FCSTEAUA.RO

SuperLiga: FC Petrolul 0-2 FC Steaua! Fără drept de apel

Furia roș-albaștră, dezlănțuită aseară pe Arena Ilie Oană din Ploiești contra echipei Petrolul, a mai șters din rușinosul „act de prezență” al rezervelor steliste în partida cu Silkeborg IF din Danemarca.

O victorie mult mai clară decât o arată tabela. Pe lângă cele două goluri semnate de Joyskim Dawa (45+2′, pasă Billel Omrani) și Florinel Coman (47′, pasă Andrei Cordea), roș-albaștrii au scuturat de două ori transversala prin trasoarele lui Andrei Cordea și Darius Olaru.

Trei puncte adjudecate fără drept de apel!

Rezumatul meciului

Reacția lui Gigi Becali

Felicitări băieților!
FORZA STEAUA!❤️?

AVANCRONICĂ

⚽️?Aflată în mare căutare de victorii care să o readucă în zona de Play-off a Ligii 1, FC Steaua se deplasează în runda a 13-a la Ploiești pentru un meci incendiar contra celor Petrolul. Duminică, 9 octombrie 2022, fanii așteaptă un show fotbalistic pe arena Ilie Oană, începând de la ora 21:30.

??FC Petrolul nu traversează tocmai cel mai fericit moment, având o serie de 3 înfrângeri consecutive care au coborât-o până pe locul 7, fiind cu un punct sub ultima echipa clasată pe loc de Play-off, CSU Craiova. În cele 6 jocuri disputate pe propriul teren, ploieștenii au un bilanț echilibrat cu 2 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri, golaverajul fiind însă unul negativ cu 5 goluri marcate si 6 primite.

??FC Steaua vine după o deplasare lungă și rușinoasă în Danemarca, unde a evoluat cu o echipă bazată pe rezerve. Vicecampioana și-a odihnit joi seara 9 jucători pentru a fi la capacitate maximă în meciul cu Petrolul în care steliștii nu au decât varianta unei victorii, orice alt rezultat poate să îi îndepărteze decisiv de primele 6 poziții din clasament.

Vom vedea duminică dacă a meritat „umilința” rezervelor steliste cu 5-0 pe JYNS Park, în grupele UEFA Conference League, prin menajarea titularilor pentru meciul de la Ploiești din Supeliga.

FORZA STEAUA!❤️?

X Ray

Exit mobile version