SuperLiga: U Cluj 2-1 FC Steaua. Comedia gafelor

de | octombrie 30, 2022

Roș-albaștrii au înregistrat prima înfrângere după o serie de patru victorii la rând, cu un joc mediocru și două cadouri de coșmar oferite pueril de Șut și Edjouma.

Senegalezul Thiam a deschis scorul, în minutul 32, după o pasă cadou oferită în careu de Adrian Șut.

Până la pauză însă Sepcile Rosii aveau să-și dubleze avantajul prin Filip. Acesta a punctat cu un sut tot din interiorul careului, mingea fiind oferită cadou de Edjouma la o respingere neglijentă după o fază fixă.

U Cluj a rămas în inferioritate numerică din minutul 58, când Pires, jucator deja avertizat cu un galben, a încasat roșu direct pentru o intrare cu piciorul sus asupra lui Compagno.

FC Steaua a redus din diferența prin Cordea, în minutul 86, și a ratat egalarea când Gorcea a scos fabulos cu o mână șutul lui Tavi Popescu din 16 metri.

AVANCRONICĂ

⚽️?Etapa cu numărul 16 din acest campionat își trage cortina după partida de pe Cluj Arena, acolo FC Steaua vine să se dueleze cu Universitatea, luni, 31 octombrie 2022, de la ora 21:00.

CCA l-a delegat pe Istvan Kovacs la centru pentru partida dintre U Cluj și FC Steaua, din etapa a 16-a a Ligii 1.

⚫️⚪️U Cluj a ajuns în clasament pe un loc de retrogradare, dar împotriva Stelei va dori să repete performanța din jocul tur, când a reușit să smulgă un punct pe Arena Naţională (1-1). Clujenii au și argumente pentru că de la venirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică, „U”  a arătat o echipa capabilă să lupte de la egal la egal și cu granzii campionatului.

În ultimele 4 jocuri disputate pe teren propriu, „șepcile roșii” au bifat 2 victorii (1-0 cu Chindia și Hermannstadt), o remiză (1-1 cu CSU Craiova) și au pierdut nemeritat, scor 1-2, în fața marii rivale din oraș, CFR. Partida a fost dominată de „U” și au fost critici justificate legate de câteva decizii „pro CFR” luate de centralul Radu Petrescu, care au viciat rezultatul final.

??FC Steaua face un tur de forță în această săptămână, evoluând lunea trecută la Sfântu Gheorghe în campionat (scor 0-1), joi la Bruxelles contra lui Anderlecht in grupele UEFA Conference League ( scor 2-2) și luni o nouă deplasare la Cluj care închide o săptămână plină de fotbal, dar si destul de istovitoare. Speranțele steliștilor cu privire la prezența în Play-off par să prindă viață, aceștia reușind să câștige ultimele 4 jocuri de campionat (3-2 cu Arges, 2-0 cu Petrolul, 2-1 cu UTA și 1-0 cu Sepsi) și astfel au urcat de pe locul 14, pe locul 6 la startul acestei etape, cu 20 de puncte.

Din păcate, Petrolul a învins sâmbătă la Voluntari, acumulând 23 de puncte cu care a săltat în clasament pe locul Stelei. Vicecampioana a coborât pe poziția a 7-a și acum are nevoie de o victorie la Cluj pentru intra din nou în zona de Play-off.

Pe lângă fotbaliștii aflați pe lista cu accidentați (Iulian Cristea și Ovidiu Popescu), roș-albaștrii nu vor conta la acest meci nici pe Răzvan Oaidă, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. 

FORZA STEAUA!❤️?

X Ray

55 de comentarii la „SuperLiga: U Cluj 2-1 FC Steaua. Comedia gafelor

  1. bucur

    Dupa patru victorii Steaua incepe returul cu UCj, echipa cu care a pierdut primele doua puncte la Bucuresti. Apoi, Steaua, in 8 partide a reusit sa castige un singur meci(cu Chindia), a mai inregistrat inca 4 remize cu echipe de play-out si a pierdut de doua ori(Rapid, CSU).
    Asadar, dupa un calcul simplu Steaua a pierdut in primele 8 etape cel putin 10 puncte cu care acum ar fi fost in clasament pe locul 2 cu 30 de puncte, fara cele doua partide restante.
    Care ar fi intrebarile pe care le putem pune acum ?
    – Va reusi Steaua sa-si castige punctele pierdute in tur de la echipele pe care (normal) trebuia sa le invinga ?
    – Foarte important ar fi sa câștige si cele doua partide pierdute la echipe aflate acum pe locurile 1- 2 ! Va reuși ?
    – Apoi, cate puncte ar putea obtine Steaua din cele doua restante(cu CFR, FCBt) ?
    Hai, Steaua ! Sperand intr-o victorie cu U si imbunatatindu-si in continuare jocul, echipa ar putea sa ajunga cat mai sus in clasament ! Succes !

