Burleanu răspunde cererii lui Talpan de a trimite FCSB în Liga a 5-a: „Sunt surprins de cât timp liber poți să ai la MApN!”

de | iunie 9, 2017

În articolul „După 70 ani! Steaua vrea titlul la TAS și Talpan prinde iar glas: „FCSB în Liga a 5-a„,  publicat pe fcsteaua.ro, v-am prezentat declarația juristului CSA Florin-Costel Talpan în care spune: „Vrem sa-i luam locul echipei lui Becali, pentru ca el a obtinut fraudulos aceasta echipa.”

Florin Talpan spune ca noua echipa a CSA trebuie inscrisă direct în prima Ligă, nu în cea de-a patra. Talpan vrea ca FCSB sa fie retrogradată în liga a 5-a și locul să fie dat la CSA Steaua București!

„Locul echipei Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti este in prima liga. Vrem sa-i luam locul echipei lui Becali, pentru ca el a obtinut fraudulos aceasta echipa. Echipa FCSB nu este afiliata la FRF, nu a fost afiliata, nu stiu cum si-a desfasurat meciurile in campionat. FCSB nu trebuie sa mai evolueze in Liga I, FRF trebuie sa dispuna masurile legale care se impun. Mi se pare ca lumea trebuie sa respecte legea in Romania si echipa lui Becali sa fie retrogradata in liga a cincea”, a spus Florin Talpan.

Răzvan Burleanu, președintele FRF răspunde cererii lui Talpan de a trimite FCSB în liga a cincea: „Sunt surprins de cât timp liber poți să ai la MApN!”


Burleanu raspunde cererii lui Talpan de a trimite FCSB in liga a cincea: „Sunt surprins de cat timp liber poti sa ai la MApN” pe www.sport.ro

Steliștii nu vor fi retrogradați în Liga a 5-a, așa cum cere Talpan. „Văd că cei din Armata au prea mult timp liber”, spune Răzvan Burleanu, șeful Federației.

Talpan spune că vrea că Steaua Armatei să-i ia locul echipei FCSB în prima Liga, dar generalii nu i-au transferat încă niciun fotbalist lui Marius Lăcătuș.

„Câteodată rămân și eu surprins de cât de mult timp liber poți să ai la MApN! Dacă ai ajuns să te ocupi de fotbal, eu înteleg că ai destul de mult timp liber…

FCSB nu are niciun motiv să fie retrogradatăspune Răzvan Burleanu, șeful FRF.

Sursa: sport.ro

Image result for baza sportiva fcsb steaua berceni 2017

10 comentarii la „Burleanu răspunde cererii lui Talpan de a trimite FCSB în Liga a 5-a: „Sunt surprins de cât timp liber poți să ai la MApN!”

 1. kla2005

  In ciuda conflictului care urmeaza sa fie transat la TAS si a criticilor dure si fara perdea pe care i le-a adus Jijinho, Burleanu nu se lasa impresionat de soldateii de plumb!

  Sunt placut surprins de asta!

 2. Cosmin Andrei

  Spre deosebire de Talpan, Lacatus mai si gandeste. Eu am impresia ca acest soldatel viseaza la cai verzi pe pereti. In prostia lui se asteapta ca Lacatus sa faca o echipa care sa umileasca tot in Europa:))) dar la primul hop se va trezi la realitate.

 3. siegfried

  Nu înțeleg mirare voastră. Burleanu e un parvenit îndrăgostit de bani.
  De când a ajuns președinte la FRF a avut 2 obiective mari și late:
  1. Să-și bage degetele în bugetul federației.
  2. Să câștige un nou mandat de președinte ca să continue punctul 1.
  FC Steaua e money maker-ul din fotbalul românesc, ca atare era evident de la început că în duelul CSA vs. FC Steaua, Burleanu este trup și suflet alături de Becali.

  1. fortuneteller

   @siegfried: Ai uitat punctul 3.
   3. Sa nu se murdareasca in mod vizibil in timp ce lucreaza la punctul 1. Nu numai ca FC e money maker, dar chiar are continuitatea de partea ei. Ca sa se bage de partea CSA ar insemna sa se umple de rahat. Nu e vina lui Burleanu ca CSA/Talpan nu actioneaza in justitie pt repunerea in dreptul de proprietar al echipei de fotbal.

