Liga 1: FC Steaua 3-0 CS Mioveni cu două rezerve valide

de | octombrie 15, 2021

?FC Steaua a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 3-0, la Buzău, în regim de avarie și pe un gazon afectat de ploaie. Din cauza accidentărilor şi a cazurilor de COVID-19 în lot, vicecampioana a avut doar doi jucători eligibili pe banca de rezerve, pe Ştefan Târnovanu şi Alexandru Musi.

La meci au fost prezenți 1.830 steliști care au înfruntat frigul, ploaia și pandemia pentru a susține echipa Steaua din Liga 1. Asta în condițiile în care:
▪️Meciul se juca în Buzău, nu în București.
▪️În Buzău a fost frig și a plouat toată ziua, iar numai Tribuna 0 are acoperiș. Toți au stat înghesuiți la Tribuna 0.
▪️Au avut acces doar persoanele vaccinate, iar in județul Buzău rata de vaccinare e undeva la 25%.

⚠️Max. 2️⃣0️⃣ este numărul spectatorilor prezenți azi în Ghencea la un meci de Liga 2, CSA 1-1 Astra, pe un stadion cu 31.000 locuri.

Roș-albaștrii au dominat clar partida, fapt ilustrat și de statistica InStat:
▪️Posesie 61-39%
▪️Suțuri la poartă 13-4
▪️Șuturi pe poartă  7-1

În minutul 9, vicecampioana României a cerut penalty după o intervenție asupra lui Olaru. Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize a avut loc în minutul 34. Tănase i-a pasat Keșeru, acesta a centrat în fața porții, dar nici Olaru și nici Ianis Stoica nu au reușit să înscrie.

În prelungirile primei reprize, CS Mioveni a rămas în inferioritate numerică. Buziuc a fost eliminat, după ce a primit al doilea galben.

Dupa pauză, Steaua a fost aproape de gol, în minutul 55. Ianis Stoica i-a pasat lui Keșeru, iar acesta a țintit bara, cu un  șut din afara careului. Faza a continuat, iar arbitrul a acordat penalti, după o intervenție a lui Scarlatache asupra lui Keșeru. Tănase a transformat pentru 1-0.

În minutul 65, Keșeru a șutat din careu, portarul a respins în față, și Dumiter a trimis mingea în poartă, iar scorul a devenit 2-0.

Patru minute mai târziu, Keșeru a înscris cu un superb șut la vinclu, din pasa lui Miron, stabilind scorul final la 3-0.

? Decimată de accidentări și Covid 19, FC Steaua urcă pe locul 2 și bifează o serie de 6 victorii consecutive în 6 meciuri, cu 19 goluri marcate‼

⚽️??Echipa FC Steaua:
Vlad – Haruţ, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – I. Stoica (Musi ’80), Keşeru, Dumiter.

Rezerve: Târnovanu, Musi.
Antrenor: Eugen Nae

Rezumatul partidei

Felicitări băieților!
FORZA STEAUA!❤?

X Ray

AVANCRONICĂ

?⚽️?FC Steaua primește vizita echipei CS Mioveni, sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30, „acasă” la Buzău, pe Stadionul Municipal, în etapa a 12-a din Liga 1.

??CS Mioveni a reușit să adune 7 puncte din cele 6 jocuri disputate în deplasare în acest sezon. Cu numai 6 goluri marcate în 11 meciuri, argeșenii au cel mai slab atac din Liga 1, dar o partidă cu Steaua este o motivare în plus pentru jucătorii pregătiți de Alexandru Pelici.

??FC Steaua ocupă locul 3 în Liga 1, fiind la un singur punct de locul secund și la 9 de lider. Vicecampioana a realizat punctaj maxim în ultimele 4 etape și speră să își continue marșul în urmărirea liderului CFR și după partida cu CS Mioveni, o echipă incomodă pentru toate adversarele întâlnite până acum în Liga 1.
 
