FCSTEAUA.RO

[VIDEO+FOTO] Iubiți și la 2.000 km de casă! Superatmosferă făcută 300 de steliști în Olanda la meciul „FCSB”-ului (Steaua!)

Aproximativ 300 de suporteri români îmbrăcaţi în roş-albastru au venit azi la amicalul jucat de Steaua în Apeldoorn cu Oleksandria, 1-1 (Detalii AICI), şi au creat o atmosferă senzaţională, jucătorii fiind sufocaţi de afecţiunea acestora.

Video. Atmosferă spectaculoasă creată de fanii celor de la FCSB
Video. „Bizonul”, cel mai aclamat dintre steliști
Video. Fanii așteaptă debutul meciului

4 euro e o cafea la o terasă din localitatea unde Steaua îşi desfăşoara cantonamentul, dar şi preţul unui bilet de intrare la meciul de verificare cu ucrainenii de la Oleksandria. Cu o oră înainte de meci, baza unde urmează să se joace meciul e plină de fani stelişti, iar ei continuă să vină. Maşini cu numere de Olanda, de Belgia, de Franţa şi chiar de România şi-au făcut apariţia la stadion.

„Suporterilor din România le urăm bine aţi venit în Olanda”, se aude la staţia de amplicare a bazei. Iar fanii aplaudă la scenă deschisă atunci când jucătorii sunt prezentaţi. Gnohere, Budescu şi Teixeira sunt cei mai ovaționați. Alibec şi MM sunt sufocaţi de fani şi semnează autografe la foc continuu pe tricouri, poze, postere şi simple hârtii.

Chiar dacă e doar un meci amical, fanii fac gălăgie pe margine, scandează şi îi aplaudă pe favoriţi. Dică iese de la vestiare, vacarmul roş-albastru se declanşează din nou. „Dică, Dică, Dică”, şi cu salutul în ole-uri al fostului căpitan din Ghencea începe meciul.

Galerie foto

Sursa gsp.ro

Alte foto cu fanii din Olanda de la acest meci

 

 

Exit mobile version