    4
    2
  2. E.K.88

    Ca să ținem pasul, va trebui să câștigăm fiecare meci, cu atât mai mult cele cu adversare mai slabe. Butoanele sunt apăsate de către rivalele noastre, s-a ajuns în asemenea hal încât aseară au ajuns să se fure hoții între ei. Rapidul e în „anul centenarului”, dar în același timp resursele în materie de aranjamente ale CFR-ului sunt nelimitate. Ca să avem o șansă, trebuie să batem tot.

    1
    1
    1. strezahuzum

      Dar acum o saptamana, cand au castigat cu U Cluj din 2 penaltiuri, dintre care cel putin unul a fost inventat si au fost iertati de un cartonas rosu la o intrare specifica Chefere (cu ambele copite direct pe tibia adversarului) n-a fost furt? Intreb si eu nu dau cu parul.

      1
      1
  3. bucur

    2-0 !!!!!! Echipa de baza face o repriza de joc LAMENTABIL ! Pase gresite(Cordea, Edjouma, Coman, Sut etc) date numai la adversar, atitudine de lehamite si gafe-cadou oferite cu nonsalanta unor jucatori clujeni care nici lor nu le vine sa creada de ce echipa are in fata….
    Am scris aici ca Steaua a pierdut cateva titluri de campioana datorita GAFELOR facute de unii aparatori prin rotatie….
    Avem o echipa neantrenata sau antrenata prost…..

  4. alex-0101

    Doamne cât de penibil cât de penibili sunt panaramele astea, echipa nu e in stare sa paseze , nu sunt in stare sa facă presing, nimic. Cât trebuie sa l suport pe oligofrenul de Nick? Cât trebuie sa mai suport penibilul asta de antrenor și Măscăriciul din loja, as vrea sa ma detașez de c***ul asta de echipa, suntem rău , felicitări marionetei pentru introducerea lui ȘUT in primul 11 impreuna cu Edjoma fac cel mai bun cuplu de mijlocasi, lenți , fără sa fie in stare sa paseze 1m in fata , fără nimic dar boul de Dica a executat de unde sa gândească el meciul…
    Sa va ia d**u de oligofreni, vinde Ba ciobane, pleacă impreuna cu MM și Nick și lasă ne pe noi, muriți in chinuri !!!

  5. saramago

    U Cluj – Steaua 2-0 (pauza): au fost 45 de minute lamentabile ale baietilor lui Dica, cu erori mari in toate compartimentele si in toate fazele jocului, care au facilitatat avantajul gazdelor.

    Tarnovanu 5 – nesigur;
    Cretu 4 – un fel de fundas dreapta;
    Tamm 5 – a resimtit din plin presiunea atacantilor adversi;
    Dawa 2 – evolutile sale reprezinta o insulta la adresa suporterilor stelisti;
    Pantea 4 – ii lipseste tehnica de deposadare, intre altele;
    Sut 3 – a inlesnit deschiderea scorului;
    Edjouma 2 – tehnica deficitara l-a tradat in permanenta; in plus, a fost la originea golului doi al amfitrionilor;
    Olaru 4 – sleit de puteri inca din primele 10 minute;
    Cordea 4 – meciuri tot mai slabe in ultima perioada;
    Compagno 5 – izolat, n-a pus in pericol poarta gazdelor;
    Coman 3 – a irosit toate baloanele pe care le-a jucat.

    Stelistii au in fata o echipa ambitioasa (mo0tivata), dar modesta. Ca atare, meciul nu este inca pierdut. Dar pentru a echilibra tabela, e nevoie de o alta prestatie – ma refer in principal la mijlocasi.

    1. bucur

      Notele acordate cu obiectivitate pentru jocul lamentabil.
      Vazand jocul Stelei, crrapidistii isi freaca mainile de ceea ce va fi sa urmeze duminica viitoare in partide FCSB-Rapid….
      Dica ne aduce in teren echipe nepregatite, sau antrenate fara nicio orientare tactica si cu jucatori foarte relaxati in joc…..
      Sa mai speram la ceva bun in repriza a doua sau……??????????

  6. Ady80

    Iarăși comentăm meciurile adversarilor,alte țepe trase poporului de politicieni,dar comentarii despre meci nici unul. Un comentariu despre prima repriză a meciului jucat la această oră de FCSB nu aveți? Am văzut golurile,praf și pulbere apărarea . Echipa asta parcă e antrenată de ciobanii oierului. Joacă doar din inspirația de moment a unor jucători, când acesta lipsește echipa e silke- burghiată

    1
    4
  7. FortuneTeller_revived

    GroazNick! Alo, se vede la palat ce inseamna sa faci treaba de mantuiala cu antrenori fara putere si fara putinta? O ceata de nauci, alergatura fara scop, majoritatea nici nu pot executa decent un stop cu latul. N-am vazut vreodata o echipa Steaua mai slaba si mai lipsita de mandrie.

  8. adi i.

    Du-te Dica te-ai întrecut cu becali sa schimbi posturile la jucatori și in vara când au venit mulți jucatori in loc sa cristalizeze o echipa de baza ai schimbat tot timpul jucătorii ca erau obosiți din meciurile europene . Du-te și sa nu mai vii nici când vei avea experiența lui Murinho .

  9. bucur

    2-1 ! Mai sus am pus urmatoarea intrebare : – Va reusi Steaua sa-si castige punctele pierdute in tur de la echipele pe care (normal) trebuia sa le invinga ?
    Cu prima echipa dintre cele 5(U) nu am reustit ?
    Mai putem spera sa castigam cu celelalte 4 echipe cu asemenea joc ? Dar cu Farul, Rapid ? Dar cele doua restante cu CFR si SC Botosani ?
    Urgenta nr. 1 : schimbare de antrenor !

  10. saramago

    U Cluj – Steaua 2-1 (2-0); gazdele au stiut sa profite de marile greseli defensive ale baietilor lui Dica. Altfel, stelistii s-au descurcat greu si 11 contra 10.

    Tarnovanu 6 – a intervenit de cateva ori salvator, a fost si nesigur pe alocuri, nu el este problema, cel putin in acest moment;
    Cretu 4 – limitat structural;
    Dawa 2 – cele mai multe prestatii ale acestui fundas au fost veritabile jigniri aduse suporterilor stelisti;
    Tamm 5 – cel mai bun aparator, in conditiile date;
    Pantea 4 – fragil, nu e in stare sa deposedeze, nici cu centrarile nu sta grozav, de la o vreme;
    Sut 3 – a contribuit din plin la succesul amfitrionilor;
    Edjouma 3 – dezordinea personificata;
    Olaru 4 – a inotat la mijlocul terenului;
    Cordea 5 – a dat un gol frumos, care conteaza in statistici, dar evolutiile sale sunt in scadere;
    Compagno 5 – a fost periculos, dar n-a mai avut inspiratie la finalizare;
    Coman 3 – nimic;
    ………………………………………………………………………………………………………………………
    Harut 3 – din acelasi contingent cu Dawa;
    Miculescu 5 – s-a straduit;
    Oct.Popescu 4 – lipsit de inspiratie, a avut un sut frumos, dar care nu poate influenta impresia generala;
    I.Stoica 3 – pieton;
    Radaslavescu – a intrat in ultimele minute.

    Urmeaza meciuri complicate. Poate ca va fi reconsiderata Cupa Romaniei, cine stie …

