Viitorul Stelei

de | decembrie 17, 2017

Centrul de Copii si Juniori al FC Steaua Bucuresti a organizat, la sfarsitul acestei saptamani, un eveniment in care copiii de la Grupele de Mini Fotbal ale clubului au fost premiati cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Astfel, jucatorii de la grupele de copii nascuti in 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 si 2010 au avut parte de mai multe momente surpriza, printre care s-au numarat un numar de magie, unul de freestyling si, bineinteles, cel in care au primit cadouri de la Mos Craciun, care le-a oferit echipamente, mingi cu autografe de la jucatorii echipei de seniori, precum si dulciuri.

Cea mai mare surpriza, dar si cea mai apreciata de catre micii fotbalisti, a fost prezenta jucatorilor Stelei, care s-au fotografiat alaturi de copii si le-au oferit acestora autografe.

Va lasam sa urmariti un videoclip special si o mica galerie foto a evenimentului de Craciun organizat de Centrul de Copii si Juniori al FC Steaua Bucuresti!

 Video

Foto

Sursa: pagina de facebook oficiala a FC Steaua Bucuresti.

5 comentarii la „Viitorul Stelei

  1. Mihnea8888

    Tin sa felicit pe toata lumea pentru aceasta mare bucurie oferita acestor copii. Am incredere ca viitorul suna bine,aceste lucruri nu fac decat sa le dea incredere si motivate suplimentara acestor copii. Avem rezultate foarte bune la tineret,iar asta ne da speranta.In sfarsit a facut si Gigica un lucru bun,reinventand grupele de juniori si construind aceasta baza de antrenament.Viitorul suna bine 🙂

  2. naiyba

    Parca am mai vazut scena asta odata.
    Se incepe un nou proiect pe “termen lung”, 2 cuvinte care nu se pupa in capul unora.

    E foarte bine ca se fac astfel de actiuni, extraordinar ar fi daca s-ar si tine de cuvant.

Lasă un răspuns