Cămătaru: „Man, Moruțan și Coman îmi aduc aminte de echipa Stelei cu Liță Dumitru, Iordănescu și Marcel Răducanu”

de | decembrie 20, 2020

?Rodion Cămătaru, face comparație pentru „perlele” Stelei: „Man, Moruțan și Coman îmi aduc aminte de echipa Stelei cu Liță Dumitru, Iordănescu și Marcel Răducanu”‼

Legendarul fost mare fotbalist al Universității Craiova s-a declarat fascinat de jocul Stelei, despre care spune că îi aduce aminte de cel al generației lui Puiu Iordănescu, Liță Dumitru, Ion Ion și Marcel Răducanu.

Rodion Cămătaru i-a comparat pe talentații jucători ai roș-albaștrilor cu marii jucători ai Stelei: „Jocul lor este încântător!”

? „Această echipă îmi aduce aminte de Steaua lui Iordănescu, Liță Dumitru, Marcel Răducanu, Năstase și Ion Ion.

Moruțan, Olaru, Coman, Man și chiar Tănase joacă acum așa cum jucau cei amintiți de mine la Steaua. Au un joc de pase foarte bun în regim de viteză, iar aproape toți jucătorii lor au calitate. Acolo este și un conducător de talia lui Mihai Stoica, iar tinerii în mod sigur îl văd pe Meme ca pe un tată. Contează să ai lângă tine un conducător cu atâta experiență. Cred că titlul se poate juca în trei doar dacă Craiova se întărește. Dacă nu, atunci lupta la titlu se va da doar între CFR Cluj și FCSB.
In acest sezon FCSB este parcă o altă echipă, iar dacă au avut liniște la echipă au început să se vadă și rezultatele. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că FCSB a umilit Craiova pe Oblemenco, iar dacă ei câștigau cu 7 sau 8-0 nu se supăra nimeni”, a spus Cămătaru.

Rodion Cămătaru ne-a vorbit și despre doi dintre jucătorii de la FCSB care l-au impresionat.
?„Moruțan a crescut foarte mult în joc. La fel s-a întâmplat și cu Olaru. Gigi Becali a pus mâna pe doi jucători extrem de buni.

Am văzut că se impun și la U21, iar ei sunt doi jucători de mare perspectivă. FCSB a mers pe mâna tinerilor, iar acest lucru a făcut ca jocul acestei echipe să crească nesperat de bine în ultimul timp”, a spus fostul mare atacant al Universității Craiova.

#fcsb #steaua #fcsbesteaua #SteauaRosAlbastra1947

X Ray

2 comentarii la „Cămătaru: „Man, Moruțan și Coman îmi aduc aminte de echipa Stelei cu Liță Dumitru, Iordănescu și Marcel Răducanu”

Lasă un răspuns