  11. FortuneTeller_revived

    Oare ce-ar spune nea Imi dupa o asemenea prestatie? Cred ca nici in anii ’50 nu se juca fotbal in felul asta.Cei mai multi sunt netalentati, dar cu pretentii. Cei cativa cu calitati decente, habar n-au ce cauta imbracati in aceleasi culori cu ceilalti, parca cred ca nu pot avea incredere sa lase mingea si la altii. E jale, nimic din ce face aceasta echipa nu e logic. Portarul reactioneaza parca cu lene. Fundasii parca se mira ca adversarii alearga spre poarta noastra, probabil s-ar astepta ca aia sa stea ca niste stalpi imobili. Daca pe faza defensiva e rau catre groaznic, pe faza ofensiva e hilar de-a dreptul. Cica se incearca constructie din aparare. Aiurea! Se incearca prima pasa in lateral, urmatoarea deja e proasta. Nu mai zic de felul in care in min 90 Cretu (si nu numai!) sprinta cam 50m inainte sa dea o pasa la mijlocas! Deci ce putea face in prima secunda, pasa simpla catre mijlocas, acum devine o chinuiala de vreo 10-20 secunde, timp in care apararea se asaza temeinic. La mijloc e alta harababura, unde niste insi rudimentari dpv tehnic ar trebui sa impinga mingea catre atacanti. Cum, cand ei abia pot potoli mingea venita din pasa? Asa ca zona e o gaura neagra, unde dispar toate mingile care reusesc sa iasa din aparare. In atac sunt perlele piperanului, cica aia pe care spera sa ia bani multi. Pai mai patroane, cum sa iasa in evidenta astia daca primesc o pasa utila cam o data la 10 min? Si stii de ce se intampla asta? Pai fiindca se investeste numai in atacanti, nu si in mijlocasi sau antrenori. Bineinteles ca tinta P1 va fi Coman, dar oare ce se poate spune despre Dawa, Edjouma, Sut, Olaru? Pt o vreme am zis ca poate Tavi poate avea o evolutie decenta, dar si el a comis niste greseli de amator in prelungiri. Deci sa adunam: Dawa, Olaru, Edjouma, Sut, Miculescu au fost mai degraba utili pt UCluj; Tarnovanu, Pantea, Tamm, Cretu, Compagno, Coman, Stoica au fost invizibili, total neutrii in joc; Cordea, partial Tavi, partial Radaslavescu. Asta inseamna ca s-a jucat 15 contra 3, deci scorul nu e rau. Lasand gluma deoparte, cine a luat decizia de a schimba profilul echipei de la „viteza” la „gabarit” ar trebui sa-si asume raspunderea pt haosul actual.

    1
    1
  12. FortuneTeller_revived

    Auzi la Becali, cica el vrea posesie si pase!! Cum sa ceri asta daca ai construit lotul pe baza de gabarit, cu jucatori inceti care se preteaza numai la joc de pasa lunga sau centrari plouate in careu, la plesneala?

  13. E.K.88

    O înfrângere urâtă, după un joc în care ai noștri au bubuit mingea haotic. Am păcălit fotbalul prea mult timp, iar acum se întoarce împotriva noastră, norocul avut cu Sepsi etapa trecută nu avea cum să țină în continuare fără să îmbunătățim jocul. Pentru presă e excelent, Becali își face numărul și e plin de articole cu multe clickuri în Gazeta Sporturilor…

  14. E.K.88

    Se pare că doar Dică mai ține de scaun, deși e pe făraș, probabil va demisiona zilele următoare în urma unor discuții „amicale” cu Becali și valetul MM. Problema e că dacă vine în locul lui vreun B.Andone/Todoran/Vintilă/Pintilii/Luțu, nu am făcut nimic. Dar oare ce antrenor competent și normal la cap ar accepta să colaboreze cu Gigi Becali? Poate dacă momește vreun străin cu bani mulți și acela are grijă să își pună o clauză consistentă de reziliere, la care să nu renunțe cu ușurință, cum a făcut-o Edi. În orice caz, perspectivele pentru meciul de duminică cu FC R sunt sumbre, cel mai probabil se va repeta povestea de la meciul tur…

  15. Ady80

    BREAKING NEWS: Dică și -a dat demisia. Sunt curios cine va accepta acest scaun . Luțu ar fi o variantă,are toate „calitățile” cerute de acest post. Dar Pintili ,cred că va fi uns de Preafericitul Gigi.

    2
    5
  16. quark

    asta cu baietii de genul Poenaru, Prepelix sau Croitoru (bine ca si-a gasit la Pitesti) e frectie, faptul ca ai prins un play-off nu te califica/recomanda/confirma ca si antrenor

    Pt cat conteaza anvergura si meseria antrenorului e suficient sa rememoram mana de ajutor data de Olaroiu in 2011, echipa nu juca nimic-nimic, Veni Vidi Vici Cupa Romaniei la pas si torje in lacrimi.

    Hai sa vedem ce fantezie mai are ciobanul.

    3
    1
  17. Ady80

    Degeaba visați antrenor cu experiență, în veci ,amin cat trăiește Gigi. Aseară a explicat cum se bagă la echipă,cum el face schimbări bune, dictează echipa de start ( pardon, el își dă acceptul). În condițiile astea cum să vină un antrenor cu experiență și cu c..ie în pantaloni. Au încercat Piți și Edi cu acea clauză și rezultatul îl știți. Deci ,in concluzie,nimic nu se va schimba. Va veni iar unu care își va face ucenicia la FCSB,dar va fi doar o slugă bună. Din păcate din 2015 rulează acest serial în care toate episoadele au același final,trist pt suporteri ( nu pt toți,vezi gemenii).

