home
26-09-13

Peluza Sud: "Pentru a ingropa securea razboiului si a razboinicului..."

Peluza Sud Steaua doreste prin acest comunicat sa multumeasca actualei conducerii a clubului, pentru atitudinea profesionista fata de suporteri, presa si cei care au jucat in trecut sub culorile Stelei aducand glorie clubului nostru. Este dovada clara de maturitate si progres, de apropiere fata de lumea civilizata din occident si o demonstratie de atasament fata de proprii suporteri. Cu incasari evaluate la milioane de euro, cu stadionul plin constant, cu peluzele incurajand echipa in fiecare moment si meci, va multumim ca azi ati ales sa jucam pe stadionul din Berceni, templul fotbalului rural, si ati preferat sa faceti economie.

Jocul pe Ghencea ar fi dus la cheltuieli imense din partea clubului Steaua – bani pe care nu i-ar mai fi recuperat niciodata. Ghencea urmeaza, in curand, sa devina ultima optiune privind un joc oficial al echipei pe care o iubim, chiar daca momentele memorabile de pe acest stadion stau marturie dictonului “Ghencea – casa noastra”. Asta inseamna respect si atitudine de conducatori si pentru asta suntem plini de stima la adresa dumneavoastra. Astfel, pentru a nu suprapopula arena, vom fi alaturi de echipa doar sufleteste.

Referitor la fostele glorii ale echipei Steaua Bucuresti, trecutul cu trecutul si prezentul cu prezentul. Suntem convinsi ca cei care au adus victorii memorabile in anii 80-90 ar trebui sa-si vada de treaba lor si sa nu isi mai spuna parerile in public. Probabil ca daca ar fi jucat in zilele noastre ar fi fost la fel de influentati de personaje mondene ce roiesc in jurul clubului nostru, precum piti talent, adi minune, bomba sexi, cruduta si alte somitati autohtone. Date fiind aceste conditii, cu siguranta nu ar fi ajuns la performantele pe care le-au avut in trecut.

Pentru a ingropa securea razboiului si a razboinicului, propunem ca echipa anilor 86-89 sa joace un meci amical in compania echipei actuale, iar cele doua conduceri executive sa stea una langa alta pe parcursul celor 90 de minute.

Peluza Sud

 
52 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE