FCSTEAUA.RO

Transparență ZERO! După dezmințirea CSA de ieri, GSP publică azi documentele dintre Regal Sport și CSA Steaua

Foto: Raed Krishan/Gazeta SporturilorGazeta Sporturilor a intrat în posesia documentelor dintre Regal Sport și CSA Steaua prin care primul club le propune roș-albaștrilor un lot de 28 de fotbaliști și 2 antrenori. 

Suma totală de transfer este de 27.000 de euro. Cel mai scump este fundașul central Ștefan Pădureț, 18 ani, fotbalist de lot național, cotat la 4.500 de euro. Toți jucătorii sunt născuți în 1999 și 2000. În tabel sunt și câțiva fotbaliști care urmează să fie împrumutați, dar și doi antrenori.

Ieri, ProSport a scris despre parteneriatul dintre cele două echipe, însă CSA Steaua a ținut să răspundă cu o dezmințire. Dezmințire care nu se referea însă la oferta de a aduce jucători, ci la o eventuală fuziune 🙂

Conform unei scrisori semnate de Mihai Badea, președintele Regal Sport, discuțiile dintre cele două echipe sunt vechi de două luni.

Iată scrisoarea:

În atenția Domnului Cristian Petrea, Comandant
Clubul Sportiv al Armatei „Steaua”

Stimate Domnule Comandant,

Urmare a ofertei noastre din data de 15 martie 2017 și a discuției avute cu Dumneavoastră în data de 10 mai 2017, vă transmitem mai jos oferta noastră revizuită pentru transferul definitiv al jucătorior noștri la CSA Steaua începând cu sezonul competițional 2017-2018.

Principiile care au stat la baza redactării ofertei noastre* sunt următoarele:

1. Oferta se referă la jucători născuți în anii 1999 și 2000 cu statutul de jucători profesioniști, care activează în Liga 4 ( AMFB) și Campionatul Național de Juniori B Elită (FRF)
2. Pentru un număr de 4 jucători, Regal Sport Club București este de acord cu împrumutul gratuit al acestora pentru o perioadă de un an. În cazul în care Regal Sport Club București nu va transfera acești jucători în străinătate în această perioadă, ei pot deveni subiectul unui tranfer definitiv la CSA Steaua.
3. Oferta financiară prevede o sumă de transfer și un procent pe care clubul Regal Sport Club București îl păstrează dintr-un eventual transfer următor
4. De asemenea, Regal Sport Club București dorește includerea în acordurile de transfer ale jucătorilor a unei prime de promovare (datorată Regal Sport Club) în cazul în care CSA Steaua va promova în liga 3, liga 2 și respectiv Liga 1.
5. În cazul în care din motive imputabile CSA Steaua, legitimarea jucătorilor încetează (excludere, faliment, insolvență, neplata salariilor mai mult de 3 luni etc), CSA Steaua va plăti o sumă fixă cu titlu de daune-interese.
* tabelul cu sumele de transfer și procentele este atașat prezentei oferte.

Rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru toate informațiile pe care le considerați neceare.

Vă rugăm, Domnule Comandant, să primiți expresia sentimentelor noastre cele mai distinse.

Mihai Badea
Președinte

Iată și tot lotul propus de Regal Sport:

Cei 30 de pe listă sunt:

Portar: Andrei Voican (18 ani)
Fundași: Mihai Butoi (18), Andrei Grigore (17), Sergiu Chirilă (18), Eduard Radu (17), Ștefan Pădureț (18), Mihai Lolescu (17), Răzvan Prodan (17), Alexandru Badea (17), Alexandru Moldoveanu 17), Alexandru Preda (17), Alexandru Sterițov (17), Andrei Ioana (16)
Mijlocași: Alin Turbatu (18), Matei Silvian (18), Adrian Dorobanțu (17), Curt Cadolar (17), Cosmin Neagu (17), Roberto Chivu (18), Gabriel Pieptănuș (17), Vlad Moglan (17), Răzvan Milea (17), Tudor Moldovan (17), Robert Ion (16), Giovanni Petcu (16), Vlad Nițu (17)
Atacanți: Alexandru Izvoranu (17), Bogdan Precup (17)
Antrenori: Andrei Nagy, Mihai Chiriță (antrenor-jucător, 34 ani)

„DACĂ PROMOVĂM, CADE OFERTA”

Președintele Mihai Badea a confirmat veridicitatea documentelor. Ei se interesează de multă vreme. A fost și Marius Lăcătuș la meciuri, și domnul Vasile Aelenei. Sunt băieți de 17 – 18 ani, interesanți. Nu e singura ofertă care ne-a fost făcută. Uite, portarul Cristea a ajuns la Gaz Metan.

Țelul nostru ăsta e, să formăm jucători. Dacă promovăm în liga a 3-a, cade orice ofertă. Toată lumea a zis că sunt ei amatori. Fals. Ei au contracte. Noi îi plătim. Mulți stau la cămin, sunt cheltuieli cu fiecare în parte. Normal că trebuie să întoarcă spre club banii.

Suntem deschiși către jucători, iar Steaua e proiect gândit OK. Contează foarte mult să ai o galerie în spate, după ce am avut și asocierea cu Atletico Madrid. Mulți dintre copii sunt la loturile naționale”, a declarat Mihai Badea pentru GSP.ro.

Sursa: gsp.ro

Nota Redacției

Pe site-ul oficial se scrie:

REGAL SPORT CLUB BUCURESTI este constituita conform prevederilor Ordonaţiei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociatii şi fundatii. Asociatia este persoana juridica romana de drept privat, fara scop patrimonial, nonguvernamentala, nonprofit si neangajata politic.

In cadrul A.S. REGAL SPORT FERDINAND I BUCURESTI  exista grupe de fotbal de performanta si de initiere, iar incadrarea intr-una dintre acestea, se face in functie de aptitudinile si calitatile copiilor. Cei selectionati pentru grupele de performanta vor beneficia GRATUIT de:

Clubul a fost înfiinţat în septembrie 2011, cand, în urma unei selecţii la nivelul Bucureştiului, au fost aleşi jucători de fotbal cu vârste între 9 şi 12 ani. Primii 20 de jucători au urmat un stagiu de pregătire şi evaluare la Paris Saint Germain. În prezent, Regal Sport Club Bucureşti are 110 jucători legitimaţi la următoarele categorii de vârstă: U9, U10, U11, U12, U14 si U15, acestea desfăşurând antrenamente de 3 sau de 4 ori pe săptămână, pe terenul Federaţiei Române de Rugby, aflat lângă Arcul de Triumf.

 

Exit mobile version