Un fotbalist legendar al Stelei, în pragul disperării: ” Nu cerem mila”

de | noiembrie 19, 2015


Un castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua ’86 ( N.R– primul din  rândul de jos) sustine ca a fost umilit de fostul ministru al Tineretului si Sporturilor, Gabriela Szabo, in timp ce incerca sa obtina o audienta la ea.

Fostul fotbalist Ilie Barbulescu a transmis o scrisoare publica prin care prezinta pas cu pas cum a ajuns sa ceara ajutorul Gabrielei Szabo, fara succes, potrivit Fanatik.Problemele lui Barbulescu au inceput dupa ce s-a pierdut locul de munca la Directia Nationala de Tineret si Sport din Pitesti. El a incercat apoi sa aiba o discutie cu Gabriela Szabo, insa sustine ca a fost umilit.Astfel, Barbulescu solicita acum ajutor de la Elisabeta Lipa (N.R. -Președinta CS Dinamo), noul ministru al Tineretului si Sporturilor.

Iata scrisoarea lui Ilie Barbulescu: 

„S-a dus in pamant Lucica Balan, dar sistemul asta din Romania, unde este plin de spagari, simt ca ne baga pe toti in pamant! Nu se poate, ca dupa ce am castigat Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei, sa fim tratati in Romania in asa fel.Dupa ce am fost dat afara de acolo, printr-un asa-zis concurs pe post, pe care l-a castigat fiul patronului de la cantina unde directorul si toata firma mananca m-am prezentat la Bucuresti direct la Minister la doamna Gabi Szabo.

Va rog sa ma credeti, ca aproape o luna de zile, am fost plimbat ca ultimul om din tara asta, din birou in birou, insa la doamna Szabo tot nu mai ajungeam.Intr-un final, m-a primit un consilier, care si-a batut joc de mine si mi-a invocat tot felul de scuze, ca doamna ministru ma va primi azi, ca ma va primi maine, pana cand mi-a zis in fata, ca de fapt nu are timp de mine sa ma primeasca.

Nu ceream sa ma ajute, ci sa faca un control, si sa vada in ce fel am fost dat afara si cum s-a facut acel concurs pe postul meu. Nu e o rusine sa recunosc ca jucam table cu sefii de pe acolo si vedeam cum le da in plic in alte dati raspunsurile si subiectele celor care voiau sa dea examene pe posturi.

Asta e sistemul din Romania. Asta e sistemul care l-a bagat in pamant pe Balan, desi eu n-o sa recurg la asa ceva pentru ca nu vreau sa le dau satisfactie altor oameni, insa trebuie sa se faca ceva cu generatia Stelei din ’86.

Fac un apel la presedintele FRF, Razvan Burleanu, la presedintele LPF, Gino Iorgulescu si nu in ultimul rand la doamna Elisabeta Lipa, care sper sa o inlocuiasca cu brio pe doamna Gabi Szabo si sa aiba timp 5 minute pentru a-l asculta si pe Ilie Barbluescu. Nu cerem mila, suntem satui de promisiuni, vrem doar sa ni se asigure si noua un loc de munca.

Preluare de pe www.ziare.com

Un comentariu la „Un fotbalist legendar al Stelei, în pragul disperării: ” Nu cerem mila”

  1. gaby

    Cu tot respectul pentru rezultatele tale din viata de jucator profesionist de fotbal, Barbulescule, dar ce-are una cu alta ? N-are nimeni cum sa-ti asigure un loc de munca. Daca tie ti s-a dat o sansa, ai fost angajat intr-un post, si acolo joci table (cum recunosti singur), nu e de mirare ca esti dat afara. Nu ne place Romania corupta si birocrata, dar nici Romania tablagiilor nu e vreo branza de tara.

Lasă un răspuns