Însă roș-albaștrii au o partidă dificilă și din cauza pandemiei. Până la ora la care scriu, Edi Iordănescu, o parte din staff-ul tehnic, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea și Sorin Șerban au fost depistați pozitiv la Covid 19. Budescu și Șut au simptome, dar testele au ieșit negative. Preventiv, ambii stau la izolare.

Pe lângă cei 5 „suspecți” sau „infectați”, mai lipsesc și 5 jucători accidentați: Octavian Popescu, Ovidiu Popescu, Coman, Panțîru și Burlacu. La cei 18 fotbaliști rămași valizi din lotul primei echipe s-au alăturat și câțiva juniori.

La meciul de sâmbătă cu CS Mioveni, antrenor principal va fi Eugen Nae, readus urgent la club ca antrenor de portari, Marius Popa fiind infectat. Nae s-a aflat în anii trecuți în staff-ul lui Cosmin Olăroiu. 

Echipa probabilă:
Andrei Vlad – Vali Crețu, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Risto Radunović – Darius Olaru, Ovidiu Popescu, Florin Tănase – Ianis Stoica, Claudiu Keșerü, Valentin Gheorghe.

FORZA STEAUA!❤?

X Ray

36 de comentarii la „Liga 1: FC Steaua 3-0 CS Mioveni cu două rezerve valide

  1. vasglo

    Avand in vedere „absentii” de toate culorile, echipa nu-i rea!
    Sa-i tina in eprubeta pana la ora meciului!! -:)

  2. xray Autor articol

    ?Gigi Becali dezminte știrea falsă vehiculată de presă potrivit căreia la FC Steaua este un focar de Covid 19 pentru că patronul ar fi interzis jucătorilor să se vaccineze: „Eu nu am interzis nimănui nimic! Nu sunt stăpân de sclavi. Și dacă eram stăpân tot nu puteam să-i oblig. Fiecare e stăpân pe corpul lui și face ce vrea, eu nu pot să-i oblig…”

    ?Video:
    https://www.facebook.com/1628952627120231/posts/5187241924624599/

    1
    1
  3. quark

    totusi, este regulamentar ca sa ai o singura amanare, care este cauza pentru care nu se solicita/ia in considerare ?

  4. xray Autor articol

    .⚠️Vești proaste‼În această dimineață, Vali Crețu și Valentin Gheorghe au fost depistați pozitiv la Covid 19. Astfel, Stelei îi este tot mai greu să se alinieze un prim „11” și o bancă de rezerve pentru meciul din această seară cu CS Mioveni. Partida se dispută pe „Stadionul Municipal” din Buzău și începe la ora 20:30.

    ⚠️În această săptămână, staff-ul tehnic, în frunte cu Edi Iordănescu, s-a infectat cu noul coronavirus, iar ulterior mai mulți jucători au ieșit și ei pozitivi la testele pentru coronavirus: Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea. Constantin Budescu și Adrian Șut sunt la izolare, prezentând simptome, dar cu test negativ la Covid 19. La cei 9 se adaugă și alți 5 steliști care sunt în curs de recuperare după accidentare: Octavian Popescu, Ovidiu Popescu, Ionuț Pațîru, Andrei Burlacu și Florinel Coman.

    În plus, antrenorul principal Edi Iordănescu și alți 4 membri ai staff-ului tehnic au contractat, de asemenea, boala. Singurii oameni din staff care pot sta pe bancă la meciul din această seară, de la Buzău, sunt antrenorul de portari Eugen Nae, managerul general Mihai Stoica și preparatorul fizic Thomas Neubert.

    ⚽️??Cum ar putea arăta acum primul „11” stelist la meciul cu CS Mioveni:
    Vlad – Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Perianu, Tănase – I. Stoica, Keșeru, Dumiter

    https://www.facebook.com/1628952627120231/posts/5187567487925376/

    1
    1
  5. saviola3_7

    Nu înțeleg frate de ce atâta idioțenie. Am pierdut o calificare europeana din cauza covid ului dar noi nu ne vaccinam… E aiurea. E ok nu le interzice Jiji dar totusi știind cum se comporta ooeru tembel, mi e greu sa cred ca jucătorii nu au ținut cont de opinia lui. Sper sa nu pierdem macar diseară. În ritmul asta de infectați o sa fie greu de tot și o sa rămânem mult în spate. Asta e. Orice ar fi, forza Steaua!

    3
    1
  6. P.I.G

    Si daca erau vaccinati ce? Sau nu s-a aflat pe aici ca te poti infecta si vaccinat fiind, si atunci tot carantina se intampla. Asta este rezultatul actiunilor nationalelor si a unui prost management de grup. Cand stii ca esti pe un trend crescator de infectari, valul taspe, limitezi prin actiuni specifice contactul fizic ( cantonament stric, interzicerea socializarii in cantonament intre mai multi jucatori, pe teren faci si acolo mai multe grupuri si eventual la anumite pregatiri, unde nu ai nevoie de 20 de jucatori daca faci exercitii de mobilitate, forta, viteza, la ore diferite etc). Asta este, nu exista scuze sa nu castigam cu Mioveni. Restul scuzelor sunt pentru maidanezi si rachidisti, sau care mai sunt eterni nedreptatiti de soarta.

    3
    2
  7. xray Autor articol

    Off topic

    ?Avertizarea CNA către televiziuni dă posibilitatea suporterilor FC Steaua (FCSB) depună plângere la CNA împotriva celor care o vor mai numi Steaua București pe echipa de fotbal a Armatei din Liga 2, CSA Steaua. Exact pe cum au procedat la greu talpaniștii cu FCSB.

    „Cea mai mare realizare a noastră din ultimele nouă luni. În ianuarie, Asociația Steaua 1947 a făcut patru cereri. Către CNA, ANAF, Ministerul de Finanțe și MAPN. Am solicitat să ni se comunice denumirea comercială și oficială a clubului sportiv al armatei Steaua. Am primit foarte repede răspuns chiar de la MAPN.

    În data de 29 ianuarie, MAPN a comunicat că denumirea oficială este Clubul Sportiv al Armatei “Steaua”. Chiar așa, Steaua între ghilimele.

    Ministerul de Finanțe a comunicat că denumirea ca plătitor este la fel, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, fără număr de înregistrare. ANAF ne-a răspuns la fel: Clubul Sportiv al Armatei Steaua, cu ghilimelele pentru Steaua! Concluzia este simplă. Nu exista Steaua București!

    În ligile de fotbal nu evoluează mărcile. O entitate sportivă poate avea câte mărci dorește. În România există o singură entitate care se numește Steaua București. Este vorba de Asociația Fotbal Club Steaua București, condusă de domnul Viorel Păunescu, cea înființată în 1998 și care a preluat activitatea echipei de fotbal a armatei.

    Am văzut reacțiile domnului Talpan și îi adresez o singură întrebare: Conform cărui document spune că sunt singurii deținatori ai denumirii de Steaua București? Nu poate răspunde.

    Nu există așa ceva! Au primit șah mat și suntem foarte fericiți. De acum înainte, cum ei au făcut asta mult timp, și noi vom putea trimite catre CNA plângeri dacă presa îi mai spune echipei din liga a doua Steaua București. Așa ceva nu există!

    Să nu mai spunem că pentru pentru Liga 1 trebuie să se separe de minister, iar atunci nu se pot numi Steaua București. Nu are cum!”, a declarat la Radio Sport 1 președintele „Asociației Steaua 1947”, Mihai Dincă.

    14
    1
    1. saviola3_7

      Super! Vad ca digi ii numesc în continuare Steaua, parca vor sa se confunde în mod voit cu echipa istorica. Unde putem face petiția sau ce putem face la adresa digi sport?

