Campionii au sărbătorit „Tripla” la Clinceni!

de | iunie 1, 2015

Steaua a castigat duminica seara Cupa României și a atins un nou record in fotbalul romanesc, fiind prima echipa care obtine 3 trofee intr-un singur sezon competitional (pe langa titlul de Campioana si Cupa Ligii).

Dupa ce au imbogatit vitrina clubului si au dus numarul de trofee la 57, Campionii Romaniei au plecat de la National Arena si s-au indreptat spre Complexul Belvedere din Clinceni, acolo unde au petrecut pana in zori obtinerea „Triplei”.

Alaturi de ros-albastri au venit, pe langa membrii familiilor si partenerii clubului, fostii jucatori Vlad Chiriches si Claudiu Keseru, precum si Ilie Nastase sau Presedintele de Onoare al clubului, Viorel Paunescu.

In alta ordine de idei, selectionerul Anghel Iordanescu i-a convocat pe Paul Papp, Gabriel Tamas, Adrian Popa, Andrei Prepelita, Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu pentru partida cu Irlanda de Nord, contand pentru preliminariile EURO 2016. De asemenea, Valentin Cojocaru a fost convocat la echipa nationala de tineret pentru meciul cu Armenia, din preliminariile EURO 2017. In plus, portarul Giedrius Arlauskis, care a ajuns la finalul contractului cu Steaua, a fost convocat la echipa nationala a Lituaniei, care va juca impotriva Elvetiei in preliminariile EURO 2016.

Preluare din pagina oficiala de facebook a clubului FC Steaua București

clinceni 1cinc 2clic 3clic 4clic 5 clinc 6

 

2 comentarii la „Campionii au sărbătorit „Tripla” la Clinceni!

  1. tiempo

    Ce urat arata tricourile cu sigla asta… Jucatorii meritau o petrecere frumoasa intr-un autocar descoperit, si apoi chef la hotel, dar mai ales, meritau mai mult respect, dandu-li-se ocazia sa poarte tricouri cu Adevarata Steaua dupa acest „hattrick”.

    Pacat.

  2. fcsbvaly

    Multumesc Doamne ca nu am apucat sa fac Armata cred ca era cel mai mare regret al meu in viata asta. Armata nu a facut nimic pentru Steaua din 2000 pana in ziua de azi in plus Becali cu toate nebuniile lui a adus in vitrina Stelei 10 sau mai multe trofee, a modernizat cat de cat Ghencea pentru a se putea juca Champions League plus chirie pai unde sunt bani Armato? cred ca generali au pastrat bani pentru a putea pune ceva pe masa de Craciun, Revelion sau Paste.

Lasă un răspuns