FCSTEAUA.RO

SuperLiga #24: FC Steaua 1-1 FC Farul! 2 puncte pierdute cu VAR-ul

Roș-albaștrii au ratat o victorie meritată, fiind egalați de Farul în prelungiri dintr-un penalty cadou cu VAR-ul de ziua regelui.

Echipa de start

Statistica InStat

Rezumatul meciului

FORZA STEAUA!

AVANCRONICĂ

FC Steaua vs Farul Constanța se va juca pe Arena Națională luni, 5 februarie, de la ora 20:00. Partida va încheia etapa a 24-a din Superliga, a treia din 2024, și se va transmite la Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Farul Constanța, campioana en titre, are ca principal obiectiv Play-off-ul. Gică Hagi pare să fi găsit „bagheta magică” pentru primele jocuri din acest an. Farul a jucat foarte bine contra celor două formații din Craiova. Dobrogenii au învins cu 2-1 pe FCU în Bănie și cu 1-0 pe CSU la Ovidiu. Înaintea acestei etapei a 24-a, Farul ocupa poziția a 4-a în clasament, cu 36 de puncte.

FC Steaua, vicecampioana, își continuă marșul în Superligă cu speranța la titlu. Roș-albaștrii s-au impus fără drept de apel la Craiova, 3-0 cu CSU, și au bifat două victorii la rând în 2024. Pentru echipa antrenată de Charalambous urmează un meci destul de complicat, având în vedere absența căpitanului Darius Olaru.

Farul este o echipă incomodă, aflată pe val, care vine la București motivată de Hagi să câștige puncte. Mai mult, constănțenii au declarat că luni seara mizează pe o victorie în duelul cu steliștii. În meciul tur de la Ovidiu, roș-albaștrii s-au impus cu 1-0.

FORZA STEAUA!

X Ray

Exit mobile version