CNA NU INTERZICE televiziunilor să mai folosească „Steaua” pentru echipa FCSB: „Nu se încalcă nicio lege!”

de | octombrie 10, 2017

[Update 2]

Pe site-oficial al CNA s-a publicat Extrasul din Procesul verbal al Ședinței din 10 octombrie. Click AICI.

“1. Digi 24, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, PRO TV , Sport Total FM, Sport.ro, TVR 1, TVR HD – emisiuni sportive difuzate în perioada iulie – septembrie 2017 – cu reclamații și plangere administrativă prealabilă (adresa nr.7898/22.09.2016)

Dl. Radu Călin Cristea a propus decizie de intrare în legalitate, propunere ce nu a întrunit numărul legal de voturi pentru a fi aprobată. Au votat pentru, următorii membri: Radu Călin Cristea, Monica Gubernat, Radu Herjeu, Răsvan Popescu

Dat fiind numărul mare de reclamații pe acest subiect, Consiliul a hotărât să se facă un singur răspuns, că nu au fost costatate abateri, răspuns ce va fi postat pe site-ul CNA.

De asemeni Consiliul a hotărât ca tot ce este în lucru și tot ce va veni pe acest subiect să primească același răspuns.”

Deci, Talpan & Co. pot face de acum înainte 1 milion de plângeri pe tema „Steaua” că vor primi același răspuns: FLIT!

 • Notă. Cei  4 de mai sus sunt cei care au votat ca televiziunile să nu se mai spună/scrie Steaua la FCSB, dar au fost numai 4 voturi din 11. Trebuiau minim 6 voturi să se adopte propunerea lor!!

Marți, 10 octombrie, cei 11 membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA)  au respins, cu 7 voturi „pro” și 4 „contra”, reclamațiile formulate împotriva televiziunilor și au admis că nu încalcă nicio lege când se spune Steaua echipei „FCSB”.

Conform legii și statului : „Consiliul Naţional al Audiovizualului este unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale, o instituţie publică autonomă aflată sub control parlamentar, condusă de un consiliu format din 11 membri.

Aceştia sunt numiţi, pentru un mandat de şase ani, de Parlamentul României, la propunerea Senatului (3), a Camerei Deputaţilor (3), a Preşedintelui României (2) şi a Guvernului (3) . Consiliul se reuneşte de două ori pe săptămână, marţea şi joia. Şedinţele CNA sunt publice, la ele putând asista toţi cei interesaţi.”

CNA a fost luat cu asalt, începând din această vară, cu reclamații venite de la tabăra Talpan & Co. Forul audiovizual a analizat astăzi știri și fragmente din meciuri ale FCSB, după ce a primit 386 de reclamații în perioada iunie – septembrie. Toți reclamau faptul că la posturile TV se spune în continuare Steaua echipei SC FC FCSB SA din Liga 1.

Au voie televiziunile și comentatorii TV să îi spună Steaua echipei FCSB din Liga 1? CNA a decis că DA, nu se încalcă nicio lege!
Cei 11 membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului s-au reunit marţi.
Pe ordinea de zi a Ședinței CNA  din 10 octombrie a figurat și punctul cu cele 380 de reclamații care acuzau la unison posturile TV că numesc în continuare Steaua echipa SC FC FCSB SA din Liga 1:
 • „1. Digi 24, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, PRO TV , Sport Total FM, Sport.ro, TVR 1, TVR HD – emisiuni sportive difuzate în perioada iulie – septembrie 2017 – cu reclamații și plangere administrativă prealabilă (adresa nr.7898/22.09.2016)”.

Verdictul CNA: Televiziunele nu au încălcat nicio lege și pot să spună „Steaua” echipei „FCSB”!

