FCSTEAUA.RO

Talpan Terminatorul! Delir în formă continuată: după FC Steaua = CSA, juristul vrea și FCSB=CSA!?

Delir în formă continuată. Juristul Florin Talpan e decis să continue războiul pe toate fronturile cu Gigi Becali. După ce a obţinut în instanţă la Curtea de Apel decizia ca echipa FC Steaua București să nu mai poată folosi numele „Steaua București”,  necruțătorul Talpan vrea să-i interzică vicecampioanei şi folosirea numelui.

FCSB”.”Vom ataca în justiţie dacă vor alege o denumire a cărei prescurtare va fi tot FCSB. De ce? Fiindcă va întreţine o confuzie în tot acest diferend pe care îl avem şi nu e normal. Vom ataca în justiţie şi va urma un nou proces dacă iniţialele clubului vor fi FCSB„, a declarat Talpan pentru Gazeta Sporturilor.

Însă juristul autopropus comandant al CSA Steaua nu se mulţumeşte însă cu atât. Vrea să deposedeze clubul FC Steaua şi de palmaresul “roş-albaştrilor” din 2003, anul în care SC FCSB SA a preluat Steaua de la AFC Steaua, până în prezent.

Societatea care a preluat în mod fraudulos dreptul de a evolua în Liga 1 în 2003 s-a folosit de ceea ce avea de drept câştigat clubul adevărat Steaua Bucureşti, astfel că vom solicita ca tot ceea ce s-a obţinut şi ulterior respectivului an să fie considerat parte a palmaresului CSA”, a mai spus cu mânie proletară Talpan, cu referire la faptul că societatea SC FCSB SA, la care AFC era acționară, a continuat după 2003 pe locul din Liga 1 şi a beneficiat de coeficientul european al Stelei deţinute de AFC Steaua București. Deci, de AFC, nu de CSA, care nu mai avea nicio treabă cu fotbalul din 1998! Din 1998 nu mai exista fotbal nici ROF la CSA, elaborat de MApN. Abia din 2015 i-a trecut din nou și fotbalul!

Palmares 2003-2016

Cu alte cuvinte, asumând și palmaresul 2003-2016, Talpan ne spune că Steaua = FCSB = CSA! Parcă și văd bannerele lui Talpan: „FCSB suntem noi”! Încredibilă dezaxare la unul care circulă liber pe stradă! Războinicul Becali e mic copil pe lângă Talpan Terminatorul! Ferească sfântul de un păcălici ca ăsta în fruntea Armatei sau a țării.

X Ray

Bonus: Două replici de la Trolosport.ro

Scandalul continua! Armata sustine ca numele “Becali” apartine tot Stelei

Conflictul dintre armata si patronul Stelei din Liga 1 continua. Florin Talpan vrea sa ii interzica lui Gigi Becali sa foloseasca numele FCSB si sa ii ia acestuia si palmaresul dintre anii 2003-2016. Ba mai mult, acesta sustine ca si numele Becali ar apartine tot armatei.

„Becali face parte din palmaresul Stelei. Asa cum a castigat in 1986 Cupa Campionulor Europeni asa a castigat si un fraier care sa bage bani in 2003. Numele Becali trebuie sa ramana la vitrina de trofee. Dansul poate sa isi schimbe numele in Popescu sau in ce vrea el, mai putin in Lacatus, si acest nume ne apartine” a declarat Talpan.

Latifundiarul va trebui acum sa isi caute un alt nume. Deja s-a gandit la cateva, si oscileaza intre Gigi Oierul si Gigi Ciobanul Minune.”

Sursa: trolosport.ro

Steaua armatei nu va putea juca in cupele europene, dar va putea participa la razboi cand ne vor invada rusiiUEFA conisdera ca Steaua lui Becali este cea adevarata si nu va lasa echipa armatei sa participe in cupele europene daca va fi cazul. Suporterii s-au impartit in doua tabere. Unii sustin FCSB pentru ca performante fotbalistice, in timp ce altii s-au dat de partea CSA.

Se pare ca echipa lui Lacatus nu va fi antrenata in special pentru fotbal ci pentru o eventuala invazie a rusilor in viitorul apropiat. Antrenamentele vor consta in 80% pregatire militara si doar 20% pregatire fotbalistica. Cu alte cuvinte CSA va juca fotbal doar pentru a mentine conditia fizica a soldatilor din lot.

Lacatus a facut deja o lista scurta de transferuri pentru vara viitoare in care se regasesc 3 soldati americani, 6 bulgari, 2 unguri si 1 taliban, care va fi playmaker-ul echipei datorita creativitatii de care dau dovada „jucatorii din Orientul Mijlociu”

Sursa: trolosport.ro

 

Exit mobile version