FCSTEAUA.RO

Argaseala: „Sa va spun ce inseamna FCSB!”

steaua-620801818Pentru a evita colportarea de informații false, manipulări si opinii tendențioase, vom publica tot ce apare in mod oficial pe aceasta temă fierbinte și de interes suprem pentru toată suflarea stelista.

Nu vom emite opinii personale sau interpretari, ci doar vom cita exact din oficialii FC Steaua Bucuresti și/sau CSA Steaua/MApN.

Reiterăm faptul că fcsteaua.ro este si va ramane site-ul TUTUROR stelistilor, indiferent de opinii personale sau ramura sportiva pe care o susțin.

În aceasta dimineață, în cadrul emisiunii „Ora exacta în sport” – TV sport.ro, Valeriu Argăseală a ținut sa faca unele precizari oficiale pe marginea comentariilor aparute în legatura cu FCSB, siglă și palmares.

Preluarea transcriptului sumar de pe sport.ro:

=======
Valeriu Argaseala a explicat la Sport.ro ce inseamna FCSB, cand va putea reveni clubul la marca veche si care e pozitia CSA Steaua in acest moment. Presedintele Stelei i-a raspuns la Sport.ro lui Tudorel Stoica. Acesta criticase conducerea pentru modul in care a gestionat situatia marcii Steaua:

Nu stiu de ce l-am suparat pe Tudorel Stoica pentru ca eu, din cate stiu, nu am avut niciodata discutia despre care vorbeste. Am inteles ca a facut si referire la o intamplare cu Duckadam, si am avut o discutie si cu el, a inceput sa rada si mi-a spus ca nu a fost niciodata vorba de asa ceva. Eu cu Duckadam am o relatie foarte buna, e un om deosebit.

Aceasta decizie naste pasiuni pe care nu ni le-am fi dorit. Ma pot limita ca noi nu avem decat sa respectam legea, sa fim administratori care pun in practica o hotarare a ICCJ si atat.

Argaseala sustine ca actualul club condus de Gigi Becali detine palmaresul si pana la venirea motivatiei Inaltei Curti care a decis ca marca apartine celor de la CSA nu va putea reveni de la FCSB la Steaua:
FCSB inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti, deci este Steaua Bucuresti, este echipa care este continuatoarea traditiei. Eu, cand am facut referire la valoarea marcii, am facut referire la valoarea pe care echipa o aduce, ma refer la echipa din 1947, de la infiintare, pana acum. Trebuie sa respectam legea, ca indiferent in ce situatie ne aflam, ca ne convine sa nu, nu avem ce sa facem.

Legat de palmares, acesta este al clubului, Fotbal Club Steaua Bucuresti, dat de catre CSA de la preluare.Acest proces nu a fost legat decat de marca, adica de insemne. Acum am mai pus si culoarea galben si avem tricolorul”

Inca suntem in discutii cu CSA pentru a gasi o solutie sa revenim la marca veche. Si din partea noastra, si din partea CSA au fost facute solicitari pentru a urgenta motivarea Instantei„, a spus Argaseala.
======
Pentru completa edificare vă invitam să ascultati integral înregistrarea video cu declarația lui Argăseală, pe care o gasiti aici: Sport.ro

Tot in cadrul aceleași emisiuni a intervenit și Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.
Nu am niciun fel de problema cu nimeni. Nu am avut nicio problema nici cu Argaseala, nici cu MM Stoica. Desi nu am fost prieteni, i-am respectat munca si asta a fost. Anumite antipatii personale sunt transformate in defavoarea unei cauze, cum e cea a Stelei, in acest moment.

Foarte multi au devenit fanii Armatei. Lumea incepe sa uite ca Steaua a fost data afara din Ghencea acum doi ani si s-a antrenat prin parcuri si pe la Mogosoaia. Steaua nu s-a facut de ras niciodata. Acum i s-a luat sigla.

Noi respectam legea. Apar o parte dintre suporteri care isi dau cu parerea. Vreau sa-i vad pe cei care ii fac mercenari pe jucatori cum se uita in ochii lui Chipciu sau ai lui Filp, care si-au rupt picioarele pentru echipa asta. Sau in ochii lui Rusescu, care era sa ramana fara vedere tot intr-un meci al Stelei. Suporterii ar trebui sa fie in spatele echipei, sa o sustina in astfel de momente grele, nu sa o abandoneze!”

UPDATE

Pentru suporterii stelisti si cititorii site-ului care nu stiu ce este FCSB va prezentăm documentul oficial OSIM.

FCSB este marcă inregistrată a clubului FC Steaua Bucuresti, cu Nr marcă 099168, înregistrată la OSIM la data de 12.11.2008 și omologată în 27.02.2009.

Marca FCSB inseamnă FC Steaua Bucuresti și a fost prezentă pe echipamentul echipei FC Steaua București încă din 2009.

Vă prezentem Certificatul de înregistrare și omologare emis de OSIM in 2009 cu statutul legal: Inregistrata / Granted trademark

Sursa certificatului marcii FCSB:
Inregistrari Marci OSIM
Arhiva Marci OSIM

În concluzie, FCSB este marcă înregistrată OSIM și folosită de FC Steaua București încă din 2009. În 2014, FC Steaua Bucuresti a luat decizia de a pune marca FCSB și pe noua siglă.

fcsteaua.ro – XRay

Exit mobile version