Ce s-a întâmplat de fapt marți la CNA

Cei 11 membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului au analizat reclamațiile care acuzau televiziunile Digi 24, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, PRO TV , Sport Total FM, Sport.ro, TVR 1, TVR HD că folosesc numele de Steaua pentru echipa FCSB, solicitând interzicerea denumirii și sancționarea posturilor TV. Membrii CNA au audiat televiziunile, și-au formulat punctele de vedere, au votat și apoi au formulat decizia. Paginidemedia dă informații cu citatate despre cine de la CNA a propus interzicerea, cine s-a opus înterzicerii și punctele de vedere ale televiziunilor.

Anti Steaua. Radu Călin Cristea, membru CNA, a venit cu propunerea de somare de „intrare în legalitate” pentru posturile analizate, pentru încălcarea legislației privind informarea corectă. Cu alte cuvinte, să nu se mai spună Steaua, ci FCSB. „Nu mi se pare un titlu de glorie ca un comentator să folosească, în aceeași frază, și Steaua și FCSB. Chiar nu suntem capabil să acceptăm o schimbare de nume? Voi propune o decizie de intrare în legalitate. Dacă se vor observa perseverențe în această eroare infantilă voi propune sancțiuni foarte drastice”, a spus Radu Călin Cristea. 

 • Propunerea lui Radu Călin Cristea a primit doar 3 voturi de la Monica Gubernat, Radu Herjeu, Răsvan Popescu. În total 4 voturi pentru somare, cu votul celui care a propus, Radu Călin Cristea, din 11 membri. Au și fost singurele voturi „anti Steaua”.
 • Monica Gubernat, membru CNA, deși a votat „anti Steaua”, a nuanțat: comentatorii au voie să spună și Steaua, dar să nu se afișeze și scris pe ecran „Steaua”, ci FCSB. „

Pro Steaua. Viorel Vasile Buda, membru CNA, s-a declarat împotriva sancțiunii: „Nu voi vota nici un fel de sancțiune. Nu este ilegal. Nu este nicio lege care îi interzice unui comentator care spune steliști.”

Viorel Vasile Buda a spus: „Nu confuzează pe nimeni. Eu care ma uit la fotbal și mă uit la Steaua și știu în cupele europene joacă Steaua și joacă steliștii. De aia sunt cap de serie chiar și după turul trei, pentru că au palmaresul. Așa cum zice cineva care spune că are pensie 6 milioane, știu că nu are 6 milioane de ron, ci 600 de lei, dar așa vorbește. Pe informare corectă ar fi dacă pe mine m-ar deruta. Eu chiar mă uit la meci.

Înalta curte i-a interzis lui Becali ca în numele echipei să fie Steaua. Clubului i s-a interzis să se cheme Fotbal Club Steaua Bucureșlti. Nu le-a interzis televiziunilor, comentatorilor sau mie.(…) Serios acum. Nu este nicio confuzie. Eu care mă uit la meci. Știu cine e Steaua, cine a câștigat campionatul. Nu voi vota nici un fel de sancțiune. Nu este ilegal. Nu este nicio lege care îi interzice unui comentator care să spună noi, steliștii.

Punctul de vederea al televiziunilor: 

 • Vera Secrieru, reprezentant Digi Sport și Digi24: „Pot spune că la Digi 24 sau Digi Sport nu au existat situații în care exhipa să fie numită Steaua. Pe toate burtierele sau caroanele cu clasamente, cu palmares a aparut scris FCSB. Au existat situații în care jucătorii au fost numiți roș-albaștri sau steliști, pentru că mai sunt și scăpări în timpul unor comentarii. Într-un meci de forbal cât de des poți să spui FCSB-iști.”
 • Felix Drăghici, din partea Pro TV: „Cred că totuși spectrul destul de larg al erorilor arată faptul că este doar o tranziție pentru că problema este puțin mai complicată. Sunt 56 de ani de istorie care brusc se anulează. Mutarea nu a fost contestată vreme de 14 ani și s-a întâmplat oarecum dintr-o dată. În același timp, palmaresul Stelei este în dreptul celor de la FCSB la UEFA. Ceea ce face ca orice referință la trecută să fie la Steaua. E o nouă dimensiune a actualității românești. E o străduință. E o tranziție pe care încercăm să orespectăm. Nu e atât de ușor.”
 • Adelina Sandu, juristă Pro TV: „Ați văzut în monitorizare doar titrările și știrile unde se spunea Steaua, dar nu ați văzut multitudinea de titrări unde foloseam FCSB. Asta în susținerea ideii de perioadă de tranziție și totodată pentru un telespectator care nu este consumator de fotbal nu este ușor să spui FCSB.”
 • Cristina Gurău, din partea TVR: „Această denumire este notorie conform legislației române și chiar și legislației internaționale. Același exemplu îl putem utiliza și cu denumirea „xerox” sau în emisiuni și filme cu „adidas”. Se poate utiliza ca și terminologie notorie”.