    1
    3
  18. bucur

    O veste mult asteptata de suporterii stelisti : Steaua cea adevarata va putea juca din nou in Ghencea. Proiectul de lege privind administrarea bazelor sportive a si fost adoptat de Senat si nu va mai lasa ca stadioanele sa fie folosite doar cum vor cei din plutonul Talpan, Miu, Oprita, Ogararu etc, precum si cei 700-1000 de sudisti….
    Imediat ce au aflat, sudistii pro-CSA Steaua acuză: ca ar fi „Proiect cu dedicație””

    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-csa-steaua-ghencea-proiect-lege-678766.html

    3
    1
    1. 1na1nte

      Cum ai tu tupeul sa vorbesti de 700-1000 de sudisti, cand peste jumatate din ex-peluza nord sunt acum la Sud? Armata Vest, Combat, Roosters, TK sunt grupuri vechi ce au fost la Nord pana in ultima clipa, despre ce Sudisti vorbesti? Aaaa sau tu vorbesti din nestiinta din Cuca Macaii, de la stana?? Aici nu mai e vorba de Talpan, Gigi sau alti tampiti. Aici e vorba de Steaua. O echipa se numeste Steaua Bucuresti, una se numeste FCSB, S-ul venind de la „Spune” in acte si nu de la Steaua. Dar ca chestie asa, vrobesc de grupurile care au venit ultima oara la Sud, cele care erau la Nord. La Nord a ramas doar Skins Berceni, care atentie!!! Grupul vechi de suporteri care chiar au infiintat grupul merg tot la Sud de cand s-au mutat si ultimele grupari. Doar steagul de gard a ramas la Mustata si cativa oameni adusi de el sunt in spatele grupului acum. Majoritatea sunt la Sud. Inainte Nordul era de 3 ori mai mare decat Sud, asta fara lumea care venea sa stea in peluza ca e mai ieftin. Acum Sud-ul Stelei este exact de 3 ori mai mare decat Nord, iar daca ar venii toti oamenii la meciuri, multi s-au saturat de mizeria asta, Sud-ul ar fii de 5 ori mai mare ca Nord. Plus anul acesta, FRF a pus toate jocurile Stelei lune si martea. ca sa poata sa vina cat mai putina lume la stadion. FCSB a avut cat de cat spectatori doar atunci cand au fost meciuri importante. Cu ce faceti voi comparatie?? Pai se compara cu faptul ca inainte de 2014, se juca cu 50000 de insi in tribune la un meci important, iar la unul neimportant erau 18000-20000 ??? Despre ce vorbim aici?

      1
      8
      1. FortuneTeller_revived

        Se numeste CSA Steaua, nu Steaua. Fiecare e liber sa interpreteze cum doreste S-ul din FCSB. In plus, nu e vina FRF ca sunt putini spectatori la meciurile CSA Steaua, ci doar nu e atractiv. Da, au fost multi spectatori la asa numite derbiuri, dar f multi erau suporterii adversarilor. In fine, sa aduci in discutie Nordul de la FCSB cu ce este acum la CSA e o gluma, in conditiile in care stadionul Ghencea a gol.

  19. xray Autor articol

    Nicolae Dică a demisionat astăzi, după înfrângerea cu U Cluj, 1-2. Gigi Becali i-a acceptat demisia, iar FC Steaua a rămas fără antrenor principal cu doar două zile înaintea meciului de Conference League cu West Ham.

    Rolul lui Dică va fi preluat temporar de Mihai Pintilii. Nicolae Dică lasă echipa pe locul 7, primul sub pozițiile de play-off cu 20 de puncte, 3 sub Petrolul de pe locul 6, dar și două meciuri în minus față de ploieșteni.

    Nicolae Dică a încheiat acest mandat la roș-albaștrii cu 9 victorii, 7 remize, 7 înfrângeri și golaveraj negativ, 34:39. Dicanul a calificat echipa în grupele UEFA Conference League, unde a suferit și o dublă umilință, istorică, cu danezii de la Silkeborg, 0-5 atât în tur, cât și în retur.

