Primii, departe de restul lumii

📊Într-un sondaj recent efectuat in iunie 2020 de Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde, condus de Marius Pieleanu, la comanda Prosport, FCSB conduce cu 52%, iar CSA Steaua adună numai 2% din preferințe.

🟦Care este cea mai iubită echipă de fotbal din România?
1. FCSB 52%‼
2. Dinamo București 8%
3. Universitatea Craiova 6%
4. Rapid București 5%
5. CFR Cluj 3%
6. Universitatea Cluj 3%
7. CSA Steaua 2%‼
8. Farul Constanța 1%

👉Oamenii au ales cea mai iubită echipă de fotbal din România! FCSB a zdrobit CSA Steaua într-un sondaj comandat de ProSport + Reacția lui Gigi Becali: „Să nu zică Talpan că v-am pus eu”.

ProSport a contractat Grupul de Studii Sociologice Avangarde pentru a afla părerea românilor în ceea ce privește numele celei mai iubite echipe de fotbal din România, mai ales după ce în ultimii ani a existat un duel aprig pentru nume, palmares și culori între FCSB și CSA Steaua.

◾Perioada studiului: 3-7 iunie 2020
◾Eșantion: 910 subiecți din populația adultă neinstituționalizată a României
◾Metoda: CATI (interviuri telefonice)
◾Marja de eroare: 3,3% pentru un nivel de încredere de 95%

📊📉Conform sondajului, inima majorității suporterilor n-a mers în Liga 4, ci a rămas la FCSB, Steaua din Liga 1. FCSB, cea mai iubită echipă de fotbal din România. O parte dintre ultrași a ales să susțină CSA Steaua, însă FCSB a rămas cu un procent covârșitor de fani.

💥❤💙Cea mai iubită echipă de fotbal din România este FCSB, de departe, cu un procent de 52%. După trupa lui Becali urmează Dinamo București, cu 8%. Podiumul e încheiat de Universitatea Craiova, cu 6%.

🟥🟦CSA Steaua are doar 2% din voturi, fiind sub echipe ca Rapid București, CFR Cluj și Universitatea Cluj, dar peste Farul Constanța.

FORZA STEAUA!❤💙

👉Sursă date: www.prosport.ro

#sondajfcsb #fcsb #steaua #fcsbesteaua

Lasă un răspuns