FCSTEAUA.RO

SuperLiga #30: FC Rapid 4-0 FC Steaua! Înecați la mal

Steliștii s-au înecat la mal în ultima etapa a sezonului regular. În ciuda acestei înfrângeri drastice, roș-albaștrii vor începe Play-off-ul de pe prima poziție, cu 32 de puncte, fiind urmați de Rapid, cu 28 și CFR Cluj, cu 27, cele două beneficiind de rotunjirea punctelor. Mai jos sunt meciurile roș-albaștrilor din Play-off:
Coregrafie prezentată de Peluza Nord la meciul FC Rapid – FC Steaua
Steliștii saluta galeria după meciul de fotbal dintre FC Rapid si FC Steaua

FORZA STEAUA!

AVANCRONICĂ

Derby-ul FC Rapid – FC Steaua se joacă sâmbătă, 9 martie 2024, de la ora 20:00, fiind transmis pe Digi Sport 1, Prima Sport și Orange Sport. Primele două clasate din Superliga se întâlnesc pe Național Arena în ultima etapă din sezonul regular și meciul are toate șansele să se dispute într-o atmosferă incendiară. În calitate de gazde, rapidiștii au luat decizia de a juca pe cel mai mare stadion al țării și sunt așteptați peste 40.000 de spectatori, din care 10.000 vor fi steliști. În meciul tur, giuleștenii au câștigat surprinzător cu scorul de 2-1.

FC Rapid va aborda meciul cu gândul la cele trei puncte. Echipa din Giulești este deja la 12 puncte de Steaua, iar o înfrângere în meciul de sâmbătă ar putea încheia în mare parte disputa pentru titlu. Rapid are un lot evaluat de transfermarkt la 20 de milioane de euro. Cel mai bine cotat este Claudiu Petrila cu 1,8 milioane de euro.

Înainte de ultima rundă, giuleștenii au 14 victorii, 10 egaluri și 5 înfrângeri. Echipa antrenată de Bergodi a acumulat 52 de puncte, a marcat 51 de goluri. Albion Rrahmani este golgheterul Rapidului cu 11 reușite.

FC Steaua are 12 meciuri consecutive fără înfrângere, dar a câștigat ultimele patru meciuri la diferență minimă de scor și nu a fost lipsită de emoții. Vicecampioana are cea mai bună defensivă (23 goluri primite) și cel mai bun atac (52 goluri marcate) din Superliga. Formația antrenată de Elias Charalambous are cei mai buni doi marcatori din campionat. Darius Olaru și Florinel Coman au înscris împreună 28 de goluri, mai mult de jumătate din reușitele echipei.

Steliștii vor avea un meci dificil, presărat cu durități și plin de orgolii pentru că giuleștenii, în foame de puncte, îl vor aborda ca pe o finală.

FORZA STEAUA!

X Ray

Exit mobile version