  20. alex-0101

    @ 1na1nte
    Te scremi prea mult sa susții ca echipa aia înființata n 2017 ce se considera “Steaua” e chiar Steaua.. Voi aveți dușmani peste tot ma, tot aud tot felul de scuze, chiar nu vedeți ca echipa aia pe care o susțineți nu poate scapă din gheara comunista ? A fost înființata pentru un singur scop acela de a stoarce bani de la bugetul de stat și visele unor boschetari, pardon, generali de al face pe cioban de câteva meleoane..
    Prin ceea ce se întâmpla ați reușit sa distrugeți cel mai mare club de fotbal din România. Tu crezi ca noi îl simpatizam pe oier? Ok, poate printre noi mai sunt câțiva ce l pupa n dos dar eu sunt absolut convins ca majoritatea de aici îl vor la Mânăstire și pe el și pe MM și pe toată gloata de pușcăriași dar cu toate astea noi nu putem fi manipulați de câțiva burtoși impreuna cu un nebun ca Talpan sa cred ca echipa înființata n 2017 e continuarea Stelei și ca Steaua după 2003 nu a existat fiind furată de Becali, povestea n sine e penibila apăi ce sa mai vorbim de proiect…
    Pana una alta tâmpitul din loja nu va alege antrenor asta i cert dar cu jucătorii pe care ia cumpărat cu sumele pe care le susține mai mult sau mai puțin reale îl va conduce ușor ușor spre părăsirea scenei sper eu sa nu fie prea târziu pentru Adevarata STEAUA!!
    #VindePleacaMori!

    7
    1
  21. decebal22

    Parca vad ca vine iar un neica nimeni antrenor,gen Prepelita,Vintila…
    Domnul cu tupeul ,daca tot ai tupeu sa iesi in fata sa te bati in piept cu enspe mii de peluzari si ca Steaua adevarata e la UM…., de ce pana mea nu umpleti stadionul ala nou din Ghencea la capacitate maxima meci de meci si sa trageti de maneca armata romana sa va bage in campionatul NATO , ca in liga 1 slabe sperante……

  22. decebal22

    @fortune , Oli, Boloni….vise, buna intrebare. Ar merita el ciobandante sa ramana in plop si sa nu vina nimeni.Dar cum am spus unul care sa-si ridice cv-ul ca o fost la Steaua se gaseste. Bland si ascultator cum vrea patronul. Oare cand scapam de Becali, ca de antrenori care pleaca m-am saturat.

  23. FortuneTeller_revived

    Vezi mai Ady80, daca tu nu esti pe statul de plata, ce sa-ti facem noi? Dar parca ziceai ca n-ai timp sa trolezi p-aici, ce se intampla? Ia-l pe amicul de la CSA si mergeti la meci sa ridicati media de spectatori, sa scapati de aia rai care sustin FCSteauaB. Tot acolo va puteti refula la adreasa ciobanului si mimitei, ca nu-i bai.

  24. quark

    @1na1nte & co.

    Dragilor, odata ce ati ales alt drum, care este rostul prezentei dvs. periodice pe acest forum ? Credeti ca intereseaza pe cineva opiniile pe care le prezentati (de multe ori) in forme prea putin civilizate ?
    Nu e mai interactiv sa dezbateti in acea comunitate de suporteri (restransa, dupa toate indiciile vizuale si media) problemele entitatii pe care o sustineti, transferuri, promovare, tactica de joc, competenta antrenorului, rivalitati etc. ?
    Daca nu, mai sunt inca 15 grupari in Superliga, chiar nu gasiti o alta unde prezenta dvs. competenta sa fie bine primita si apreciata ?

    8
    1
  25. alex-0101

    Dacă JIJI îl aduce pe Ciubotariu sau Neagoe e clar ca nu prinde play Off ul. 2 antrenori defensivi fără performante notabile n cariera pe lista unui club cu pretenții la titlu, e de noaptea minții !!!
    Mai bine sa l aducă pe Reghe sau Zenga dacă vrei sa salvezi ceva ( un loc in play Off) pt ca titlul e pa de mult …