La final, cei 11 membri din Consiliul Naţional al Audiovizualului au respins reclamațiile formulate, cu 7 voturi „pro” și 4 voturi„contra”, și au admis că televiziunile nu încalcă nicio lege când spun „Steaua” echipei „FCSB”.

 • “Pro Steaua” -7
  LAURA CORINA GEORGESCU, Preşedinte
  VIOREL VASILE BUDA
  FLORIN GABREA
  VALENTIN-ALEXANDRU JUCAN
  DORINA RUSU
  GABRIEL TUFEANU
  ORSOLYA – EVA BORSOS
 • “Anti Steaua” -4
  RADU CĂLIN CRISTEA
  MARIA MONICA GUBERNAT
  RĂSVAN POPESCU, Vicepreşedinte
  RADU BOGDAN HERJEU

Forza Steaua!

O decizie logică. Nicăieri în dispozitivul sentințelor nu se spune că se interzice unui post de televiziune să folosească „Steaua Bucureşti”, ” Steaua” când se face referire la SC  FCSB SA. Pai dacă e să se respecte legea, atunci hai să se respecte și în litera ei, nu în delirul verbal al lui Talpan & Co!

X Ray

P.S. Poate observa cineva ca din stema CSA Stelei lipsește fix Steaua?!? Chiar în sediul CSA!

Pentru conformitate click AICI.

58 de comentarii la „CNA NU INTERZICE televiziunilor să mai folosească „Steaua” pentru echipa FCSB: „Nu se încalcă nicio lege!”

 1. vasglo

  Felicitari pentru proptitudinea informarii. O decizie normala.
  Totusi, surprinde atitudinea unor reprezentanti de televiziuni care au cam scaldat-o, au cautat unele justificari, dupa parerea mea puerile: perioada de tranzitie, scapari etc.
  Nu domnilor, ziceti-i „Steaua” in gura mare si cu curaj, pentru ca : „Nu este ilegal. Nu este nicio lege care îi interzice unui comentator care spune steliști.”……

 2. quark

  un act de normalitate si de bun simt, nu poate exista nicio confuzie in randul telespectatorilor intre o echipa profesionista si una nou infiintata&amatoare, intre o echipa care joaca in Europa si alta care bate maidanele, intre o echipa care joaca impotriva lui Rui Patricio si Gelson Martins si una care intalneste cativa pierde-vara grizonati si supraponderali, intre o echipa care are cateva milioane de suporteri si alta manufacturata peste noapte si adoptata de cateva sute de adepti ai lui guru talpan

 3. killertits

  Bravo CNA, respecte mele, chiar daca au fost si 4 contra, asta este băieți, ne supunem majorității. Prevad de pe acum o avalanșă de înjurături si acuzatii ca ăia 7 sunt in slujba oierului si etc, știți voi de la cine!

 4. alex-0101

  Se pare ca liberi nu spun nimic legat de subiect. „Hoții și oamenii răi” vor răul steluței…
  Nu comentam nimic legat de ei dar de fiecare dată când încercăm sa le explic cu argumente de ce nu este ilegal sa spui echipei fcsb Steaua/stelisti, ghici ce?.. eram sclavul lui Becali, oaie etc…. Ușor ușor le dispare și echipa.. În maximum doi ani, stadionul sa fie gata ca după…..