  8. killertits

    Nu am mai comentat de ceva vreme, dar am urmărit tot…. Ioane ești caz de targă, serios.

    1. killertits

      Și eu zic…. Slabi rău ăștia. Dacă terenul era uscat era alta poveste

  9. killertits

    Penalty degeaba… Dar ce contează? Oare cine a câștigat campionate cu dinastea? ?

    2
    1
  10. vasglo

    Batem tot, inclusiv virusii! Si cand de gandesti ca sunt unii, asa-zisi FCSB-isti, care erau ingrijorati ca nu are Nea Gigi oite pe care sa le trimita pe tapsanul din Buzau! -:) -:)

  11. strezahuzum

    Ce imi place in mod special la Keseru e ca omul suteaza zdravan si fara sa stea pe ganduri. Exact ce ne trebuie contra autobazelor.

    1. killertits

      Ar cam trebui sa tragă mai des, mai ales pe un teren mlaștină.
      Și nu ma refer doar la keseru…

  12. vasglo

    Poate ii explica cineva si lui Naum cum a castigat echipa mai buna acest meci!!…

  13. P.I.G

    Victorie meritata, 3 puncte in clasament, 3-0 si mai reparam golaverajul, asta conteaza!
    Din partea mea sa faca spume prin studiouri si sa comenteze impotriva noastra cat vor. NU se castiga nimic cu laudele unor nimeni ca Naum sau saMUILA.

  14. adrian paunescu

    Offside nu a fost, penalty ușor acordat (scarlatache ridică piciorul stâng și îl lovește pe keseru în gamba dreaptă).
    Penalty clar neacordat pentru noi în prima repriză la Olaru.

    1. killertits

      Penalty e dat aiurea, dar oricum câștigam. La golul 2 pana și muia de naum a zis ca e de var….

      1
      1
  15. vasglo

    Dupa parerea mea de „nespecialist” (specialist e numai Craciunescu..), penalty a fost! Scarlatache ajunge la minge prin alunecare, dar il impiedica si pe Keseru sa joace mingea, care era in teren, adica in joc!.. Eu asta am vazut, asta zic..

  16. adrian paunescu

    Da.
    Aflat în alunecare, scarlatache ridică piciorul stang si-l lovește cu călcâiul în gamba dreaptă pe keseru, impiedicandu-i alergarea.
    Penalty !
    Am spus ușor acordat, în dinamica fazei dar, văzând reluările (mai ales aceea din lateral) este penalty clar !

  17. adrian paunescu

    Nea Ion „vede” fault în atac al lui Olaru, la alunecarea lui Popescu ….
    Incredibil !

  18. xray Autor articol

    ?1️⃣8️⃣3️⃣0️⃣ de steliști au sustinut la Buzău echipa Steaua din Liga 1, în condițiile în care:
    ▪️Meciul cu CS Mioveni se juca în Buzău, nu în București.
    ▪️În Buzău a fost frig și a plouat toată ziua, iar numai Tribuna 0 are acoperiș. Toți au stat înghesuiți la Tribuna 0.
    ▪️Au avut acces doar persoanele vaccinate, iar in județul Buzău rata de vaccinare e undeva la 25%.

    ⚠️Max. 2️⃣0️⃣ este numărul spectatorilor prezenți azi în Ghencea la meciul de Liga 2 CSA 1-1 Astra, pe un stadion cu 31.000 locuri.

    https://www.facebook.com/1628952627120231/posts/5189247404424051/

    14
  19. adrian0808

    Talpanistii au fost la teveu ca marea lor echipa de „ruibi” a pierdut finala campionatului azi.
    CSA STEAUA BUCUREȘTI.
    Un club de… mai presus de toate.