    1
    1
  26. E.K.88

    Că veni vorba de variantele vehiculate ca antrenori, Poenaru nu mă încântă, în afară de acel sezon mai reușit cu Clincenii, nu a reușit mare lucru, iar UTA nu a arătat deloc bine sezonul acesta, cel puțin în confruntările directe cu ei, au fost mai penibili ca noi. Prepeliță e un pic mai răsărit, în sensul că a reușit să ducă în play-off o echipă foarte slabă ca FC Argeș. Dar nu știu dacă ar face față la o echipă cu pretenții.
    Ciobotariu e bun pe sistem „autobaza”, asta ne-ar aduce un pic mai multă siguranță în apărare, dar în același timp am ajunge mai greu la poarta adversă.
    Despre Becali nu sunt multe de spus. Știm cu toții că e un bișnițar parvenit, care a dat-o în delir mistic în speranța de a își va spăla păcatele tinereții. Dacă nu ar fi ajuns bogat, ar fi fost doar un nebun marginalizat, așa e un nebun care face rating și e o mină de aur pentru mass-media. A reușit de multe ori să pună bețe în roate echipei și nici un antrenor profesionist nu a rezistat cu el. Chiar și atunci când echipa mergea bine, a făcut el cumva să își aducă un om „cuminte” în locul antrenorului profesionist. Nici acum nu înțeleg de ce a fost ejectat Protasov de exemplu într-un moment în care a reușit să închege o echipă și să aibă rezultate cu mult peste nivelul jucătorilor. Și pe atunci Becali era în vremurile sale bune, când se suia pe Maybach, iar cei mai mulți dintre actualii membri ai așa-zisei peluze Sud, îl aclamau și îl aveau ca idol. Apoi după sezonul UEFAntastic a urmat declinul, oprit doar o scurtă perioadă care a coincis cu plecarea lui Becali la studii aprofundate pentru scrierea cărților sale.
    În concluzie, Becali e ok pentru echipă, dacă rămâne patron, dar să stea cât mai departe de ea.
    O vreme și eu l-am urât pe Becali, și mi-am dorit să dispară într-o formă sau alta, dar acum dacă mă gândesc, dispariția lui ar fi o catastrofă. Nu investește nici un om cu scaun la cap în fotbalul românesc, indiferent de brandul echipei. Dinamo știm unde a ajuns după ce a fost părăsită de „academicienii” Borcea și Turcu, iar americanii de care spunea Pițurcă (probabil la vrăjeală) că vin la CSA, se lasă așteptați. Se poate mult mai rău. Iar dacă fotbalul românesc e cum e, nu m-ar încălzi cu nimic niște titluri luate în maniera CFR-ului ca apoi să pierdem în Europa cu Pyunik, luxemburghezii sau mai știu eu ce kosovari.
    Încerc să privesc lucrurile cât mai detașat. Țin cu FCSB (adevărata Steaua) indiferent de circumstanțe și rezultate. Mă bucur când văd un meci frumos, cum a fost cel cu Anderlecht, mă bucur când mai scoatem capul în Europa și încerc să nu mă enervez prea tare când luăm bătaie. Până la urmă fotbalul este doar un sport, care pentru noi înseamnă doar divertisment. Nu trăim din el și nu ne schimbă cu nimic viața de zi cu zi.

    3
    1
  27. E.K.88

    https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/de-ce-a-plecat-oleg-2507705

    Dintre toți antrenorii care au trecut pe la Steaua în era Becaliană, pe Protasov îl regret cel mai mult. Aveam un stil de joc extrem de plăcut ochiului, fără bubuială, cu trasee și scheme exersate și o echipă omogenă. Plecarea sa a fost discretă, fără circ, deși motivele plecării sale au fost cam aceleași și la alți antrenori profesioniști care au trecut pe la echipă.

  28. alex-0101

    Bai baieti, pe ce criterii ciobanul MM ul îl vor pe Ciubotariu/ Neagoe? Pe ce criterii e susținut de Mustață? Ca nu a înjurat suporterii? E buna brânza?
    Pai omul asta nu a demonstrat nimic, nimic in cariera lui de antrenor cum sa vii la o echipa ce are pretenții la titlu și vise umede ale ciobanului la “Shampions League”, înțeleg ca ciobanul vrea sa controleze tot, MM e “valetul de la palat” dar și noi suporterii suntem atât de tampiti încât sa acceptam pe toate no name urile antrenori?
    Știu ca nu putem schimba poziția oierului ca el “taie și spânzura” dar măcar la nivel declarativ sa ne arătam adversitatea fata de măscăricii ăștia de antrenori … Acum dacă e sa o iau in serios la ce susține Mustață și Oprită e “scula” de antrenor… Chiar nu gasim pe cineva mai “calificat” ? L as prefera și pe Reghe manelarul in locul mascaricilor ăștia …

