Andrei Partoș șterge pe jos cu gașca Digisport: Naum, Moraru, Rădulescu etc,

Andrei Partoș, atac la Moraru și Naum de la Digisport după scandalul “FCSB în carantină”: “Sunt niște potlogari corupți”‼

Jurnalistul și comentatorul muzical Andrei Partoș a avut o replică acidă la adresa realizatorilor de emisiuni de la Digi Sport, Vali Moraru și Radu Naum după scandalul “FCSB în carantină”. Partoș îi acuză pe aceștia, dar și pe o parte a invitaților că nu sunt imparțiali și a criticat dur vehemența cu care jurnaliștii postului TV critică FCSB.

🎥În vlogul său “Foc de P.A.E.”, comentatorul muzical a vorbit despre atitudinea anti FCSB a celor de la Digisport și se delimitează de emisiunile postului respectiv.

Partoș l-a criticat și pe Radu Paraschivescu, invitat permanent de la Digisport, despre care spune că nu înțelege de ce simte nevoia să îi apere pe colaboratorii săi de la postul tv. De tirul lui Andrei Partoș nu au scăpat nici unii colaboratori ai postului, cum sunt Remus Răureanu sau Decebal Rădulescu.

Video

🎤”Am ceva de spus despre diverșii măcănitori de la posturile de televiziune. Pentru că trebuie să existe un echilibru. Ei spun că sunt oameni de presă. Eu nu sunt om de presă. Pot să fiu subiectiv și să spun că țin cu echipa asta (n.r. FCSB), nu îmi place patronul, dar echipa mi-a fost dragă de când aveam șase ani și eu nu mă dezmint.

Alții fac altfel. Au o favorită într-un oraș, o altă favorită în alt oraș. Dacă iese campioană europeană, mai țin și cu ăla. Dacă nu mai e performanță, nu mai țin. Mie nu mi se par ăștia fani. Ăștia sunt niște cioflingari care se lipsesc de una, alta.”, a tunat Partoș.

👉”Sunt niște lucruri intolerabile și am decis să nu mai vorbesc despre postul în sine, Digisport.”
🎤”Dar, presa are obligația de a avea o atitudine corectă și decentă în raport cu sportul. Și atunci, dacă ai un comentator de sport care spune la fiecare mișcare a unui jucător de la cealaltă echipă care nu e FCSB că e “splendid”, “excepțional”, “senzațional”, iar orice mișcare a celor de la FCSB chit că sunt bune sau nu “e greșit”, “nu e bine”, “nu se așează bine”, comentatorul de meci, nu mai vorbesc despre ce spun ei după partidă.

Sunt niște lucruri intolerabile și am decis să nu mai vorbesc despre postul în sine, Digisport, și nici despre oamenii de acolo orice s-ar întâmpla. Mă uit la meciuri că n-am încotro, ei dau mai multe meciuri decât celelalte posturi, dar o să mă uit mai insistent la Look TV, la Pro X sau la cine mai dă sport.”

👉”Nicio șansă cu acești indivizi cum este unul ca Decebal Rădulescu, cum e Valentin Moraru despre care aveam o părere bună și era ponderat până l-am văzut bruscându-l pe Mihai Stoica”
🎤”Despre ei nu mai spun nimic pentru că este o ușă închisă. Nicio șansă cu acești indivizi cum este unul ca Decebal Rădulescu, cum e Valentin Moraru despre care aveam o părere bună și era ponderat până l-am văzut aseară bruscându-l pe Mihai Stoica, nu mai vorbesc de domnul Naum, Răureanu, Geambașu, oameni care permanent au o răfuială cu acest club de când era Steaua.

Problema este ciudată pentru că patronul acestui club și-a făcut un obicei să intre la ei pe post și să vorbească cât vrea el. Adică ei își făceau rating pe spinarea acestui individ care e semiconștient de ce spune și oricum spune același lucru de ani de zile. Cu toate acestea, Becali a avut poarta deschisă ani de zile să ciripească acolo, după care ei făceau mișto de el în diverse forme.”

👉”Această mizerie caracterială nu o pot lăsa așa”
🎤”Această mizerie caracterială nu o pot lăsa așa. Așa că am decis să nu mai spun nimic despre acest post, indiferent de ce minunății transmite. Cu fotbalul ne-am lămurit. Eu nu spun că această echipă este senzațională sau că va lua titlul sau nu. Spun doar că trebuie tratată cu aceeași măsură ca și celelalte.