 5. alex-0101

  P. S. : Sa citiți daca nu sunteți blocați pe pagina Steaua Libera secțiunea „despre”… Băieții ăștia nu au leac :))))…. Berbecul e coșmarul lor în viata și totodată centrul existenței lor….

 6. alexutz2007

  112 au inebunit l@b@rii:))))). Clar iar a dat Becali spaga. Ba cat de prosti sunt l@b@rii daca ei nu inteleg ca decizia aia nu are treaba cu posturile TV. Deci rad de fac pe mine. Sa vezi ca Talpan da in judecata CNA:)).

 7. alexutz2007

  L@b@rii au pus 4 pro-4 contra si nu inteleg cum e posibil sa se respinga cererea. Pai nici eu nu inteleg cum 2 instante iti dau dreptate si 1 nu.
  Ar trebui sa facem si noi sesizari sa le multumim pentru decizia ce a fost aplicata corect. Si ca o concluzie sunt vreo 300 de insi:))))….. Cam asta e Cesea.
  Asta dovedesti lipsa de cultura in Romania. Ba sa nu fii capabil sa intelegi o decizie mi se pare aberant. Pagina aia plina de l@b@ri a inceput sa semene cu Antena 3:))).

 8. Gosu

  Daca ne uitam putin printre randuri observam o confirmare a unei decizii venite de sus, pe filiera politica.
  Aversiunea si subiectivismul acelui individ (Radu Calin Cristea), care vorbeste de ‘intrare in legalitate’ si ‘erori infantile’ , spun totul despre bataia de joc in care a fost tarat acest brand.
  Si ca un regret personal, imi pare rau ca presa nu face eforturi mai consistente pentru a scoate la lumina indivizii responsabili…

 9. kla2005

  Unul dintre membri CNA a spus clar: e Steaua pentru ca are coeficientul, are dreptul de participare in cupele europene, nu ai cum sa le confunzi pe cele doua…
  Insa cei de la Pro TV au dreptate. Deocamdata e o perioada de tranzitie si in memoria colectiva va intra FCSB. In Europa vom fi cunoscuti ca si FCSB. Castigatoarea CCE 86 si a Supercupei Europei va fi cunoscuta ca fiind FCSB…
  Bravo talpa iute … ai f…t „marca notorie”!

 10. killertits

  Pe pagina aia a l@berilor sunt doar doi care sufera de autism acut, ala care scrie articolele si suporte dr taberei, care pune cate 10 posturi unu dupa altu’, probabil ce ii vine in cap stand pe veceu :)))

 11. alexandru-h

  Vad pe aici bucurie si nu inteleg de ce.

  Uitati-va pe argumentele folosite de cei de la CNA, atat cele pro cat si cele contra. Nu au nicio legatura cu chestiunea ridicata. Pana si ala favorabil taberei noastre a inceput sa scoata prostii din gura – ca suntem Steaua pentru ca avem coeficient.

  Nu, noi suntem FCSB. Asta e numele oficial. E clar ca nu ne numim Steaua dpdv juridic. Problema analizata la CNA ar fi trebuit sa fie strict pe libertatea unei entitati media de a-si exprima opiniile in spatiul public prin intermediul televizorului. Atat. In cazul ala, toti ar fi trebuit sa voteze pro-televiziuni – nu pro-Steaua sau pro-FCSB sau pro-nu mai stiu eu ce.

  In schimb, fiecare a transformat sedinta CNA intr-o parodie. Pana si reprezentantii televiziunilor s-au tarat pe podea ca niste viermi, cerand scuze pentru ca inca nu au constientizat noua realitate. Niciunul nu a spus raspicat ca are voie comentatorul sa numeasca echipa din teren in ce fel doreste el – ca de asta exista articolul 30 in constitutie (evident, nebagata in seama in cadrul intalnirii de la CNA).

