Red Alert la lotul Stelei

VIDEO. Red Alert la lotul Stelei

Edi Iordănescu se plângea aseară că are numai 3 fundași centrali și că îl așteaptă pe al 4-lea pentru a face față în UEFA și Liga 1. Steaua are doar 2 (DOI) fundași centrali!!!

În apărare apărare, în loc de 8 fundași (4 centrali și 4 de bandă), Steaua are în lot numai 5!

Nu te poți califica în grupele UEFA cu plombe sau aduși de la echipa a doua. Nu e Cupa României. Calificarea în grupe e vitală pentru balanța financiară a clubului. Este mai importantă decât titlul. Nu ai bani, nu ai nici buget pentru performanță în sezonul următor (accederea în grupe, principala sursă de venit). În orice club sau firmă, prioritatea numărul 1 este supraviețuirea și continuitatea! Degeaba iei titlul și nu te califici în grupe. Sezonul următor devii o echipă de play out (ca Dinamo) cu un buget din drepturile TV (3-4 mil. euro).

Steaua va avea primele luni de foc, cu meciuri din 3 în 3 zile, în Liga 1 și UEFA. Cum să le duci cu bine când ai numai 2 fundași centrali? Tremuri la orice accidentare. Idem în poartă, numai cu Bălgrădean, că Vlad e încă crud. Juniorul abia are câteva meciuri jucate în Liga 1! Apoi, Bălgrădean nu e Niță. Poate să intre și el într-o pasă proastă.

Mai mult, Gnohere, singurul vârf din lot nu a prins pregătirea de vară la 100% din cauza operației. Va trece timp până va reveni la capacitate. Exact în perioada de foc el va fi sub potențial său maxim.

Incredibil cum Becali își pune din nou singur piedică.

X Ray

  • Who is Iedi Iordanescu si ce vrea el?…:-)

  • Nu avem nevoie de jucatori, avem cel mai bun lot din Romania. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom invinge!

  • Nu e doar vina Ciobanului. De ce unora gen Hagi, Reghe li s-au adus jucatori?

    Lingaii de Dica si MM accepta sa lucreze in orice conditii doar sa tina cu dintii de scaune.

    S-ar putea sa conteze si faptul ca Becali nu mai da bani la impresari si toti jucatorii buni de afara sunt directionati spre alte echipe.

Comments are closed.