S-a vorbit de Dinamo și le-au plâns în brațe și în poale în toate felurile. Faptul că FRF nu au intervenit să vadă că acolo e o țeapă, faptul că Dinamo joacă de bine, de rău și chiar câștigă niște meciuri, nu i-a mai interesat. Dacă nu e o dramă, nu îi interesează.”

👉”Dacă s-au putut întoarce s-au întors, trebuiau să fie testați înainte de meci și dacă i-au testat și n-au nimic, care este grija ta de comentator?”
🎤”Au plecat cei de la Steaua în Turcia. Cum de au plecat, cum de i-a lăsat, cum de au voie, cum de au putut, de ce nu li se pune o carantină? Tot timpul au pus acești băieți problemele sub forma asta. Păi dacă s-a putut, au plecat, omul a avut bani, i-a trimis. Dacă s-au putut întoarce s-au întors, trebuiau să fie testați înainte de meci și dacă i-au testat și n-au nimic, care este grija ta de comentator?

Ei nu sunt reprezentanții echipelor adverse, ei sunt niște comentatori, jurnaliști. Ei trebuie să aibă echilibru. Nu, domnule, ei trebuie să decidă ei: “eu l-am pus pe ăla acolo”, “eu l-am scos pe ăla”, vor să se laude că nu știu ce antrenor care nu avea loc de muncă, după ce a venit la ei de două, trei, patru, cinci ori, și-au găsit loc de muncă. Vezi cazul Mulțescu, săracul. Sau alții. Deci nu e în regulă ce se întâmplă și trebuie să mă manifest sub forma asta. Și atunci îmi pun singur embargo în a pronunța numele acestui post și a acestor derbedei, care nu mai sunt ziariști.”

👉”Sunt niște potlogari corupți, clar corupți, dacă nu au luat bani, înseamnă că alte forme”
🎤Sunt niște potlogari corupți, clar corupți, dacă nu au luat bani, înseamnă că alte forme. M-a surprins neplăcut că Radu Paraschivescu a simțit nevoia să îi apere pentru că el nu e ca ei, chiar dacă se duce acolo.

El măcar are o echipă favorită care nu intră în discuție și care este Poli Timișoara și care, știți bine, este într-o ligă inferioară. Faptul că simte nevoia să îi apere este pentru mine o tristețe pentru că Radu are și feeling, are și intuiții și nu poți să spui că nu observi ce fac ăia. Poți să spui că ești de acord”, a spus Partoș.

partos #naum #moraru #fcsb #digisport #fcsbesteaua #SteauaRosAlbastra1947

X Ray

 • Am o propunere care sper sa ajunga la urechile lui Mihai Stoica. Am văzut că prin Europa deja se joacă meciurile de Supercupa. Haideți să propunem FRF ca stadion pentru Supercupa sa fie stadionul STEAUA! Cei de la MAPN au spus că nu au nimic daca acolo se va juca finale de competiții in care joaca FCSB. Ce părere aveți?

  6
  1
 • Din cate stiu eu, stadionul nu este functional. A fost receptionat la deruta, din ratiuni electorale!. Si apoi, cred ca administrarea lui (organizare, finantare, personal etc.) nici macar nu este pusa pe hartie. In prezent, UM 02301 nu efectueaza decat paza acestui „obiectiv militar”! 🙂

  • Am înțeles. Un fel de Catedrala Mântuirii Neamului este si stadionul Steaua. Au fost inaugurate ambele din rațiuni electorale. 😁

 • Intr-adevar, sleahta asta de pseudo-jurnalisti de la digisport depaseste orice limita a decentei. Numai cand vezi chipurile hade ale unui Naum, Radulescu, zis si raspopitu’, Gaureanu si, mai nou, ca sa nu fie repudiat de stapanii postului, Moraru, te invadeaza repulsia si schimbi postul pana cand incepe/se reia transmisia sportiva.
  Felicitari, maeste Partos! ….

 • Oriunde am juca Supercupa sa nu ne arbitreze inegalabilul Istvan si sa o câștigăm și să i-o facem cadou după meci. Multa UE cfr!

  3
  1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?