 4. inferno-ghencea

  Motivarea, pe scurt

  Vom trece aici cele mai importante puncte ale motivarii, pentru cei care nu vor avea timpul necesar sa citeasca intreg documentul.

  1. Numele tine de marca, iar FC Fcsb a incalcat decizia data in dosarul ”Marca Steaua”

  Chiar de la inceputul motivarii, putem vedea care a fost motivul pentru care a pornit acest proces. Judecatorii au ajuns la concluzia ca, prin folosirea numelor “Steaua” si “Steaua Bucuresti”, FC Fcsb incalca drepturile EXCLUSIVE detinute asupra marcilor de catre clubul Steaua.

  Ni s-a spus foarte mult timp ca numele nu are legatura cu marca. Ei bine, se poate vedea foarte clar ca are. De altfel, dreptul Stelei asupra numelui sau a aparut si in motivarea din dosarul “Marca Steaua”, insa ea a fost ignorata de aceasta echipa de hoti si de sclavii lor din presa si din fotbalul romanesc.

  2. Decizia este definitiva!

  Foarte mult timp, mai multi sustinatori de-ai lui Becali au urlat ca decizia nu e definitiva, ca mai exista cai de atac si ca Becali poate recupera numele. Asta nu e adevarat.

  Judecatorii au decis ca FC Fcsb sa isi schimbe numele in termen de 15 zile de la pronuntarea sentintei sub sanctiunea platii de daune de intarziere, in valoare de 500 de euro pe zi. Mai mult, noua denumire nu are voie sa includa niciun fel de combinatie a marcilor sau denumirii clubului Steaua. ASADAR NICI ACEST FC Fcsb NU E PERMIS! Deoarece Becali isi face reclama la TV, sustinand ca Fcsb inseamna FC Steaua Bucuresti. In cazul acesta, el incalca decizia judecatorilor.

  3. FC Fcsb a fost obligata sa isi schimbe numele si la FRF

  Decizia judecatorilor obliga FC Fcsb si sa faca schimbarea de nume la federatie, in termen de 30 de zile de la RAMANEREA DEFINITIVA A SENTINTEI.

  4. FC Fcsb trebuie sa schimbe numele paginii de Facebook si al siteului

  Echipa lui Becali nu a facut aceste modificari nici azi.

  5. Palmaresul Stelei apartine DOAR CSA STEAUA BUCURESTI!

  Citat din motivare:

  “Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” detine exclusivitatea: … d) palmaresului inregistrat de catre sportivii si echipele clubului in competitiile in care au participat.”

  Alt citat:

  “…exista un conflict intre acelasi semn folosit de SC FCSB SA si marca notorie “Steaua Bucuresti” a reclamantei care se bucura de reputatie si palmares. ”

  Alt citat:

  “Totodata, partile desfasoara servicii in parte identice si similare in sfera activitatii, parata revendicandu-si in materiale de promovare si pe siteul propriu palmaresul reclamantului si pretinde fata de public a fi continuator al acestuia, utilizeaza pentru a da identitate si distinctivitate echipei sportive culorile specifice marcilor reclamantului, riscul de confuzie pentru consumator fiind astfel demonstrat.”

  Nu mai e nevoie sa spunem altceva.

  6. Procesul castigat pe fond de FC Fcsb a fost o farsa.

  In acea faza, judecatorii au sustinut ca intre cele doua entitati, FC Fcsb si Steaua, nu exista identitate de servicii, desi ambele desfasoara activitati sportive.

  7. Chiar daca Steaua nu ar mai face fotbal niciodata, FC Fcsb tot nu are voie sa foloseasca numele Steaua.

  Asta deoarece amandoua practica aceeasi activitate, si anume “activitati ale cluburilor sportive”.

  8. Orice intelegere dintre nonprofitul AFC Steaua Bucuresti si SC FCSB SA, la care nu a participat si CSA Steaua Bucuresti, este ireleveanta!

  9. AFC-ul lui Paunescu nu a primit niciodata marca Steaua! Nu a existat niciun transfer!

  10. Marca AFC-ului a fost inregistrata cu acordul MAPN-ului si a expirat in 2009. Orice intelegere intre AFC si FCSB devine astfel irelevanta, deoarece acea marca, a AFC-ului, a disparut.

  http://www.steaualibera.com/2017/06/07/exclusivitatea-motivarea-deciziei-din-dosarul-numele-steaua/

  🙂

Lasă un răspuns