  Veti spune – ce conteaza, am castigat! Pai e important pentru ca daca problema nu e pusa cum trebuie, lasam decizia la cheremul arbitrariului. Adica ar fi putut sa fie la fel de bine o decizie nefavorabila noua, pe aceleasi argumente tampite si nepotrivite.

  1. xray Autor articol

   Atâta vreme cât legea arbitrariului este de mult timp înfiptă și în Justiție (judecători), nu pot face excepție DNA-ul, Consiliul de integritate, CNA, Consiliul concurenței, comisiile FRF etc. 🙂

   Ca și în fotbal, unde contează rezultatul final de pe tabelă, că ala rămâne produce efecte în competiție și în istorie, și aici contează decizia finală, nu vorbele unor „pasageri”.

  2. vasglo

   Problema discutata la CNA nu a fost „cine suntem noi” din punct de vedere juridic, ci daca comentatorii tv au dreptul sa ne spuna „Steaua”, ori „stelisti”!
   Nu este relevant cum au inteles-o unii si altii sau, mai degraba, n-au inteles-o, ci Decizia luata prin vot, respectiv 7-4, ca la televizor sa ne putem numi „Steaua” si „stelisti” intrucat: ” Nu este ilegal. Nu este nicio lege care îi interzice unui comentator care să spună noi, steliștii.”

   Ori, asta e mult mai important in mentalul unui popor decat o hotarare judecatoreasca perceputa ca nedreapta!
   Vezi si „reactia poporului la Decizia CNA” postata de @ray mai sus!..-:)

 12. xray Autor articol

  Cel de la steaualiberă se dau de ceasul morți că ar fi fost 4 la 4 la votare. De fapt a fost 7 la 4, pentru că sunt 11 membri. Trebuie să apară azi și extrasul pe site-ul CNA.

  Apropo, completele de judecată au 1 judecător la Fond (Tribunal), 2 la Apel Curte de Apel) și 3 la Recurs (ICCJ).
  ICCJ a luat sigla de la SC FCSB SA cu 2-1 voturi pro CSA, după ce FCSB a avut câștig 1-0 la Fond și 2-0 la Apel. Scor general la voturi 4-2 pentru FCSB, dar a câștigat CSA.

  La speța pe nume, a fost 1-0 la Fond pt FCSB și 2-0 la Apel pt CSA. Scor general la voturi 2-1 pentru CSA.

 13. Gosu

  @Micutul Fabian
  Vai de capul voastru cum ati ajuns. Pe wikipedia n-a mers vrajeala, CNA s-a pisat cu jet pe voi, ce mai urmeaza ? In locul tau mi-ar fi rusine sa mai tastez un cuvintel si as inchide de urgenta mizeria aia de pagina !

 14. xray Autor articol

  PS. Cei 7 sunt în restul până la 11: http://www.cna.ro/-Membrii-Consiliului-.html

  * „Pro Steaua” [7]: VIOREL VASILE BUDA, LAURA CORINA GEORGESCU(Preşedinte), FLORIN GABREA, VALENTIN-ALEXANDRU JUCAN, DORINA RUSU, GABRIEL TUFEANU, ORSOLYA – EVA BORSOS

  * „Anti Steaua” [4]: RADU CĂLIN CRISTEA, MARIA MONICA GUBERNAT, RĂSVAN POPESCU (Vicepreşedinte), RADU BOGDAN HERJEU

  Oricum nu contează cine și cum a votat. Decizia oficială a CNA e clară: JET! :))))
  Asta e tot ce contează!!!

