home
07-06-11

Daca s-ar trage cortina

„Daca MApN castiga, atunci Steaua va disparea” afirma creditorul echipei. Gresit domnule Becali, daca MApN castiga atunci dumneavoastra veti valora fix cat fac oile si terenurile pe care le detineti. Pumni de bani, zero glorie, zero onoare. Fara aceasta echipa ati fi si in ziua de astazi un ilustru necunoscut si nu celebra marioneta politica stoarsa de bani de catre analisti politici si sociologi smecheri sau anecdota de prost gust manjita pe ziduri obscure ale mahalalelor Romaniei si ironizata in toate emisiunile tv.

Steaua a murit bucatica cu bucatica de cand v-ati imprimat mentalitatea paguboasa in vestiarul si sufrageria unei campioane unice, iar trofeul Cupa Romaniei, unul pe care l-ati ridiculizat si de care acum va agatati cu disperare si lasitate, nu poate sa schimbe imaginea dezastrului pe care l-ati comis.

Steaua, ca stare de spirit, ca forma de iubire, ca amintire si ca nazuinta nu are cum sa moara mai mult decat a murit cu dumneavoastra, ea nu va pieri nici daca retrogradeaza, numele ei prezinta interes pentru multi oameni de afaceri din aceasta tara, unii cu mult mai destepti si mai morali decat dumneavoastra.

Apoi sunt suporterii, minunatii “nebuni” iubitori ai numelui si ai culorilor ros albastre care vor urma aceasta grupare sportiva si in divizii inferioare Ligii 1, lasandu-va pe dumneavoastra singur sau ocazional adulat de catre cersetori si oligofreni.

Peste tot si toate mai sunt si golanii, huliganii care, prin cantec si scandari vor conferi maretie fie si unei echipe dintr-o liga inferioara si care vor umple la orice meci peluzele unui stadion vaduvit de o nocturna dar eliberat de o povara si de un behait sinistru.
!---->


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE