FCSTEAUA.RO

SuperLiga, Play-off #9: FC Steaua – CFR Cluj. Fiesta campionilor!

FC Steaua – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 11.05.2024, de la ora 20:00 și va fi transmis pe programele Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Meciul se va juca pe Arena Națională, iar stadionul va fi arhiplin. După joc, formația roș-albastră va primi trofeul de campioană, medaliile și va sărbători alături de suporteri în București.

CFR-ul a trecut prin perioade negre în acest sezon. După înfrângerea cu FC Steaua și cea cu Farul, părea că ardelenii vor termina în genunchi acest campionat. Nu a fost însă cazul, deoarece echipa și-a revenit, iar acum se află în obiectiv. CFR a legat trei victorii consecutive. A învins-o pe CSU Craiova cu 1-0, apoi a obținut greu un succes important cu Sepsi, 2-1, printr-un gol marcat de Muhar în minutul 90+6. Acum, după victoria cu Rapid cu 3-2 încă se află în obiectiv și speră la Conference League.

Cu o victorie, elevii lui Dan Petrescu încă pot rămâne în cursa pentru locul secund în Superliga. Nici poziția a treia, de care sunt deja siguri, n-ar fi tocmai rea, dar dacă termină pe trei sunt nevoiți să joace barajul cu o echipa din Play-out.

FC Steaua a dominat clar acest Play-off. Și după succesul din urmă cu două etape din fața Farului, a reușit să câștige un nou titlu. La meciul cu CFR va fi marea sărbătoare a steliștilor de pretutindeni. FC Steaua va primi oficial trofeul de campioană, iar în tribune se va declanșa fiesta roș-albastră cu peste 50.000 de suporteri!

Chiar dacă FC Steaua este gazdă, Mihai Stoica anunță că steliștii nu vor juca nici în roșu, nici în albastru, ci în alb complet, acesta fiind al treilea echipament din actuala stagiune.

FORZA STEAUA!

X Ray

Exit mobile version