  PS 2.Și mai important, contează ce ne scrie „baba Safata” :))))
  https://www.facebook.com/SteauaRosAlbastra1947/photos/a.1630641970284630.1073741828.1628952627120231/1959039107444913/?type=3&theater

  1. vasglo

   @xray

   Cu mentiunea ca opinia nuantata a doamnei MARIA MONICA GUBERNAT
   („comentatorii au voie să spună și Steaua, dar să nu se afișeze și scris pe ecran „Steaua”, ci FCSB” ), este tot un VOT PENTRU folosirea numelui „Steaua” atunci cand comentatorii se refera la echipa de fotbal FCSB! Deci, 8-3 pentru ca Steaua sa fie „pe buzele” tuturor comentatorilor sportivi!…-:)

    1. vasglo

     @xray

     Acu’, daca stam sa judecam „la rece”, Decizia CNA vine ca o lovitura de maciuca in capul lui Talpan&Co, care au cheltuit bani publici pentru a schimba numele unei echipe, fara efecte in mentalul colectiv si, mai ales, in planul comunicarii publice. Atata timp cat poti sa scrii FCSB si sa pronunti „Steaua”, clona zamislita in Liga a 4-a nu va avea niciun viitor!..Trebuie sa ai grave dificultati de perceptie ca sa mai consideri acum ca FCSB nu e „Steaua din 1947″…

  1. xray Autor articol

   Știam. Era caterincă pentru liberi! 😉
   Oricum, mulțumesc!

   PS. Anul ăsta a jucat ACS Regal Sport Club Ferdinand I, mama lotului CSA Steaua, și a luat 8-1 acasă de la ACS Petrolul 52, în turul I al Cupei Romaniei faza națională.

 15. siegfried

  Pe paginademedia scria aseară că votul a fost 4-4, acum văd că au editat. Dacă nu mă înșel ca o sancțiune să treacă e nevoie de vot majoritar absoltl (din numărul total de voturi) nu vot majoritar relativ (din numărul de membri prezenți).
  În orice caz dezbaterile din CNA frizează oligofrenia, și de o parte și de alta.

 16. xray Autor articol

  Pe site-oficial al CNA s-a publicat Extrasul din Procesul verbal al Ședinței din 10 octombrie.
  http://www.cna.ro/Extras-din-procesul-verbal-al,8625.html

  „1. Digi 24, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, PRO TV , Sport Total FM, Sport.ro, TVR 1, TVR HD – emisiuni sportive difuzate în perioada iulie – septembrie 2017 – cu reclamații și plangere administrativă prealabilă (adresa nr.7898/22.09.2016)

  Dl. Radu Călin Cristea a propus decizie de intrare în legalitate, propunere ce nu a întrunit numărul legal de voturi pentru a fi aprobată. Au votat pentru, următorii membri: Radu Călin Cristea, Monica Gubernat, Radu Herjeu, Răsvan Popescu

  Dat fiind numărul mare de reclamații pe acest subiect, Consiliul a hotărât să se facă un singur răspuns, că nu au fost costatate abateri, răspuns ce va fi postat pe site-ul CNA.

  De asemeni Consiliul a hotărât ca tot ce este în lucru și tot ce va veni pe acest subiect să primească același răspuns.

  Deci, Talpan & Co. pot face de acum înainte 1 milion de plângeri pe tema Steaua că vor primi același răspuns: FLIT! Sau ce a scris baba!
  :))))

  Notă! Cei 4 de mai sus sunt cei care au votat ca televiziunile să nu mai spună/scrie Steaua la FCSB, dar au fost numai 4 voturi din 11. Trebuiau minim 6 voturi să se adopte propunerea lor!

  1. vasglo

   P.S.

   Urmaresc de ceva ore posturile de sport in cauza si, ce sa vezi, pana acum nimeni nu pomeneste ceva despre „victoria” inregistrata, culmea, chiar de ele! Am o explicatie! Pe unii comentatori sportivi chiar ii incurca decizia. „Silinta” cu care isi atentionau interlocutorii ca nu cumva sa pronunte numele „Steaua” cand se refera la echipa, SIMBOL AL ROMANIEI, le desconspira acum asa-zisa obiectivitate jurnalistica! Stiu eu cativa, dar nu-i spun. Las si altora placerea de a-i scuipa intre ochi!..-:)

   1. xray Autor articol

    @ vasglo.

