Anunț important! Azi, marți, 6.000 de bilete disponibile la case!

de | august 16, 2016

Anunt-important

1.Steaua-Manchester City: 6.000 de bilete disponibile la case!

FC Steaua București anunță că la casele de bilete de la National Arena (intrarea dinspre Bulevardul Basarabia) mai sunt disponibile aproximativ 6.000 de bilete pentru meciul cu Manchester City la cele doua tribune, precum si la peluze!

Ultimele bilete disponibile pentru partida cu Manchester City vor fi puse în vânzare la casele de la National Arena (intrarea dinspre Bulevardul Basarabia) în cursul zilei de marți, ora 10:00.

In alta ordine de idei, accesul pe stadion se va face incepand cu ora 19:15. Va rugam sa veniti la meci din timp, pentru a evita aglomerarea la portile de acces.

Va asteptam alaturi de noi.

Forza Steaua!

Nota Redacției:

Cele 6.000 de biletele provin din cele 32.000 comandate online și 3.500 au fost neridicate și cele 3.000 alocate englezilor, din care s-au returnat 2.500.

În ciuda faptului că stadionul va fi plin diseară, contra lui Manchester City, Steaua se confruntă cu o problemă ridicată de mai mulți fani care au achiziționat bilete online. Aceștia s-au plâns că, deși au achitat facturile primite pe mail, nu au primit tichetele prin curier.

Oficialii Stelei au explicat problema pentru GSP:

„Cunoaștem problema, dar nu ține absolut deloc de noi sau de firma care s-a ocupat cu distribuția tichetelor. Sunt zone în țară unde sâmbătă și duminică firmele de curierat nu fac livrări, iar ieri, luni, a fost din nou o zi liberă, unde firmele de curier nu au lucrat. Sunt bilete pe drum și acum către cei care le-au cumpărat, dar din păcate cei care nu le vor primi și se vor întoarce retur la club, vor primi banii înapoi. Din informațiile pe care le avem sunt doar câteva zeci de cazuri, 20-30„.

2.Biletele pentru Derby, disponibile online!

FC Steaua Bucuresti anunta ca a pus in vanzare online biletele pentru Derby-ul cu FC DINAMO BUCURESTI, contand pentru etapa a cincea a Ligii 1 Orange, care se va disputa sambata, pe National Arena, incepand cu ora 21:00.

Tichetele sunt disponibile pe www.biletesteaua.ro, iar preturile acestora sunt urmatoarele:

PELUZA – INEL 1 – 15 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – CENTRAL – 75 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 1 – 150 LEI

In alta ordine de idei, va reamintim faptul ca marti, incepand cu ora 10:00, vor fi puse in vanzare, la casele de la National Arena (intrarea dinspre Bulevardul Basarabia), ultimele 7.200 de bilete pentru meciul cu Manchester City, contand pentru play-off-ul UEFA Champions League. Numarul acestora a fost suplimentat in ultimul moment, avand in vedere faptul ca solicitarile pentru bilete ale suporterilor oaspeti au fost mai mici decat cele preconizate!

Comunicate FC Steaua Bucuresti

Lasă un răspuns