    13
    1
  20. alex-0101

    @ Ioan FCSB
    Frustrat, prost și obositor, calitatile “peluzarului” sud… Bai poponarilor se cam strânge lanțul in jurul vostru și când toată mascarada făcută de generali și toată cloaca de lichele cu sifonarea banului public se va opri ve ți plânge in pumni 🙂

    17
  21. P.I.G

    Zilnic mor oameni prin spitale ca nu avem medicamente si nu plateste nimeni, nu vezi nici macar o ancheta inceputa si voi credeti ca o sa se lege cineva de generali si de clubul armatei? Sa fim seriosi! O sa moara natural sau o sa fie tinuta in viata, echipa aia de cacat infiintata la cererea unor neterminati ( niciun om normal care a trecut de 25 de ani nu mai sta catarat pe garduri, de la o varsta altele sunt prioritatile si mersul la un meci de fotbal devine doar un lucru obisnuit, mergi, te uiti, te bucuri sau te superi, si pleci acasa) sustinuti de un transgender ciudat, cu tiglele zburate de pe casa, care-l depaseste(nu credeam ca se poate) pe JeiJei de Pipera.
    Cel mai simplu ar fi sa nu-i mai bagati in seama, daca nu se vorbeste despre ei inceteaza sa existe!
    Eu sunt satul pana peste cap de atatea discutii depre CSA vs FCSB. Se face deceniul acusica, cred ca e suficient pentru mine!

    Aia de la Mioveni sunt penibili. Ei nu au tras un sut pe poarta si vin acum sa ne spuna ca au fost furati? Victoria este fara dubii, daca intrau ocaziile mari vorbeam de un 4-0 fara acel penalty si fara acel gol unde se suspecteaza ca a fost offside. Din reluari pare sa fie, dar reluarea e putin din lateral si nu se vede daca mana aparatorului (umarul) este in fata piciorului lui Keseru sau nu. Asa ca acolo nu se poate vb de greseala, este o faza grea si aici se recomanda sa dai credit atacantului. Sa se retraga, putin imi pasa. Cainii latra, ursul trece mai departe.

    1. killertits

      Foarte corect PIG, cainii ( unii chiar la propriu ) latra, ursul trece.
      Nea Ion senilu Craciunescu vede fault in atac la Olaru, asta dupa ce a zis ca portarul l-a faultat pe ala in galben ( adica pe coechipier ), deci despre asta e vorba, niste habarnisti frustrati care nici macar nu isi dau seama care joaca si impotriva cui. Craciunescu nu mai e de mult credibil, la fel ca si Porumboiu, poate unii dintre cei mai corupti arbitrii romani. In fine, pe mine ma distreaza maxim jalea si icterul din studiouri.

      Ca sa nu mai zic de istericul de la liberati si cei 2 minioni care il sustin, e caz de targa deja.
      Deja inainte de meci prin vestitele studiouri de specialisti ni se canta prohodul, evident ca oamenii sunt frustrati la maxim…

      15
  22. P.I.G

    Uite de aia eu nu ma uit la emisiunile lor. Practic, ei nu exista pentru mine si viata mea nu e umpluta cu mizeriile lor. Sa fim seriosi, un om care se respecta nu da doi bani pe emisiunile lor. Da, acum 1000 de ani ma uitam la Procesul Etapei, atunci aveam fotbal si aveam si civilizatie in discursuri/comentarii. Acum e pierdere de timp sa te uiti la Naum, Moraru, Samuila cu specialistii lor:Decebal Strambulescu, Cornel Vinu, Musca Panduru, Zota :)) incredibila tara, sa ajunga Zota specialist!! Ma uit la meci si apoi, la final, schimb canalul sau inchid teveul. Nici la comentariile de pe GSP nu mai intru, nu are rost sa-mi consum timpul cu toti ratatii care-si varsa neputinta si micimea pe unde apuca.

  23. xray Autor articol

    PS. la spectatorii din meciul CSA -Astra

    ?Sergi Lopez: „Bine, bine, galeria protestează, dar miile de suporteri ”cetățeni”?”
    ??

Comentariile sunt închise.