maine Asociatia Salvati Talpanul va emite si ea un comunicat
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  E bine ca ei spun ca FC Steaua Bucuresti a adus prejudicii „marcii” notorii…ceea ce fac ei acum e „plus valoare” – e o ironie, sper ca se simte 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 6. Andrei47

  ” Este revoltător ca un pesonaj cu un trecut penal cunoscut să se adreseze unor politicieni onorabili […]. ” Politicieni onorabili? Cred ca astia traiesc in alta tara. Ori sunt retardati. Bine bine, Gigi e ultimul rahat, ultimul jeg dar asta nu inseamna sa faci jaf la drumul mare. Auzi la ei, onorabili! Le aduc aminte retardatilor ca in orice discurs a lui Talpan, aparea „statul roman” . Da frate! Pentru ei lupta. Statul asta milostiv care are grija de cetateni cum am eu grija de pgimei semang din insula Malaka. Nu pentru Steaua. De aici trebuia plecat. Dar cand ai numai rahat in cap, te prefaci intr-i asociatie cu 47 in coada.

 7. alexutz2007

  asociatia glumelor proaste. Au fost 10 oameni:)). Eu printr-o asociatie inteleg ceva la modul serios, inregistrata etc. Am inteles ca Peluza Ros-Albastra au depus deja actele sa devina intradevar o ASOCIATIE.

 8. 7even

  Ar fi bine totuși să cităm din documentele oficiale și nu din ce ne dictează nouă dorințele și visurile noastre.
  Din motivarea curții eu am înțeles că echipa de fotbal a pierdut marca. Ce înglobează acea marcă nu au precizat, dar căutând în dex, putem trage singur concluziile.
  De unde a apărut discuția legată de palmares,nu înțeleg. Nici măcar numele nu era înglobat în marcă, drept dovadă că alt proces a fost intentat pentru acea speță.
  Și chiar dacă justiția decide că Steaua a fost preluată eronat tot nu schimbă prea multe,cu doar faptul că proprietarul de drept trebuie schimbat, dar echipa este aceeași.
  Legat de numărul de spectatori, dacă nu pierdem cu CFR, estimez la meciul cu Viitorul o prezență de aproximativ 20,000-25,000 de spectatori (chiar dacă e luni), iar dacă învingem CFR, lejer depășim 30,000.

Lasă un răspuns