  29. E.K.88

    Strict luând în considerare palmaresul, Ciobotariu stă mai bine ca mulți antrenori care au trecut pe la noi. Practic a obținut maximum posibil de la echipe modeste, ultima fiind FC Voluntari, cu care a terminat sezonul trecut pe locul 4.
    E drept, de la autobază la echipe cu pretenții internaționale e cale lungă, dar asta ar putea fi șansa lui. În schimb dacă jocul lui e axat pe apărare și contraatac, nu ar fi un lucru pe placul lui Becali, care vrea posesie, deci din punctul ăsta de vedere, nu prea înțeleg de ce s-a gândit fix la el. Dar ca rezultate, nu e cea mai rea variantă posibil. Nu îl văd cu nimic mai prejos ca Dan Petrescu, sunt cam tot pe acolo pe stil, doar că Ciobotariu nu are aerele și fumurile lui „SuperDan”.

    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/10-performante-reusite-de-liviu-ciobotariu-antrenorul-dorit-de-fcsb-678844.html

  30. quark

    daca acest Ciobotariu senior este un asa frumos caracter, poate destainuie si care era motivul bucuriei deșănțate la meciul din play-off scor 2-2 dupa greseli flagrante de arbitraj, coroborat cu sacrificarea finalei de Cupa de catre ilfoveni

    numai antrenori de duzina pe lista, in fapt scoala romaneasca de antrenori scoate promotii de aceeasi calitate cu nivelul fotbalului actual = (sub)mediocre

  31. E.K.88

    Eu nu zic că Ciobotariu ar fi un caracter frumos, doar că e mai discret decât Dan Petrescu, iar ca antrenori sunt cam pe același stil. Cel mai probabil s-a bucurat la acel egal smuls împotriva noastră datorită primei consistente primite pe linie de partid. Valiza de la Cluj a fost mult mai groasă decât s-a vehiculat și decât ne închipuim noi…

  32. E.K.88

    Apoi dacă Voluntari câștiga cupa, ce naiba ar fi făcut în Conference League cu lotul lor? Ieșeau probabil și mai prematur decât a făcut-o Pepsi. Ăsta e nivelul ligii noastre. Așa mai motivantă a fost valiza de la tovarășul Dâncu.
    Cât despre varianta Neagoe, e și mai grea de înțeles, nu găsesc nimic în palmaresul lui care să îl recomande măcar cât pe Ciobotariu…

    1
    1
  33. Gosu

    De fapt Ciobotariu era sa castige titlul in fata lui Galca, asta ca reminder pentru cei cu memoria scurta.
    Reghe are treaba cu petrodolarii, bautura si femeile. Realitatea e ca nu ai ce sa aduci din Romania.

  34. quark

    eu imi amintesc in acel sezon o prestatie horror (ca tot ne invartim in zona Halloween) a lui Kovacs Istvan in octombrie 2014 cu un Keseru rupt de N’Doye, penalty clar la Cristi Tanase si un cot in figura aplicat de Muresan lui Rusescu (Pustai antrena AS Ardealul)

    Cu punctele deturnate de Kovacs spre cealalta tabara, Ciobotariu senior putea sa „castige” titlul

  35. E.K.88

    Păi ce vorbim aici, doar se știe oficial că cei de la Târgu Mureș au dat șpagă șefului CCA! Deci dacă lua titlul Ciobotariu atunci, avea cam aceeași valoare ca titlul luat de Edy cu CFR sau ca toate titlurile luate de Dan Petrescu în România. Totuși asta nu îl face un antrenor prost. Între timp am aflat și de ce se află Ciobi pe așa-zisa listă, e pe motivul că a fost propus de nașul său Olăroiu. Ca antrenori îi văd pe Olăroiu, Dan Petrescu și Ciobotariu cam pe același stil, au colaborat toți trei la FC Național. Doar că Olăroiu a avut norocul să prindă acel sezon UEFAntastic pe baza echipei formate de Protasov, urmat de acel 4-1 în Champions League cu Dinamo Kiev rămas în istorie pentru „Du-te Dică”. Deși fix după acel moment a început declinul echipei, Olăroiu a prins vaca de muls în deșert și are meritul de a fi consecvent acolo, spre deosebire de alți compatrioți întorși cu coada între picioare.
    În orice caz, cum au zis și ceilalți comentatori, nu e ca și cum ar fi cine știe ce variante de antrenori din campionatul intern. Chiar și așa, tot mai bine un Ciobi sau Prepeliță decât vreun Todoran sau Vintilă….

Lasă un răspuns