    E logic. Nu s-a întâmplat nimic pentru televiziuni. Au fost niște reclamații respinse.
    De ce să le facă publicitate petiționarilor?
    Au dat știrea numai ziarele online care nu au TV.

    Probabil că intern, le spune moderatorilor și comentatorilor ca să nu mai aibă stres cu „FCSB”. Oricum, Sport.ro/Pro X TV spune Steaua demult fără rețineri, nu ca șulfa de Naum etc. de la digisport TV, care își moderazeă invitații și la numele echipei.

    1. vasglo

     @xray

     Asa-i! Il vad acum pe Naum cum il intreaba pe Duckadam ceva de genul:
     -„ce parere ai despre meciul FCSB cu Sanatatea?!” ;
     -” ce te-ai face daca Sanatatea invinge FCSB?”;
     …..
     si, incheie „apoteotic”, „il avem acum pe Piturca la telefon”…..-:)

 17. joseph

  cate comentarii vis-a-vis de un proiect care nu va intereseaza, dupa cum va bateti cu pumnii in piept multi dintre voi 🙂

  acum urmeaza sa va folositi de ce spune CNA ca sa sustineti ca FCSB e Steaua? :)) oamenii nu asta au avut de analizat si nici daca ii intreba cineva in mod expres asta, nu au autoritatea de a lua macar in discutie subiectul sau de a decide ceva pe tema asta

 18. alexutz2007

  vasglo buna replica:))).

  joseph nu mai bine stateati in banca voastra si nu va mai faceati de cacao? Acum l@b@rii incearca sa acopere ceva ce probabil nu-si avea rostul. Ca CNA nu respecta legile, ca CNA incaseaza bani de la Becali.
  Ce ar fi sa le facem si noi o reclamatie pentru faptul ca jigneste o institutie publica? Daca astia nu-si vor vinde casele la cat de mult jignesc sa nu-mi ziceti mie Alex. Pana la urma tot se va gasi cineva care sa-i potoleasca.

 19. Gosu

  @alexutz, daca eram intr-o tara normala si cu o conducere intreaga la cap, acum baietii l@beri si scapetele erau in chiloti.
  Nu e ok sa existe creatii media care sa aiba ca unic obiectiv denigrarea constanta a altei afaceri.Nu mai vorbesc de mizeriile pe care le declara talpan in calitate de reprezentant al unei institutii militare

 20. killertits

  Am zis de vreo 3-4 ori cred, acolo sunt doi autiști de serviciu, steaua libera si suporter dr. Taberei, care face multipost x 10 când sta si cugetă pe veceu.

  Da chiar Alexutz ( https://gyazo.com/9c6c56e98a22d89d28820492b7ee95d4 ), ce ma distreaza pe mine mai mult e ce se vede in dreapta imaginii….Steaua rateaza, la Targoviste, are armia romana grija de sporturi…grijania masiii…

  „”Be the first of your friends to like this” :)))))))))))))))))))))))))
  Am vreo 200 cred, de prieteni 😀

 21. alexutz2007

  Ii las doar ca ma amuz teribil.
  Aia de la Digi au zis ca vor fi 10.000 de suporteri la meciul dintre Cesea si Academia precizand ca nu au mai fost niciodata 10.000 la un astfel de meci:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).

 22. killertits

  Hai mai baieti, ce dracu ? :)))
  Inca un proces ? http://www.csasteaua.ro/comunicat-de-presa-19/

  „”Ca instituție care are obligația legală de a veghea asupra respectării normelor juridice de către toate instituțiile care desfășoară activitate audiovizuală în România, ne exprimăm speranța că și în situația în discuție CNA va acționa pentru ca deciziile definitive și irevocabile ale instanțelor judecătorești să fie aplicate fără excepții, în conformitate cu principiile statului de drept.””

  Ce decizie judecatoreasca mai capete de popota ? Decizia s-a referit strict la SC FCSB SA, decizie care a fost respectata, mai lasati-ma dreq ca rad si curcile de voi…

Lasă un răspuns