VIDEO. Becali midnight caller! Miau, miau, miau! Talpan despre discuția cu Becali la ceas de taină (23:00)

VIDEO. Becali, midnight caller: Talpane! Miau, miau, miau!

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, nu a renunțat la ideea de a demonstra că FCSB nu este Steaua nici după ce a fost sunat personal de Gigi Becali în miez de noapte. Oficialul Armatei vorbește despre faptul că echipa lui Marius Lăcătuș va evolua sigur în Liga 3, din sezonul viitor, și că procesele legate de palmares și prejudiciu sunt în continuare pe rol.

”M-a sunat (n.r. – Gigi Becali) după meciul cu Academia Rapid de pe Lia Manoliu (n.r. – Arena Națională) să mă felicite pentru locul 2. Era 11 noaptea! Iniţial nu am crezut că e el, credeam că e o înscenare. Nu am nimic cu dumnealui, nu am făcut nimic rău, mi-am făcut treaba, nu e vina mea că au fost foarte multe nereguli când s-a constituit societatea”, a spus Talpan, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Chestionat dacă tonul finanțatorului FCSB a fost unul normal, Talpan a replicat fără să stea pe gânduri: Nu mi-a reproşat nimic (n.r. – la telefon). Nu am nimic cu el, îl respect, deşi el m-a jignit, m-a calomniat, există un dosar pe rol, în zilele viitoare voi face demersuri care s-ar putea să îl deranjeze pe domnul George Becali.”

Talpan a explicat și de ce s-a bucurat public la golul prin care CSM Poli Iași a câștigat contra FCSB în sezonul trecut, scor 1-0, eșec în urma căruia se poate spune că roș-albaștrii au pierdut campionatul.

Efectiv mă bucuram, era foarte multă presiune, erau nişte dosare la Tribunalul Bucureşti… Până la urmă, trebuie să plătească pe 10 ani. A fost o chestie de descărcare, pentru că pun foarte mult suflet. Nu a fost ceva exagerat, cât sunt la Steaua iubesc acest club, iar FCSB nu înseamnă Steaua Bucureşti!

Sunt acțiuni  prin care am solicitat să se constate că palmaresul aparţine CSA Steaua, am solicitat şi recuperarea prejudiciului pe 10 ani, 2004-2014, şi mai pregătesc nişte demersuri”, a mai spus Talpan, la Digi Sport.

  • M-am împăcat cu Talpan. Vorbesc cu el, l-am şi sunat de vreo două-trei ori să glumesc cu el. ‘Te-am sunat să te felicit că ai terminat pe locul 2’, i-am zis. Atunci când era cu Rapidul. De ce să nu îmi răspundă? L-am sunat să-l felicit pentru că a fost pe locul 2.

E un om cuminte, un om liniştit, un om bun. Încearcă să-şi facă şi el datoria acolo. Pentru ce să fiu supărat pe el? Eu am terminat pe locul 2, dar eu merg în Europa League, el e tot în liga a patra, a declarat Becali, la Pro X.

Fotografia postată de Steaua roș-albastră.

VIDEO. Talpan Show la FRF. “Vrem liga 1, 2 sau 3!”

 

X Ray

Faci un comentariu sau dai un răspuns?